-
December 7th, 2016, 18:34
عضو انجمن
مشکل دیتابیس
سلام چند روزی میشه که سایتم مشکل پیدا کرده و برای منم خیلی خیلی عجیبه
1- سایت روی هاست پربازدید هستش
2-پشتیبانی سایتم عالیه
3- منابع سایتم بالا
اینارو گفتم که یه وقت نگین سایتت روی هاست اشتراکی هستش
مشکل اینجاست که من وقتی سایت رو لود میکنم خیلی خیلی عالی لود میشه ولی وقتی توی پنل وردپرس میرم و می خوام یه نوشته تغییر یا آپدیت کنم ، میزنه خطا در اتصال با اینکه سرعت اینترنت روی 8 مگ هستش و دائما هم انلاین هستم بدون هیچ قطعی
افزونه های ضروری فقط نصب مثل وردپرس سئو ، آکسمیت ، Auto Post Thumbnail ، TinyMCE Advanced ، Google Analytics Dashboard for WP ، TinyMCE Advanced ، و یکی سه چهارتا افزونه های معمولی دیگه
تا اینکه امروز تصمیم گرفتم دیتابیس رو Repair کنم ، ولی امروز موقع Repair با چند تا خطا که نمی تونه Repair بشه مواجع شدم کسی هستش که کمک کنه مشکل رو برطرف کنم ؛ اویل گفتم بخاطر کش مرورگر و ویندوز و اینترنت هستش ولی هیچکدومشون نبود
یهو مصرف سی پی یو رفته بالا
[worldser***.wp_imdb_connector] note: The storage engine for the table doesn't support repair
[worldser_**.wp_weblator_chart_type] note: The storage engine for the table doesn't support repair
[worldser_**.wp_weblator_poll_options] note: The storage engine for the table doesn't support repair
[worldser_**.wp_weblator_poll_style_dropdowns] status: OK
[worldser_**.wp_weblator_poll_votes] note: The storage engine for the table doesn't support repair
[worldser_**.wp_weblator_polls] note: The storage engine for the table doesn't support repair
[worldser_**.wp_weblator_style_chart_link] note: The storage engine for the table doesn't support repair
[worldser_**.wp_weblator_style_options] note: The storage engine for the table doesn't support repair
[worldser_**.wp_weblator_style_values] note: The storage engine for the table doesn't support repair
تغییر قالب هم دادم ولی افاقه ای نکرد
-
-
December 7th, 2016 18:34
# ADS
-
December 7th, 2016, 18:45
عضو دائم
پاسخ : مشکل دیتابیس
سلام;
پیغام های داده شده خطا نیست و علت مشاهده این پیغام به این دلیل است که نوع engine بعضی از Table های دیتابیس شما قابلیت Repair را ندارد. زمانی که سایت در حال سرویس دهی بوده و پس از ورود به قسمت مدیریت صفحه سایت باز نمیشود ممکن است مشکل از برنامه نویسی در بعضی از قسمت های پنل مدیریت باشد که پس از ارسال Request پاسخی دریافت نکرده و پیغامی مشابه قعطی اتصال اینترنت دریافت میشود. کم بودن میزان Time Out و تعداد اتصالات کانکشن نیز میتواند باعث این مشکل شود. البته ممکن است دلایل سمت سرور دیگری نیز داشته باشد.
موفق باشید.
ویرایش توسط allbert : December 7th, 2016 در ساعت 19:02
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2016, 18:51
عضو انجمن
سلام
از چه engine برای تیبل های خود استفاده می کنید ؟ myisam یا innodb ؟ آیا در my.cnf نیز اعمال کردهاید که engine دیفالت شما چی است ؟
-
تعداد تشکر ها از RealHAM به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2016, 18:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RealHAM
سلام
از چه engine برای تیبل های خود استفاده می کنید ؟ myisam یا innodb ؟ آیا در my.cnf نیز اعمال کردهاید که engine دیفالت شما چی است ؟
innodb دیفالت خوده وردپرس
-
-
December 7th, 2016, 19:02
عضو انجمن
Innodb نیازی به repair. نداره
به مدیر هاستتون بگید لیست slow query ها رو بهتون بده
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2016, 19:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
Innodb نیازی به repair. نداره
به مدیر هاستتون بگید لیست slow query ها رو بهتون بده
دوست عزیز میشه به من هم توضیح بدید اسلو کوئری چیه ؟؟؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
allbert
سلام;
پیغام های داده شده خطا نیست و علت مشاهده این پیغام به این دلیل است که نوع
engine بعضی از Table های دیتابیس شما قابلیت Repair را ندارد. زمانی که سایت در حال سرویس دهی بوده و پس از ورود به قسمت مدیریت صفحه سایت باز نمیشود ممکن است مشکل از برنامه نویسی در بعضی از قسمت های پنل مدیریت باشد که پس از ارسال Request پاسخی دریافت نکرده و پیغامی مشابه قعطی اتصال اینترنت دریافت میشود. کم بودن میزان Time Out و تعداد اتصالات کانکشن نیز میتواند باعث این مشکل شود. البته ممکن است دلایل سمت سرور دیگری نیز داشته باشد.
موفق باشید.
جالب اینجاست زمانی که من بعد لود می مونم یعنی زمانی که سایت رو رفرش میکنم و روی لود زیاد می مونه و بالا نمیاد ، با سرور مجازی تست میکنم ، کاملا درست کار میکنه و بالا میاد و هیچ مشکلی نداره ، ای پی هم چک کردم که شاید ای پیم بلاک شده باشه ولی مشکلی نبود
-
-
December 7th, 2016, 19:20
عضو انجمن
همان طو که آقا رضا گفتند innodb نیازی ندارد که فیکس شود اگر می توانید my.cnf خود را قرار دهید
-
-
December 7th, 2016, 20:01
عضو انجمن
دوستان با ***** شکن وصل نمیشه
ویرایش توسط mtostar : December 7th, 2016 در ساعت 20:03
-
-
December 7th, 2016, 23:02
عضو انجمن
دوست عزیز میشه به من هم توضیح بدید اسلو کوئری چیه ؟؟؟
مدیر هاستتون تنظیم میکنه که کوئری هایی که کند هستند (کوئری هایی که بیشتر از چند ثانیه طول بکشند مسلما فشار می آورند و سایت را کند میکنند)
را به شما بدهد با بررسی کوئری های سنگین ، میتونید گلوگاه اسکریپتتون رو پیدا کنید و رفعش کنید
برای حل یک مشکل باید اطلاعات کافی از مشکل داشت .
-
-
December 29th, 2016, 21:46
عضو انجمن
واقعا از همه ی شما بزرگواران ممنونم
-