نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من 6 سالی هست اسیاتک دارم مازندران هستم در حال حاظر به صورت اپدیت بخوام بگم راضی هستم 10مگابیت پهناباند باز هست روی خطم پینگ زیر 200 هست معمولا ( البته پینگ به مرکز مخابراتی و تجهیزات تکنولوژی مرکز مربوط میشه و سخت افزاری که اسیاتک داره در مراکز ها ) نه به کیفیت خط شما و غیره مربوط پینگ نیست .
سرعتشم تایم رایگان و غیره 1مگابایت میده اندازه سرعتی که باز هست معمولا هم 800 کیلوبایت اما تا 1/100 میده البته سرور ایران منظورمه خارج باشه 200 300تا پایین تر . درکل راضی هستیم قبلا خیلی بد بود برای ما اما الان نه . من سرویسم در حال حاظر صبحانه 1 ساله هست و چند ماه دیگه هم ویزه 18ماهه طرح عصرانه را میخوام بگیرم 100گیگ 16مگابیت اینو قرار بخرم خیلی بصرفه و ارزون هست . پیشنهادم اینه فقط طرح های جشنواره ویزه رو بخرید که الان عصرانه تا 30 دی فعال هست این طرح عالیه . ( وگرنه طرح های معمولی خودشون گران هست از وقتی که طرح هاشون رو عوض کردند سر جریان مصوبه این داستان ها که میگفتن ارزون میشه گران تر شد اینا خودتون میدونید از ان موقع سرویس ها عوض شد بصرفه دیگه برای ما نیست قطعا برای شمام همینطوره فقط فقط جشنواره هاش خوبه خیلی هم ارزون و خوبه در غیر این صورت اگر جشنواره نذاره 100% بنده سمت مخابرات میام )