-
December 5th, 2016, 10:59
عضو انجمن
درگاه پرداخت جالب بصورت اختصاصی بدون نیاز به نماد
با سلام امروز در حال گردش در سایت بودم در یک از تبلیغات به یک تبلیغ برخورد جالب برخورد کردم درگاه بدون واسط و بدون کارمزد یک شرکت معتبر با گرفتن ماهی 28000 هزار تومن درگاه میده بصورت مستقیم نمیدونم چه جوری کار می کنه خودم ثبت نام کردم قراره باهام تماس بگیرم به نظرم شما هم چک کنید بدون نیاز به نماد
چرا جالب بخاطر اینکه خودشون با هرپرداخت مثل درگاه اختصاصی تسویه می کنند
سایت
درگاه اختصاصی هست با شرکت سامان قرارداد بسته میشه چندتا مدارک هم می خواند که برای بانک باید ارسال بشه واینکه شما پولتون رو از بانک می گیرید نه از این شرکت این شرکت اصلا واسط نیست در درگاه بانک سامان اسم شرکت شما و با ادرس سایت و لگو شما قرار می گیره بانک سامان اومده طرحی ساخته که به واسط این شرکت دیگه نیاز به نماد نداشته باشین همه مدارک این شرکت می گیره مثل کارت ملی و کپی سند ملکیت ... که تا چند دقیقه دیگه بروز رسانی میشه و هزینه سالیانه این مبلغ 336 هزار تومان می باشد که می تونید که ماهانه میشه 28 تومن که می تونید استعلام شرکت از طریق بانک سامان هم بگیرید
مدارک مورد نیاز؛
تصویر صفحه اول دفترچه حساب بانکی به نام شخص نزد یکی از شعب بانک های کشور
تصویر برابر اصل کارت ملی و شناسنامه
تصویر برابر اصل اجاره نامه یا سند ملکیت محل کار یا سکونت
تکمیل فرم قرار داد شاپرکی در دونسخه
ویرایش توسط farshid17 : December 5th, 2016 در ساعت 12:04
-
تعداد تشکر ها از farshid17 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2016 10:59
# ADS
-
December 5th, 2016, 11:11
عضو دائم
پاسخ : درگاه پرداخت جالب بصورت اختصاصی بدون نیاز به نماد
سلام
سایتی که خودش اینماد نداره چطوری بهش اعتماد میکنید ؟
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2016, 11:17
عضو انجمن
این شرکت سهامی شخص هست وشرکت معتبر در ارائه اسکزیپت و نرم افزار حسابداری هستن ولی بصورت انلاین درگاه نمیدن باهاتون تماس می گیرن و صددرصد کاری می کنند که اعتماد مارا جلب کنند زمانی که باهام تماس داشتن محتوا تماس در اینجا میزارم
- - - Updated - - -
بروزرسانی شد
ویرایش توسط farshid17 : December 5th, 2016 در ساعت 11:27
-
-
December 5th, 2016, 15:08
عضو جدید
سلام.
وقتی میشه بصورت رایگان درگاه گرفت چرا سالی 300ت بدهیم؟ (مگر استفاده های خاص!)
بقولا با این تراکنش ها گردش مالی این بانک و ... زیاد میشه ، و اصولی نیست وقتی دارن سود میکنن یه هزینه سالیانه هم دریافت کنند.
-
-
December 5th, 2016, 15:21
عضو انجمن
توجیح اقتصادی ندارد به راحتی و بدون هزینه میشه از همکاران حاظر در این انجمن هم درگاه اختصاصی گرفت
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 5th, 2016, 15:43

نوشته اصلی توسط
farshid17
با سلام امروز در حال گردش در سایت بودم در یک از تبلیغات به یک تبلیغ برخورد جالب برخورد کردم درگاه بدون واسط و بدون کارمزد یک شرکت معتبر با گرفتن ماهی 28000 هزار تومن درگاه میده بصورت مستقیم نمیدونم چه جوری کار می کنه خودم ثبت نام کردم قراره باهام تماس بگیرم به نظرم شما هم چک کنید بدون نیاز به نماد
سایت
درگاه اختصاصی هست با شرکت سامان قرارداد بسته میشه چندتا مدارک هم می خواند که برای بانک باید ارسال بشه واینکه شما پولتون رو از بانک می گیرید نه از این شرکت این شرکت اصلا واسط نیست در درگاه بانک سامان اسم شرکت شما و با ادرس سایت و لگو شما قرار می گیره بانک سامان اومده طرحی ساخته که به واسط این شرکت دیگه نیاز به نماد نداشته باشین همه مدارک این شرکت می گیره مثل کارت ملی و کپی سند ملکیت ... که تا چند دقیقه دیگه بروز رسانی میشه و هزینه سالیانه این مبلغ 336 هزار تومان می باشد که می تونید که ماهانه میشه 28 تومن که می تونید استعلام شرکت از طریق بانک سامان هم بگیرید
مدارک مورد نیاز؛
فکر کنم شما یازدهمین نفری باشین که دارین از این سرویسشون استفاده میکنین
چون لینکی که گذاشتین ازین لینکهای همکاری در فروشه و دوستانه بگم فکر کنم توی انجمن ازین کارا حداقل تو این بخش ممنوعه
-
تعداد تشکر ها از nasleghermez به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2016, 15:55
عضو انجمن
درود. اصلا به صرفه نيست ..!
درگاه هاي واسط ، عموما درصد كارمزد ١٪ ميگيرن ، يعني شما ٢ ميليون و ٨٠٠ هزار تومان درامد داشته باشى ، اين درگاه كه معرفى كردين تازه ير به ير ميشه ! قابليت تصفيه حساب آنى هم كه الان همه درگاه هاى قابل اعتماد دارن راه ميندازن ، پس استفاده از اين سيستم توجيهي نداره. ضمنا اگر شما واريزيتون بيشتر از ماهيانه ٢ ميليون و ٨٠٠ هزار تومان بود ، بگيد من خودم با يك درگاه صحبت ميكنم كه براى كل ماه ازتون ٢٥ تومن بگيره ، هرچقدر هم بيشتر تراكتش داشتين مهم نيست ! اصلا صرف نميكنه به طور خلاصه. با آرزوى پيروزمندى
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
December 5th, 2016, 16:00

نوشته اصلی توسط
farshid17
سایت
مدارک مورد نیاز؛
سلام دوستان ....
سایت نه نماد داره / نه ضمانتی / نه چیزی /
دوستان عزیز لطفا به این سایت های بی هویت اعتماد نکنید
موفق سربلند باشید .
-
-
December 5th, 2016, 16:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nasleghermez
فکر کنم شما یازدهمین نفری باشین که دارین از این سرویسشون استفاده میکنین
چون لینکی که گذاشتین ازین لینکهای همکاری در فروشه و دوستانه بگم فکر کنم توی انجمن ازین کارا حداقل تو این بخش ممنوعه
هيچ نوع فروشي ندارم اين لينكم لينك سايت ورزش 3 هست لطفا تهمت نزنيد
اينم لينك در ورزش 3 مي تونيد با لينك من چك كنيد
http://ads.farakav.com/clk?av=59AN&g...4cf7a8438&lc=1
-
-
December 5th, 2016, 16:10
درود؛
برای کسب و کاری که قانونی هست و میشه کاملا رایگان، طی کمتر از 2هفته، نماد و درگاه گرفت! چرا قانون رو دور بزنیم؟!!
شاید الان به دلیل ناشناخته بودن مرکز توجه نباشه، اما چند روز دیگه که دست بزارن روش، یا فـــیلــر میشه، یا هزار و یک مشکل دیگه!!!
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید