خیلی بدبین به این موضوع نگاه کنیم شما یک هارد اکسترنال تهیه کنید و اطلاعات و به همراه خودتون و داشته باشید
همیشه
اون هارد هم ممکنه خراب بشه یا ***یه بشه و...
بحث بنده در ارتباط با سرویس دهنده این هست که سیاست گذاری به وسیله سیاست گزاری مشخص میشه
که مثلا الان که من دارم هاست و تقدیم شما می کنم خیلی گزینه انتخاب دارم
بک آپ بگیرم یا خیر
بک آپ کجا گرفته بشه
کاربری که هزینه پرداخت می کنه داره هزینه برای بستری پرداخت میکنه که بتونه روی اون ایمن به فعالیت خودش بپردازه
بدون ترس از دست رفتن اطلاعات - قطع شدن سرور و...
حالا بنده یک سوال از شما دارم
اگر شما یک سرویس دهنده باشید و برای بک آپ از دو فضای Google CLOUD STORAGE و idrive استفاده بفرمایید ( هر دو فضا ابری)
زمان ببندی طبق سیاست شما می تونه روزانه در هر دو فضا باشه یا به صورت ترکیبی و...
باز هم فکر می کنید اطلاعات از بین خواهد رفت؟
بجای اینه ببینیم برای حفظ اطلاعات کی باید بک آپ بگیره
کمی بررسی کنیم که سرویس دهندگان حرفه ای چه متد و طرحی و در نظر گرفته اند؟
چرا Hostgartor اعلام میکنه حذف اطلاعات بر عهده کاربر است ولی 9 سال اطلاعات کاربر حتی 1 کیلوبایت هم کم نشده
ولی فلان سرویس دهنده داخلی با کلی قسم و تبلیغات که بک آپ در چند سرور اختصاصی مخصوص ....
ولی هر ماه یا در حال انتقال هست یا اطلاعات کاربر بالاخره یه روزی از بین میره ( شاید امروز نه)
البته بنده سرویس دهندگان حرفه ای عرض نمی کنم چون سرویس دهنده حرفه ای خودش و مسئول اطلاعات و امین کاربر می دونه پس حتما به تعهد خودش عمل میکنه
تمام مواردی هم که شما مشاهده فرمودید تا الان برای همین عرض میکنم مشکل از طرف سرویس دهنده بوده و در دنیایی حرفه ای میزبانی اصلا پیش نمیاد
خیلی از اون دسته از سرویس دهندگان هزینه Backup هم در پنل کاربری شما غیر فعال می کنند که بنده بارها مشاهده کردم ( به بهونه کاهش فشار روی سرور)
پیروز باشید