والا گوشی من دزیدن رفتم شکایت کردم
دادگاه نامه داد به ایرانسل و همراه اول برای ردیابی بعد از یک سال هیچ خبری نشید ! هیچ ردی ازش پیدا نشد !
والا گوشی من دزیدن رفتم شکایت کردم
دادگاه نامه داد به ایرانسل و همراه اول برای ردیابی بعد از یک سال هیچ خبری نشید ! هیچ ردی ازش پیدا نشد !
***ا عاقلتر از این حرفها هستند که سریع سیم کارت بذارن ولی اینم برای سیم کارت همراه اول https://www.mci.ir/mobile-tracking
امیدوارم که گوشیتون رو پیدا کنید![]()
شکایت کن
5ت خرجش بیشتر نیست
من گوشیم گم شد شکایت کردم 1 ماهه پیدا شد و ازطرف گرفتمش
شانسیه
ولی حتما شکایت کن
سلام
تقریبا 50 50 هست دقیقا همینطور که دوستان گفتن اول باید شکایت کنید بعد از اون بهتون نامه میدن باید ببرید مرکز اصلی اپراتور ها نه نمایندگی های فروش بعد از اونم اگه طرف زیاد حرفه ای نباشه احتمالا فقط گوشیو ریست کرده بعدش هم فروخته که اگه اینطور باشه پیدا میکنید همین، بعضی دوستان زیادی قضیرو جنایی کردن به نظرم برید دنبالش شاید پیدا بشه.
100 درصد دروغه
گوشیرو که اونا نمیگیرن
پیدا بشه نامه میدن شما میری کلانتری و دادگاه با اون طرف روبرو میشی
مگه کشکیه گوشی روبردارن ررای خودشون
بعدم گوشی بدون کارتون به چه دردشون میخوره
الکی بدون اطلاع حرف نزنید لطفا
- - - Updated - - -
100 درصد دروغه
گوشیرو که اونا نمیگیرن
پیدا بشه نامه میدن شما میری کلانتری و دادگاه با اون طرف روبرو میشی
مگه کشکیه گوشی روبردارن ررای خودشون
بعدم گوشی بدون کارتون به چه دردشون میخوره
الکی بدون اطلاع حرف نزنید لطفا
آقا کارتون ببر دادسرا راحت شکایت میکنی
گوشی معمولی رو پیدا کردن برای دوستم
اینکه اندرویده و...
سلام . نه برادر اصولا که پیدا نمیشه مگه اینکه سارقش حرفه ای نباشه چون گوشی های سرقتی رو سریع سریالش رو مسوزونن و دیگه به هیچ عنوان قابل پیگیری نیست و بعدش میارن دم پاساژ علاء الدین و میفروشن . گوشی من رو هم حدود 7-8 ماه پیش ***یدند ولی پیدا نشد . شانسی هست بستگی به سارقتون داره
سلام خدمت دوستان
چند مدت پیش گوشی یکی از دوستامو ***یدن الان بعد چند مدت طرفو پیدا نکردن فقط ***ه سیم کارت میزاره رو گوشی بعد زنگ میزنه به یک نفر دیگه
الان دادگاه این طرفو گرفته و پوله گوشیو ازش گرفتیم به همین سادگی .حتما پیگیری کن
طرف کافیه سیم کارت بزاره.آمارشو در میارن
id telegram:hosienra
نظرات و خوندم بعضا یا خواستن جک بگن یا ....
میرید کلانتری شکایت میکنید به همراه جعبه گوشی
به تعداد اپراتور ها نامه میدن همراه اول ایرانسل و رایتل و....
نامه هارو به اپراتور ها میدید اونا میزارن توی لیست
-- اپراتور تا 1 ماه مانینتور میکنه اگر سیم کارتی توی اون گوشی باشه چون در زمان رجیستر شدن گوشی روی برج مخابراتی imei دریافت میشه پس سریال و شماره سیمکارت با هم ارتباط پیدا میکنن
صاحب سیمکارت به مراجعی قضایی معرفی میشه
هر دو به دادگاه احضار میشید
قاضی از دارنده تلفن میخواد مدارک خرید مثل فاکتور و ... ارائه بده اگر بتونه بده میرن سراغ کسی که فاکتور داده ولی اگر نتونه خودش مقصر شناخته میشه
شما گوشیو میگیری حتما
ولی بسته به قاضی برای طرف حکم میزنن و خسارت هم شاید بتونید بگیرید
ولی موارد اشکال
- فقط یک ماه شماره سریال مانیتور میشه (شاید یک ماه و بیشتر کرده باشن ولی نمیدونم) پس بعد دوره مونیتور دیگه چک نمیکنن
- اگر ***یده نشده باشه و گم شده باشه پیدا نمیشه چون کسی سیم نمیزاره توش
- قاضی ها با ملایمت برخورد میکنن در این موارد گوشیو میگیرن ولی طرف آه و ناله کنه ولش میکنن که حرص ادم درمیاد
- اگر قابلیت این باشه سریال چنج بشه هم احتمال پیدا شدن به صفر میل میکنه
ویرایش توسط cacodemon : December 6th, 2016 در ساعت 10:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)