-
December 4th, 2016, 20:02
پاسخ : ایا گوشی ***ی واقعا قابل ردگیریست؟
سلام و درود دوست عزیز از طریق مشخصات روی جعبه گوشی براتون ردیابی میکنن و گوشی رو براتون پیدا میکنن
-
تعداد تشکر ها از irhost.net به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016 20:02
# ADS
-
December 4th, 2016, 20:04

نوشته اصلی توسط
delta
شماها خیلی موضوع رو پیچیده میکنید..بابا داعش و جاسوس بازی نیست که به خاطرش برم بچه های بالا..عزیز من که نمیتونم برم بچه های بالا بگم گوشی 400 تومانی من گم شده!! ردشو بزنید..تنها جایی که باید برم یا کلانتری هست یا مخابرات..اینها هم میگن امیدی نیست و خیلی زور بزنن یک هفته بررسی میشه بعد بیخیال میشن..
عزیز بچه های بالا که همینجوری کاری انجام نمیدن و اصلا قبول نمیکنن چنین کارایی رو، مگر اینکه خیلی رابطه نزدیکی داشته باشی در غیر اینصورت باید قید گوشی رو بزنی
-
تعداد تشکر ها از gholamkale به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 20:06
عضو انجمن
اگر بخواید بصورت عادی شکایت کنید یک چیز شانسی هست
ممکن هست پیدا بشه ممکن هست نشه
اما اگر اشنا داشته باشید سریع براتون پیداش میکنن چون imei گوشی هیچ جوره تغییر نمیکنه (تقریبا)
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 20:08

نوشته اصلی توسط
delta
شماها خیلی موضوع رو پیچیده میکنید..بابا داعش و جاسوس بازی نیست که به خاطرش برم بچه های بالا..عزیز من که نمیتونم برم بچه های بالا بگم گوشی 400 تومانی من گم شده!! ردشو بزنید..تنها جایی که باید برم یا کلانتری هست یا مخابرات..اینها هم میگن امیدی نیست و خیلی زور بزنن یک هفته بررسی میشه بعد بیخیال میشن..
ببین
برادر من
اگه فقط یه گوشیه اطلاعاتی روش نیستش بیخیالش شو
چون کلی زمان میبره و هزینه بر هم هستش
اما اگه اطلاعات مهمی داخلش هستش میتونی پیداش کنی اگه یکی از همون بچه باالاها فامیل یا ..... باشه
وگرنه اطلاعات باشه کسی نباشه پیگیر کارهات باشه
بازهم به جایی نمیرسی
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 20:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
همانطور که ذکر کردید
بله فیلم جنایی نیست - یک شکایت سادست
تشریف ببرید کلانتری
انشالا پیداش میکنند
نه هزینه ای داره نه وقتتون تلف میشه
یکی از دوستان هم کلانتری رفتن نتیجه گرفتن
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 20:15
مدل چی هست اگرcpu mtk باشه به راحتی سریالش چنچ میشه
اگر Qcom باشه به این راحتی ها نمیشه سریالش عوض کرد
-
-
December 4th, 2016, 20:16
عضو انجمن
سلام. داستان این بچههای بالا چیه!؟:دی
چرا مساله رو انقدر میپیچونید؟! شما میرید یه شکایت میکنید و از مقام قضایی مجوز ردگیری گوشی رو میگیرید.
imei گوشی از روی جعبه خونده میشه و به تمام اپراتورها اعلام میشه. به محض روشن شدن گوشی شماره سیمکارت فعال روی گوشی و همچنین موقعیت جغرافیایی با تکنیک CTT به دست میاد و به پلیس اعلام میشه.
البته گوشیهای اینچنینی که لوازم تعمیرشون به وفور یافته میشه رو بعد از به سرقت رفتن imeiشون رو تغییر میدن که امیدوارم در مورد شما چنین موردی رخ نداده باشه.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 20:18
به صورت عادش سکایت کردیم 2 ماهه پیدا شد
روش پیدا کردنم این طوری هست که imei گوشی رو میزارن روی مانیتور
تا یک سیم کارت روش گزاشته بشه ئوشخص میشه فلان شماره روی این سریال گزاشته شده
اون سیم کارت که روی گوشی گزاشته شده به نام هر کسی باشه ایشون مسول هست و تحت پیگرد قرار میگیره
-
-
December 4th, 2016, 20:36
عضو دائم
سلام
یک شکایت ساده بکنید
اما برای پیگیری گوشی مفقوی خیلی راحت با هزینه اندک از اپراتورها کمک بگیرید. در صورت شناسایی گوشی توسط اپراتور در شبکه با نامه قضایی میتونید اطلاعات رو بدست مراجع قضایی برسونید.
https://irancell.ir/portal/home/?131...B4%D8%AF%D9%87
https://www.mci.ir/mobile-tracking
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
esmaeil95
به صورت عادش سکایت کردیم 2 ماهه پیدا شد
روش پیدا کردنم این طوری هست که imei گوشی رو میزارن روی مانیتور
تا یک سیم کارت روش گزاشته بشه ئوشخص میشه فلان شماره روی این سریال گزاشته شده
اون سیم کارت که روی گوشی گزاشته شده به نام هر کسی باشه ایشون مسول هست و تحت پیگرد قرار میگیره
شکایت رو باید پیگیرش باشید !
یکی از بستگان گزارش سرقت ماشین داد و شکایت کرد.
بعد از یک هفته از طریق یکی از آشناها در اداره پیگیری کردیم دیدیم هنوز حتی در سیستم پلاک ماشین رو سرقتی اعلام نکردند !!! ولی با پیگیری مداوم بعد از ۲ ماه پیدا شد
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 21:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام. داستان این بچههای بالا چیه!؟:دی
چرا مساله رو انقدر میپیچونید؟! شما میرید یه شکایت میکنید و از مقام قضایی مجوز ردگیری گوشی رو میگیرید.
imei گوشی از روی جعبه خونده میشه و به تمام اپراتورها اعلام میشه. به محض روشن شدن گوشی شماره سیمکارت فعال روی گوشی و همچنین موقعیت جغرافیایی با تکنیک CTT به دست میاد و به پلیس اعلام میشه.
البته گوشیهای اینچنینی که لوازم تعمیرشون به وفور یافته میشه رو بعد از به سرقت رفتن imeiشون رو تغییر میدن که امیدوارم در مورد شما چنین موردی رخ نداده باشه.
من دوستی داشتم در این بخش کار میکرد تقریبا میگفت گوشی هایه پیدا شده معمولا ۹۰٪ شو خودشون برمیدارن از این درصد هم هر بار ۱-۲ تا میدن به سرباز ها
مگر اینکه چی بشه که گوشی به شما داده بشه اونم معمولا کسایی هستن که خیلی اطلاعات گوشی براشون مهمه و خیلی دنبالشن
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-