صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 28

موضوع: افتتاح شرکت (هزینه ها و حواشیه ) ؟؟؟؟

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : افتتاح شرکت (هزینه ها و حواشیه ) ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Doublex نمایش پست ها
    خدا بگم چیکارت نکنه ... کاری میکنی آخر سر از پزشک قانونی و بازداشتگاه در بیاریم
    گفتم شماها این کاره نیستید! معلوم نیست میخواهید ازدواج کنید یا شرکت بزنید.. اول اینو مشخص کنید بقیه نظر بدند.

( میخوای شرکت بزنی وام ازدواج بگیری)
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    302
    تشکر تشکر شده 
    325
    تشکر شده در
    220 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    گفتم شماها این کاره نیستید! معلوم نیست میخواهید ازدواج کنید یا شرکت بزنید.. اول اینو مشخص کنید بقیه نظر بدند.

( میخوای شرکت بزنی وام ازدواج بگیری)
    فرزاد جان درکار خیر حاجت هیچ استخاره ای نیست . (شوخی میکنم.) به بهانه ازدواج یکم مخارج رو میاریم پائین ..حداقل این خاصیتو داره دیگه ... (-:

5. تعداد تشکر ها از Doublex به دلیل پست مفید

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

Doublex ، عزیر یک براورد هزینه ای که من خودم کردم تا اینجای کارم و هنوز هم شروع نده کامل را بهت میگم
    حالا هزینه های ثبت و کد اقتصادی و کارت بازرگانی و ... بماند که اون متغیر هست که هر شخص خودش اقدام کنه یا موسسات برای اونها انجام بدم
    میرم سر بقیه موارد
    اجاره محل کار که من در مشهد خیلی گشتم
    حدود 2 هفته کل مشهد را دور زدم که اجازه یک واحد مس***ی تجاری که بتونیم تابلو نصب کنی و ... حدود این قیمت ها بود :
    2*400 - 2*700 - 5*300 - 1*480 - 2*450
    که البته نسبت به فضای مکانی و نقاط شهر مشهد تفاوت داشت
    با کلی جستجو مکانی که من پیدا حدود 70 متر برای من درآمد 2*350 اون هم تو شهرک غرب
    البته به جز این باید کرایه های چند ماه اولی که قرار هست از جیب مبارک هزینه کنید را هم محاسبه کنید و کنار بزارید و هزینه مشاور املاک و ....
    هزینه های دیگه هم زیاد نمیشه ، مثلا :
    برای دسترسی به اینترنت ازصبانت یک اشتراک 2mb گرفتم که هر 3 ماه با 30gb ترافیک میشه 129.800 تومان
    حداقل 3 سیستم نیاز دارید که هر سیستم حدود 500 تومان هم کم کم در نظر بگیری میشه 1.5
    چاپگر نیاز دارید و مقداری قطعات سخت افزاری مثل کارت شبکه و ... اینها را هم سر جمع شما 250 محاسبه کنید
    حداقل هم سعی کن 2 خط ثابت داشته باشی (( الان تو مشهد هر خط ثابت که بیاد مخابرات نصب کنه 55 تومان بیشتر نیست ))
    میز و صندلی (( نسبت به مکان و فضای شرکت صندلی راحتی و ... )) که قیمت تهران را نمی دانم ولی در مشهد برای من اینها حدود 850 درآمد
    می مونه حقوق منشی و کارمند و ....
    البته یه مقدار خرت و پرت هم واسه زیبایی داخل نیاز دارید که اون بستگی به خودتون داره
    بعد میشه بحث تبلیغات و بازاریابی که من حدود 4 تومان (( چون بیشتر در حال حاضر بودجه نداشتم )) رو این مقوله می خوام سرمایه گذاری کنم
    حالا به هر شکل ، سطح شهر - روزنامه - بنر و ....
    تا اینجا میشه تقریباً کل کارهایی که شما نیاز دارید انجام بدید
    البته مقداری از موارد هم شاید هم یاد رفته باشه ولی خوب ، بهتر از این هست که یک منشی بگیرم و بهش پیشنها ازدواج بدیم
    درمورد مراحل ثبت و کارهار اداری هم اگر سوالی بود در خدمتم

خوب حالا حقوق و مزایای منشی و کارمندان
    خداروشکر مشهد که حقوق برای یک خانم بسیار کم هست
    اینجا با ماهی 60 تا 75 تومان به راحتی میتونی یک منشی خانم استخدام کنی
    تنها کافی 2 روز تو روزنانه محلی شهرتون آگهی بدید بعد ببین چقدر بهت زنگ می زنند برای کار و شما هم یک سری برگه نمونه سوال و ... آماده داشته باش تا هرکس آمد بدی پر کنه و ...
    اگر هم نمی خوای هزینه کنی برای روزنانه که میتونی یک برگه از دقتر نقاشی ، برادر یا خواهر کوچکتر بکنی و با دست بنویسی به یک عدد منشی خانم نیازمندیم و شماره تماس و ... را هم بنویسی
    بعد برو بچسبون سریک چهار راهی که مقداری رفت و آمد زیاد هست ، ببین چقدر تماس میگیرن :D

خوب دیگه چیز دیگه ای هم یادم نمیاد ، اگر یاد آمد اضافه می کنم
    سوالی هم بود در خدمتم

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

راستی این را هم یادم رفت بگم 2 خط تلفنی که بگیری
    1 عدد دستگاه فاکس هم نیاز داری

در کل برای راه اندازی کامل 2 ماه زمان می بره
    انشاا... ما تا انتهای هفته آینده شروع میکنیم ، الان یه کم ساخت و ساز داخلی داریم ، تمام که شد وسایل را انتقال میدیم به اونجا
    با صاحب خونه صحبت کردم ، دارم طراحی داخل را مقداری تغییر میدم

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

7. تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید

عضو جدید sasha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    35 پست

آقا این تاپیکت چقدر عجیبه!! خب اول ببینی اصلاً قرار تو این شرکت چیکار کنی و این کار رو می خوای در چه سطحی انجام بدی. همینجوری هم نمیشه که کلی هزینه دفتر و 2-3 تا منشی و اینا بدی، بدش تازه بشینی ببینی قرار چیکار کنی با اینا . اول باید تحلیل کنی نسبت هزینه به سود اصلاً می ارزه یا خیر!

9. تعداد تشکر ها از sasha به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

sasha ، عزیز چون دوست ما Doublexدر ضمینه هاستینگ و شبکه کار میکنند احتمالاً اینهایی که گفتیم درست هست
    درضمن دوست عزیز ، گرفتن منشی - اجازه یک مکان - خرید وسایل و خط تلفن و سیسیتم و ...
    ربطی به نوع کاری شما نداره
    برای اکثر موراد اون هم چیزی که مرتبط با سطح کاری دوستان در این انجمن باشه ، جزو ضرورات هست
    اگر ما این حرفها را در انجمن آهنگری ایران می زدیم ، خوب خنده دار بود و باید رو حرف خودمون تامل می کردیم ولی این وسایل فوق الذکر نیاز هر شرکتی هست که در راستای شبکه و ... میخواد کار کنه
    نمی دونم کجای این تاپیک برای شما عجیب بوده

در مورد سود آوری هم باید خدمت شما عرض کنم که ، هر کاری سود خاص خودش را داره
    برای مثلاً برارد من ساخت و ساز انجام میده و در هر بازه زمانی چندین میلیون سود خالص دریافت می کنه
    نمیشه این کار را من با اون مقایسه کنم
    البته چیزی که هست یا این همه رقیب و رفیق و شرکت و افرادی که دارن بدون مجوز کار میکنند و ...
    مقداری سخت هست ولی اون به هوش و ایده های نو شما مربوط میشه که چطوری از رفیق رقیب خودتون پیشی بگیرید

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

11. تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    977
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    195 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sasha نمایش پست ها
    آقا این تاپیکت چقدر عجیبه!! خب اول ببینی اصلاً قرار تو این شرکت چیکار کنی و این کار رو می خوای در چه سطحی انجام بدی. همینجوری هم نمیشه که کلی هزینه دفتر و 2-3 تا منشی و اینا بدی، بدش تازه بشینی ببینی قرار چیکار کنی با اینا . اول باید تحلیل کنی نسبت هزینه به سود اصلاً می ارزه یا خیر!
    دوست عزیزمون به نکته حائز اهمیتی اشاره فرمودند ،

اصلا دوست ندارم شما رو دلسرد کتم ، یا منصرفتون کم ، اما در کنار کار هاستینگ باید یک کار دیگر هم انجام دهید ، چون سود نداره !
    الان طرف ما یک شرکت هست که ISP هست ، حالا با این اوصاف که کلی درمیاره ، کار هاستینگ و دامنه اش افتضاح هست !

همه دامین هاش یک قیمت هست !
    دات آی آر 1 ساله = 10 تومان .5 ساله = 50 تومان
    دات کام 1 ساله = 10 تومان . 5 ساله = 50 تومان
    هاست 20 مگابایت با کنترل Helm ( البته الان سی پنل کرده ) 50.000 تومان

شما هم باید اینجوری قیمت بدید ! ( شرکت بزنید ، بگید سرور اختصاصی ماهانه 5.000.000 تومان )

عضو جدید sasha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    35 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    sasha ، عزیز چون دوست ما Doublexدر ضمینه هاستینگ و شبکه کار میکنند احتمالاً اینهایی که گفتیم درست هست
    درضمن دوست عزیز ، گرفتن منشی - اجازه یک مکان - خرید وسایل و خط تلفن و سیسیتم و ...
    ربطی به نوع کاری شما نداره
    برای اکثر موراد اون هم چیزی که مرتبط با سطح کاری دوستان در این انجمن باشه ، جزو ضرورات هست
    اگر ما این حرفها را در انجمن آهنگری ایران می زدیم ، خوب خنده دار بود و باید رو حرف خودمون تامل می کردیم ولی این وسایل فوق الذکر نیاز هر شرکتی هست که در راستای شبکه و ... میخواد کار کنه
    نمی دونم کجای این تاپیک برای شما عجیب بوده

در مورد سود آوری هم باید خدمت شما عرض کنم که ، هر کاری سود خاص خودش را داره
    برای مثلاً برارد من ساخت و ساز انجام میده و در هر بازه زمانی چندین میلیون سود خالص دریافت می کنه
    نمیشه این کار را من با اون مقایسه کنم
    البته چیزی که هست یا این همه رقیب و رفیق و شرکت و افرادی که دارن بدون مجوز کار میکنند و ...
    مقداری سخت هست ولی اون به هوش و ایده های نو شما مربوط میشه که چطوری از رفیق رقیب خودتون پیشی بگیرید

موفق باشید
    دوست عزیز با عرض پوزش در این مورد خاص من کاملاً با شما مخالفم!
    هر کاری بسته به نوعش شرایطی می طلبه! و اصلاً حتی ممکنه به دفتر فیزیکی هم نیازی نداشته باشه.
    یه آهنگر هم معمولاً اگه یه جایی حوالی بیرون شهر مغازه بزنه میتونه زندگیشو بچرخونه! وگرنه اگه تصمیم بگیره بیاد مغازه بزنه ، و بره چند میلیون تومان بده توی میدون تجریش مغازه بگیره فکر نکنم چند روزی بیشتر دوم بیاره ! بعد برشکست شده. (البته اگه بتونه بگیره )
    ویرایش توسط sasha : October 29th, 2010 در ساعت 12:03

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

دات آی آر 1 ساله = 10 تومان .5 ساله = 50 تومان
    دات کام 1 ساله = 10 تومان . 5 ساله = 50 تومان
    هاست 20 مگابایت با کنترل Helm ( البته الان سی پنل کرده ) 50.000 تومان

شما هم باید اینجوری قیمت بدید ! ( شرکت بزنید ، بگید سرور اختصاصی ماهانه 5.000.000 تومان )
    من با خودم فکر میکردم یک سری افراد و گروه ها که دارن از اعتبارشون استفاده میکنند مانند آشیانه هاست و ... دارن قیمت بالا میدن
    این دیگه خارج از حد بالاست
    20 مگ = 50 هزار تومان
    خودتون باشید خرید میکنید ؟؟
    درسته یک جا مثل آشیانه هاست قیمت بالا داره ولی حداقل 2 مزیت داره یکی اینکه امنیت خوب و پایداری داره و بعد اینکه حداقل 200 مگ را میده 50 تومان نه 20 مگ
    من خودم باشم از چنین جایی خرید نمی کنم
    تو این بازار رقابتی هاستینگ که دارن هز چند گیگ هاست را با قیمت های عجیب معامله می کنند اینطوری قیمت دادن به نظر من اشتباه هست
    اون 5-6 سال پیش بود که فقط چند تا شرکت ایرانی (( حالا با مجوز یا بدون مجوز )) داشتن کار میکردن و 50 مگ را میدادن 40 تومان
    الان با این همه سایت فروش هاستینگ و سرور هر کسی دستی تو کار وارد کرده
    اگر همینطوری پیش بره تعدا سایتهای خدمات هاستنگمون به زودی از سایتهای علمی آموزشی بیشتر خواهد شد

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

دوست عزیز با عرض پوزش در این مورد خاص من کاملاً با شما مخالفم!
    هر کاری بسته به نوعش شرایطی می طلبه! و اصلاً حتی ممکنه به دفتر فیزیکی هم نیازی نداشته باشه.
    با سلام
    نظر شما کاملاً برای من قابل احترام هست
    اما این را یادمون نره که مردم در این دوره عقلشون به چشمشون هست
    یک مثال ساده بزنم براتون که تو انجمن هم دیده باشید ، راه دور نمی رم
    بارها شده که در همین انجمن درخواست هاست - سرورمجازی و ... دادند ، افرادی
    عده ای ذکر میکنند که میخوان شرکت ثبت شده باشه و تلفن ثابت و آدرس محل و ... را هم داشته باشند
    حالا چرا ؟؟
    چون طرف میخواد چند روز دیگه از مشکلی پیش آمد بتونی به یک مرجع قانونی شکایت کنه یا ادعای خسارت کنه
    چون همین که شما یک برگه قرار داد دست مشتری بدی ، اون خیالش از خیلی چیزیها راحت هست
    یه آهنگر هم معمولاً اگه یه جایی حوالی بیرون شهر مغازه بزنه میتونه زندگیشو بچرخونه! وگرنه اگه تصمیم بگیره بیاد مغازه بزنه ، و بره چند میلیون تومان بده توی میدون تجریش مغازه بگیره فکر نکنم چند روزی بیشتر دوم بیاره ! بعد برشکست شده. (البته اگه بتونه بگیره )
    هم درسته هم نه
    آدم بعضی اوقات میاد هزینه های سنگین انجام میده ولی میدونه که برای اعتبارش و آبنده کاریش خوب هست
    یک مثال بزنم در زندگی خودم (( قصد هیچ گونه تعریف و ... ندارم ، فقط به خاطر مثلا زدم عرض میکنم ))
    مثلاً پدر من کارش یک طوری هست که با افراد خاصی کار میکنه و قرار داد می بنده ، با شرکت های بزرگ و افراد خاص
    خوب دفتر کاری ایشون تا 2 سال پیش در همین شهرک غرب بود ولی اینجا اونقدر کشش نداشترفت و بلوار سجاد مشهد با هزینه ماهیانه نزدیک 2 میلیون تومان اجازه یک محلی را گرفت
    خوب الان هم موقعیت اجتماعی کارش بهتر شده و هم اینکه اوضاع کاریش بهتر شده
    یعنی افرادی که در اون منطقه زندگی می کنند و دفتر هایی که در راستای کارهای مرتبط اون هست باعث شده سطح کاری اون هم بالاتر بره (( از لحاظ درامد ))
    برای همین میگم موقعیت مکانی یک کار خیلی تاثیر داره در کسب درامد

باز هم میگم نظر شما هم برای ما محترم هست

عضو انجمن SabaData آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    173 پست

سلام
    منم چندتا راهنمایی میکنم (البته این نظر شخصی من هست و طبیعتا هرکسی نظر خودش رو داره):
    1) تنها کار هاستینگ نمیتونه شمارو بگذرونه حتما در کنار اون کار دیگه ای رو هم انجام بدین! (برای اینکار به نظرم کار شبکه و طراحی وب خیلی مناسب هست)
    2) از خانم ها تو کادر شرکت زیاد استفاده نکنید چون معمولا افراد در معامله با خانوم ها در اثر احساساتشون قرارداد رو میبندن ولی معمولا بعدا به مشکل بر میخورن (درسته که بازده خانوم ها بیشتره ولی تا جایی که ما دیدیم قراردادهایی که خانوم ها میبندن سخت تبدیل به پول میشن)
    3) زیاد روی شیک بودن دفترتون مانور ندین در حد معمولی شیک باشه کافیه بجای اون روی تبلیغاتتون زیاد سرمایه گذاری کنید.
    4) تبلیغ تو نت زیاد فایده نداره چون توی نت هرچقدرم تبلیغ کنید نهایتا سایت موزیک نرم افزار یا ... میاد مشتریتون میشه و کلی دردسر داره و برای خریدش هم کلی باید سر و کله بزنید باهاشون اما وقتی تو سطح شهر تبلیغ میکنید مشتریاتون افراد و شرکت های معتبر هستن و وقتی به دفترتون بیان خیلی کم رو قیمت باهاتون چونه میزنن و معمولا سفارش طراحی هم براتون دارن.
    5) امیدوارم موفق بشید
    Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.

16. تعداد تشکر ها ازSabaData به دلیل پست مفید

عضو انجمن bijans آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    98
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    103 پست

عزیز جان شما نمی خوای به هزینه هات هزینه ی اجاره ی سرور و ریسلری دامین رو اضافه کنی؟ من فکر می کنم هزینه های اصلی این ها هستن ها! نمی دونم! باز شما می دونی! شاید ما هم باید اول یخچال می گرفتیم بعد به فکر سرور می افتادیم!
    http://www.netsazan.com
    info [@] netsazan DOT com

شرکت نت سازان روشن اندیش

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)