-
December 3rd, 2016, 17:21
محدود شدن سرعت دانلود از سایت مورد نظر
سلام من از هاست دانلود استفاده میکنم و رپیدلیچ ریختم ولی سرعت دانلودم از سایت مورد نظر که ایرانی هست محدود شده زیر 100 کیلوبایت الان شده زیر 50 کیلوبایت .از سایت های دیگه سرعت خوبه 500 کیلوبایت و حتی 2 مگ تا 8 مگ ولی متاسفانه دیگر سایت ها به کارم نمیاد سایت منبعی که من انتخاب کردم همش بروز هست و باید ازش دانلود کنم.اینو تیکت زدم به پشتیبانی هاست و بررسی کردن گفتن سایت مورد نظر آی پی هاستی که داری استفاده میکنی رو محدود کردن.گفتن احتمالا با سرور مجازی و یا هاست ایران حل بشه.آیا جز خرید سرویس ها روش دیگه ای نیستش برای انتقال؟؟
-
-
December 3rd, 2016 17:21
# ADS
-
December 3rd, 2016, 19:11
پاسخ : محدود شدن سرعت دانلود از سایت مورد نظر
درود خیر باید انتقال انجام بدید دوست عزیز موفق و سربلند باشید.
-
-
December 3rd, 2016, 19:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farhadrohi
سلام من از هاست دانلود استفاده میکنم و رپیدلیچ ریختم ولی سرعت دانلودم از سایت مورد نظر که ایرانی هست محدود شده زیر 100 کیلوبایت الان شده زیر 50 کیلوبایت .از سایت های دیگه سرعت خوبه 500 کیلوبایت و حتی 2 مگ تا 8 مگ ولی متاسفانه دیگر سایت ها به کارم نمیاد سایت منبعی که من انتخاب کردم همش بروز هست و باید ازش دانلود کنم.اینو تیکت زدم به پشتیبانی هاست و بررسی کردن گفتن سایت مورد نظر آی پی هاستی که داری استفاده میکنی رو محدود کردن.گفتن احتمالا با سرور مجازی و یا هاست ایران حل بشه.آیا جز خرید سرویس ها روش دیگه ای نیستش برای انتقال؟؟
خیر هیچ راهی ندارید و این مشکل بروی هاست شما حل شدنی نیست
-
-
December 3rd, 2016, 19:35
اگه سرور مجازی بگیرم باز میتونن منو محدود کنند؟
-
-
December 3rd, 2016, 19:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farhadrohi
اگه سرور مجازی بگیرم باز میتونن منو محدود کنند؟
بله این امکان وجود داره ولی میتونین با سرویس دهنده برای تغییر ای پی سرورمجازی صحبت کنید
-
-
December 3rd, 2016, 19:42
عضو انجمن
درود؛
درصورت تمایل لینکی که میخواهید با سرور مجازی دانلود کنید را ارسال کنید تا سرعت به شما اطلاع داده شود.
Telegram ID: @MyServerSaz
با تشکر.
-
-
December 3rd, 2016, 19:55
عضو انجمن
بهترین راه این هست که ببینین سرور دانلود اون سایت دقیقا توی کدوم دیتاسنتر هست و شما هم همونجا هست یا سرور بگیرین.
اینطوری بهترین سرعت و قیمت ممکن هست.
-