-
December 3rd, 2016, 13:50
پاسخ : راهنمایی جهت راه اندازی سرویس کاهش پینگ

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
نه منظورم با اون یکی بود نه شما .
اشتباه متوجه شدین . خودمم دنبال یکی هستم برام ران کنه این سرویس رو
pp-tp رو باید روی میکروتیک ران کنید . همون وی پ ی ان معمولی هست که چون سرورش داخل ایران هست پینگ رو کم میکنه . البته تا جایی که شنیدم
- - - Updated - - -
ولی آیا بازار فروش داره اینکاری که میخواین انجام بدید ؟ چند درصد از این سرویس استفاده میکنن ؟
-
-
December 3rd, 2016 13:50
# ADS
-
December 4th, 2016, 00:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
pp-tp رو باید روی میکروتیک ران کنید . همون وی پ ی ان معمولی هست که چون سرورش داخل ایران هست پینگ رو کم میکنه . البته تا جایی که شنیدم
- - - Updated - - -
ولی آیا بازار فروش داره اینکاری که میخواین انجام بدید ؟ چند درصد از این سرویس استفاده میکنن ؟
برا خودم میخوام ران کنم . نه فروش .
رایگان ران میکنید بدم بهتون؟
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-
-
December 4th, 2016, 01:28

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
برا خودم میخوام ران کنم . نه فروش .
رایگان ران میکنید بدم بهتون؟
https://www.google.com/search?q=pptp...ient=firefox-b
-
-
December 4th, 2016, 01:40

نوشته اصلی توسط
hoka
- - - Updated - - -
سلام خدمت جنابعالی
عزیز فکر می کنم افرادی که چنین سرویس ها را نیاز دارند . زیاد می باشند چراکه اکثر سرگمی دوستان در فضای مجازی را بازی های انلاین فرا گرفته . به نظر شخصی بنده اگر شخصی وقت بگذارد . و کمی در گیم های معروف تبلیغ کد به نتیجه خوبی می رسد .
موفق سربلند باشید .
-