-
December 2nd, 2016, 19:29
عضو انجمن
پاسخ : خرید هارد اکسترنال

نوشته اصلی توسط
ViraHost.com
سلام،
من هم 6-7 ماه پیش از دیجی کالا یک هارد WD My passport گرفتم (طرح ظاهری قبلی) که تا به حال مشکلی نداشته؛ تنها عیب این هارد به نظر من ضد آب نبودن این سری هست.
اما متاسفانه بدنه سری جدید (طرح جدید) My passport خش پذیر هست.
از گارانتی برای این مشکلی که فرمودید استفاده نکردید؟
ازشانس من گارانتی که تموم شد این مشکل براش پیش اومد فایل هام که خیلی هم مهم بود الان داخلشه !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2016 19:29
# ADS
-
December 2nd, 2016, 19:47

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ازشانس من گارانتی که تموم شد این مشکل براش پیش اومد فایل هام که خیلی هم مهم بود الان داخلشه !
درورد بر شما متاسفم برای مشکل به وجود اومده .
شما تا حال اقدامی کردین برای تعمیر ؟ اگر فایل ها برایتان مهم است می توانید به نمایندگی های مجاز برند مربوطه مراجعه کنید در صورتی هم که گارانتی نداشته باشد . انها موظف هستن هارد شما را با دریافت هزینه تعمیر کنند . وقتی خرید می کنید معمولا در برگه گارانتی نوشته می شود .
اما پشنهاد می کنم اگر اطلاعات برایتان مهم نیست / بیخیال موضوع شوید چرا که برای بازگردانی اطلاعات از سخت افزار استفاده می کنند و این هزینه بالایی را متحمل می شود .
موفق سربلند باشید .
-
تعداد تشکر ها ازirhost.net به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2016, 23:20
سلام
بنده از دیجی کالا WD My passport
خریداری کردم.عالیه واقعا تا الان واسه 6نفر از فامیل خریداری کردم تو این 1سال هیچ مشکلی نداشتن خدارو شکر
-
تعداد تشکر ها از whdesign به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 00:27
ممنون از همه دوستان
بین سیلکون پاور و wd
یکی را انتخاب باید بکنم ممنون
-
-
December 4th, 2016, 01:10

نوشته اصلی توسط
dare
ممنون از همه دوستان
بین سیلکون پاور و wd
یکی را انتخاب باید بکنم ممنون
WD My passport دارم با میانگین سرعت 100 مگ کپی میکنه راضیم ازش، یکی دو بارم از فاصله یک متری افتاد رو سرامیک ولی چیزیش نشد
-
-
December 4th, 2016, 01:12
برنامه نویسی تحت web، Application - فروش سرور های اختصاصی و vps- ارائه نمایندگی ارسال پیام کوتاه
-