درود...توی یک هفته کنونی وضع اینترنت ایران خیلی خراب شده...سرعت بازکردن وب سایت خیلی خیلی پایین آمده حتی نمی شد ویدیو استریم کرد یا دانلود و آپلود کرد...
جریان چیه؟
درود...توی یک هفته کنونی وضع اینترنت ایران خیلی خراب شده...سرعت بازکردن وب سایت خیلی خیلی پایین آمده حتی نمی شد ویدیو استریم کرد یا دانلود و آپلود کرد...
جریان چیه؟
اینترنت من درسته که الان از نظر snr موردی نداره ولی یه هنگی خسته کننده داره یعنی مثلا همین فروم رو که می زنم چند ثانیه طول میکشه تا هر صفحه اش باز بشه نمی دونم از پینگ هست یا .... !
عکس از موردم :
s.png
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
مخابرات
دی ان اس ها اتومات ست شده
s0.png
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
برای من دیروز تا ظهر کلا قطع بود!
کد تخفیف نت افراز: usr755GDL
دوستان بهترین دی ان اس برای آسیاتک چی هستش؟
توی ساعت رایگان سرعت من بکل افت میکنه و چیزی حدود 10 کیلوبایت میشه
dns هیچ تاثیری روی سرعت دانلود نداره .
اما من هم اسیاتک هستم از سرور داخلی که دانلود میکنم با سرعت 1 مگ دانلود میکنم در تایم رایگان شما چه سرویسی دارید ؟ تماس با 1544 داخلی 4 بخش شکایت بگید این موضوع رو پیگیری میکنند خیلی هم بخش شکایتشون خوب هست پیگیری واقعا میکنند من چندین بار کار هامو انجام دادن درست کردن و جلب رضایت کردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)