ترکمنستان رو کسی خبر نداره؟
میگن میشه حساب باز کرد ولی فقط میتونی پرداخت کنی و نمیتونی پول دریافت کنی
مگر وقتی حساب پی پال که باز میکنی توی همون حساب پی پالت نمیتونی پول دریافت کنی یا خرید کنی با همون اکانت پی پالت؟
ترکمنستان رو کسی خبر نداره؟
میگن میشه حساب باز کرد ولی فقط میتونی پرداخت کنی و نمیتونی پول دریافت کنی
مگر وقتی حساب پی پال که باز میکنی توی همون حساب پی پالت نمیتونی پول دریافت کنی یا خرید کنی با همون اکانت پی پالت؟
اقامت تحصیلی بگیرید برای مالزی یا کشورهای همسایه و میتونید هم درس بخونید هم اکنت دارید
- - - Updated - - -
اقامت تحصیلی بگیرید برای مالزی یا کشورهای همسایه و میتونید هم درس بخونید هم اکنت دارید
سلام
ترکیه رو کلا فراموش کنید چون پیپال فعالیتشو ادامه نمیده اونجا.
ارمنستان رو هم فراموش کنید چون امکاناتی که اکانتتون خواههد داشت یک هزارم یک اکانتی هست که اصولا دارید ! (مثلا امکان Request payment ندارید :|)
ترکمنستان رو یه مدت برید مثلا برای تفریح, همون مدت میتونید با ادرسی که هستید (ترجیحا خونه اجاره کنید بجای هتل.) بدید به پیپال, یه مدتیم فعالیت کنید همونجا دیگه موردی نخواهد بود.
به هیچ وجه دنبال "اقامت" نباشید چون هزار جور دردسر و هزینه داره و واقعا برای یه اکانت پیپال به صرفه نیست ! با همون ویزا مسافرتی کارتون رو حل کنید.
همچنین, بعضی بانکها هستند که کارت میدن بدون نیاز به اقامت. (ارمنستان و مالزی که اینجوری بود. ترکمنستان رو اطلاع ندارم) از همونها سعی کنید یه کارت بگیرید. اصولا حدود 150-200هزارتومن میگیرن. اگر هم کارت ندادن, با یه TravelEZ هم میتونید اکانتتون رو وریفای کنید.
پیروز باشید
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
با تور که بخواید برید هزینه ش چند برابرهتنهایی با اتوبوس برید.
فکر نکنم موردی باشه. اصلا فکر نکنم سوال کنن که ملک برای شماست یا خیر. اگر هم پرسیدند میتونید بگید یا دوستتون یا یکی از اقوام. موردی نیست
حساب بانکی طبق تجربه ای که بنده تو ارمنستان داشتم, یه آدرس میخوان از شما و شماره تلفن فکر کنم. بعد هم 20000 درام (حدود 150تومن) از ما گرفتن و هفته بعدش کارت رو تحویل دادند به نام بنده.
-
درباره عدم امکان دریافت پول, اطلاعی ندارم ولی حتی در اکانت ارمنستان, دیگران میتونن برای شما پول بفرستن با اونهمه لیمیتیشنش. پس فکر نکنم دلیلی باشه که ترکمنستان نشه
میتونید با چیز پی ان, یه اکانت تستی با کشور ترکمنستان بسازید و بررسی کنید.
با احترام
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
ببین...همه کشورهای برید محدودیت باز کردن حساب برای خارجی ها دارن...
ولی بخوای حساب شما قانونی باشه باید اونجا اقامت داشته باشید...
بعد آدرس خونه واقعی و کارت ملی به انگلیسی ترجمه شده داشته باشید که پی پال بهتون گیر نده...
پیشنهاد می کنم بری ارمنستان که ارزونه و پی پال ارمنستان کار بندازه به محدودیت فکر نکن...
سلام
دوستان من یک اکانت ترکمنستان ساختم به صورت تست
میگن که اکانت این کشور پول رو نمیتونه دریافت کنه
کسی اگر پی پال داره یک تست کوچیک بزنه و اگر خطایی داد یک عکس بگیره و بفرسته
من کارت بانکی ترکیه بهش اضافه کردم ولی قبول نکرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)