نیازی نمیبینم شما رو توجیح کنم و توصیه میکنم به هیچ وجه نرم افزار رو دانلود نکنیدچون بعید میدونم حتی با ساده ترین مبانی ویروس نویسی و مهندسی اجتماعی اشنا باشید (هیچ وقت فردی که برای چنین کاری وقت میذاره نمیاد برای 10 - 20 نفر وقت بذاره و یک نرم افزار تحت اندروید APK مینویسه و روی کانال های تلگرام قرار میده و صد ها هزار نفر رو یک جا بک میزنه که خب اینجا محل توضیحش نبود ولی خوب برای اشنائی شما لازم بود)
عجیب اینه که شما چرا داری اینجوری دست و پا میزنی برای عدم استفاده این نرم افزار ؟ و همچنین اگر اندکی چشمانتون رو باز کنید (و سرتون رو از زیر برف در بیارید) که بعید میدونم انجام بدید چون منافع خیلی ها با این نرم افزار به خطر میفتهتائید های متعدد کاربران در انجمن های مختلف رو میبینید
در هر صورت توصیه میکنم هر کسی شکی در رابطه با نرم افزار داره روی VPS تست کنه
همچنین بنده هیچ جا ذکر نکردم الزاما از کامپیوتر شخصی استفاده کنید ! و به طور نرمال نرم افزار روی کامپیوتر اجرا میشه مگر اینکه برای تست یا کارکرد مداوم باشه ، البته از اون جا که مشخصه در هر صورت افراد معلوم الحال دارن قدرت سایتی مثلی ویروس توتال رو هم زیر سوال میبرن که نتونسته ویروس رو تشخیص بده
به هر حال ترجیح میدم بحث رو ادامه ندم چون افرادی که نیازمند این نرم افزار خستن میان دنبالش و اگر بیش از این برای بنده زحمت داشته باشه ترجیح میدم بسته باشه و به فروش برسه تا رایگان گذاشته بشه
![]()
و من الله توفیق
پ.ن : نرم افزاری با این قدرت رایگان منتشر نشده که پاسخگوی یک عده معلوم الحال که بحث از هک و ... میکنن باشیم . نیازی به ادامه چنین بحث هائی نمیبینم اگر پرسشی داشتید در سایر انجمن ها یا همین جا یا سایت بپرسید سعی میکنم پاسخ بدم .