نقل قول نوشته اصلی توسط وب مستر نمایش پست ها
راه های بیشتری برای افزایش پست وجود داره و الزامی نشده که در این تاپیک پست ارسال نمائید .
پی نوشت : اگر بتونید ثابت کنید این نرم افزار ویروس هست من 100 هزار تومان براتون در جا کارت به کارت میکنم (سایت های بزرگی نظیر ویروس توتال کیفیت 96% بدون خطا بودن نرم افزار رو شرح میدن حالا اگر شما سیستم بالاتری داشتید منتظریم تا ببینم ) و اگر نتونستید بسیار خوشحال میشم بیایید و از بنده عذرخواهی کنید و اشتباهتون رو پس بگیرید
پی نوشت 2 : کاربرانی که میان و متاسفانه ادب رو رعایت نمیکنن مطمئن باشن اگر این نرم افزار قیمت میلیونی داشت باز هم مشتریان زیادی رو به سمت خودش میکشید و حالا که رایگان منتشر شده عده زیادی موضع تخریب گرفتند . به همین دلیله که پروژه های رایگان و اپن سورس در ایران تا این حد کم هستش و همه دنبال سر کیسه کردن همدیگه ان !! اما به هر حال بنده و تعدادی از دوستان سعی خواهیم کرد تا حد امکان این نرم افزار رو ساپورت کنیم و تا جایی که امکانش باشه پیش خواهیم رفت و در نهایت اگر زمانی از کار افتاد سورس اون رو منتشر خواهیم کرد تا بتونه برای کار های آتی استفاده بشه .
و من الله توفیق
الان سال 2016 هستیم . با استفاده از کریپتر میشه تا 1 ماه یک ویروس رو از تمام انتی ویروس ها مخفی کرد . اگر 1 نفر پیدا شد که این نرم افزار براش کار بده اون موقع ثابت میشه که ویروس نیست . که تا الان هیچکس نتونسته .
نکته 2 : دارید میگید از کامپیتور شخصی استفاده کنید که این خودش عجیب هست .
دوستان از vps و sandbox استفاده کنید تا اگر ویروس بود قربانی نشید .
فیشینگ های اینترنتی همینجوری انجام میشه .