من با خودم فکر میکردم یک سری افراد و گروه ها که دارن از اعتبارشون استفاده میکنند مانند آشیانه هاست و ... دارن قیمت بالا میدندات آی آر 1 ساله = 10 تومان .5 ساله = 50 تومان
دات کام 1 ساله = 10 تومان . 5 ساله = 50 تومان
هاست 20 مگابایت با کنترل Helm ( البته الان سی پنل کرده ) 50.000 تومان
شما هم باید اینجوری قیمت بدید ! ( شرکت بزنید ، بگید سرور اختصاصی ماهانه 5.000.000 تومان )
این دیگه خارج از حد بالاست
20 مگ = 50 هزار تومان
خودتون باشید خرید میکنید ؟؟
درسته یک جا مثل آشیانه هاست قیمت بالا داره ولی حداقل 2 مزیت داره یکی اینکه امنیت خوب و پایداری داره و بعد اینکه حداقل 200 مگ را میده 50 تومان نه 20 مگ
من خودم باشم از چنین جایی خرید نمی کنم
تو این بازار رقابتی هاستینگ که دارن هز چند گیگ هاست را با قیمت های عجیب معامله می کنند اینطوری قیمت دادن به نظر من اشتباه هست
اون 5-6 سال پیش بود که فقط چند تا شرکت ایرانی (( حالا با مجوز یا بدون مجوز )) داشتن کار میکردن و 50 مگ را میدادن 40 تومان
الان با این همه سایت فروش هاستینگ و سرور هر کسی دستی تو کار وارد کرده
اگر همینطوری پیش بره تعدا سایتهای خدمات هاستنگمون به زودی از سایتهای علمی آموزشی بیشتر خواهد شد
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
با سلامدوست عزیز با عرض پوزش در این مورد خاص من کاملاً با شما مخالفم!
هر کاری بسته به نوعش شرایطی می طلبه! و اصلاً حتی ممکنه به دفتر فیزیکی هم نیازی نداشته باشه.
نظر شما کاملاً برای من قابل احترام هست
اما این را یادمون نره که مردم در این دوره عقلشون به چشمشون هست
یک مثال ساده بزنم براتون که تو انجمن هم دیده باشید ، راه دور نمی رم
بارها شده که در همین انجمن درخواست هاست - سرورمجازی و ... دادند ، افرادی
عده ای ذکر میکنند که میخوان شرکت ثبت شده باشه و تلفن ثابت و آدرس محل و ... را هم داشته باشند
حالا چرا ؟؟
چون طرف میخواد چند روز دیگه از مشکلی پیش آمد بتونی به یک مرجع قانونی شکایت کنه یا ادعای خسارت کنه
چون همین که شما یک برگه قرار داد دست مشتری بدی ، اون خیالش از خیلی چیزیها راحت هست
هم درسته هم نهیه آهنگر هم معمولاً اگه یه جایی حوالی بیرون شهر مغازه بزنه میتونه زندگیشو بچرخونه! وگرنه اگه تصمیم بگیره بیاد مغازه بزنه ، و بره چند میلیون تومان بده توی میدون تجریش مغازه بگیره فکر نکنم چند روزی بیشتر دوم بیاره ! بعد برشکست شده. (البته اگه بتونه بگیره )
آدم بعضی اوقات میاد هزینه های سنگین انجام میده ولی میدونه که برای اعتبارش و آبنده کاریش خوب هست
یک مثال بزنم در زندگی خودم (( قصد هیچ گونه تعریف و ... ندارم ، فقط به خاطر مثلا زدم عرض میکنم ))
مثلاً پدر من کارش یک طوری هست که با افراد خاصی کار میکنه و قرار داد می بنده ، با شرکت های بزرگ و افراد خاص
خوب دفتر کاری ایشون تا 2 سال پیش در همین شهرک غرب بود ولی اینجا اونقدر کشش نداشترفت و بلوار سجاد مشهد با هزینه ماهیانه نزدیک 2 میلیون تومان اجازه یک محلی را گرفت
خوب الان هم موقعیت اجتماعی کارش بهتر شده و هم اینکه اوضاع کاریش بهتر شده
یعنی افرادی که در اون منطقه زندگی می کنند و دفتر هایی که در راستای کارهای مرتبط اون هست باعث شده سطح کاری اون هم بالاتر بره (( از لحاظ درامد ))
برای همین میگم موقعیت مکانی یک کار خیلی تاثیر داره در کسب درامد
باز هم میگم نظر شما هم برای ما محترم هست