-
November 29th, 2016, 23:48
به نظرتون یه همچین سایتی میتونه تو ایران موفق بشه ؟؟
سلام ...
من دنبال این هستم که یک سایت مثل serpbook.com برای کاربران ایرانی راه اندازی کنم ...
طریقه کار سایت به این صورت هست که کاربر ادرس سایت + کلمه کلیدی مورد نظر رو تو این سایت اضافه میکنه ... بعد سایت نشون میده که برای این کلمه دقیقا تو چه رنک و صفحه ای هست ( برای همه موتور های جستوجو ) .. تغییرات هم به صورت روزانه ، هفتگی و ماهانه مشخص میکنه ... و همه این ها رو هم روی نمودار نشون میده ...
من با طراح های مختلف صحبت کردم ولی هیچکدوم نمیدونن این سیستم چجوری کار میکنه .. چندتا طراح خارجی پیدا کردم که میتونن همچین سیستمی رو طراحی کن و بعد از طراحی هم من میتونم به فارسی ترجمه کنم سیستم رو ...
به نظرتون این سیستم تو ایران میتونه جواب بده ؟؟ هزینه راه اندازی سایت بالاس ( فقط اسکریپت رو گفتن 10 هزار دلار ) حالا تبلیغاتش به کنار .. به نظرتون ارزش ریسک داره ؟
امیدوارم مکان مناسبی رو برای این تاپیک انتخاب کرده باشم
-
-
November 29th, 2016 23:48
# ADS
-
November 29th, 2016, 23:55
پاسخ : به نظرتون یه همچین سایتی میتونه تو ایران موفق بشه ؟؟

نوشته اصلی توسط
netfollower
خیلی سایت و سیستم جالبیه
اما با شناختی که از ذائقه وطنی هست
فکرنمیکنم انچنان استقبال گرمی بشه که بتونید
کل سرمایتنو بک بدید
من هم نگران همین ذائقه وطنی هستم فقط 
ایرانی جماعت همچیو مجانی میخواد ( امیدوارم به کسی بر نخوره ) .. موندم اگه راه اندازی شه کسی حاضره ماهیانه پولی پرداخت کنه یانه ؟
-
تعداد تشکر ها ازRahatDownload.Com به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2016, 23:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
RahatDownload.Com
من هم نگران همین ذائقه وطنی هستم فقط
ایرانی جماعت همچیو مجانی میخواد ( امیدوارم به کسی بر نخوره ) .. موندم اگه راه اندازی شه کسی حاضره ماهیانه پولی پرداخت کنه یانه ؟
اگه خیلی حرفه ای باشه فک کنم بتونی به سایت های برتر ایران سرویس بدی در هر صورت ریسکی هستش
-
تعداد تشکر ها ازdarkdruid به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2016, 00:03
سلام
هر ایده ای تو ذهنته پیاده کن یه کم براش وقت بذار
میگیره چه هزار مدل از اون سایت باشه چه یکی
این سایتی هم که میگی قبلا پیاده شده
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2016, 00:05

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
هر ایده ای تو ذهنته پیاده کن یه کم براش وقت بذار
میگیره چه هزار مدل از اون سایت باشه چه یکی
این سایتی هم که میگی قبلا پیاده شده
من چون نمونشو تو ایران پیدا نکردم به فکرش افتادم ... کلی هم جستوجو کردم موردی پیدا نکردم !
میتونید نمونشو معرفی کنید ؟
-
-
November 30th, 2016, 00:08

نوشته اصلی توسط
RahatDownload.Com
من چون نمونشو تو ایران پیدا نکردم به فکرش افتادم ... کلی هم جستوجو کردم موردی پیدا نکردم !
میتونید نمونشو معرفی کنید ؟
http://jayekalame.ir/
web24 نسخه اندروید شو هم اوکی کرده (موتور جستجو گوگل هستش فقط)
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
November 30th, 2016, 00:11

نوشته اصلی توسط
RahatDownload.Com
سلام ...
من دنبال این هستم که یک سایت مثل serpbook.com برای کاربران ایرانی راه اندازی کنم ...
طریقه کار سایت به این صورت هست که کاربر ادرس سایت + کلمه کلیدی مورد نظر رو تو این سایت اضافه میکنه ... بعد سایت نشون میده که برای این کلمه دقیقا تو چه رنک و صفحه ای هست ( برای همه موتور های جستوجو ) .. تغییرات هم به صورت روزانه ، هفتگی و ماهانه مشخص میکنه ... و همه این ها رو هم روی نمودار نشون میده ...
من با طراح های مختلف صحبت کردم ولی هیچکدوم نمیدونن این سیستم چجوری کار میکنه .. چندتا طراح خارجی پیدا کردم که میتونن همچین سیستمی رو طراحی کن و بعد از طراحی هم من میتونم به فارسی ترجمه کنم سیستم رو ...
به نظرتون این سیستم تو ایران میتونه جواب بده ؟؟ هزینه راه اندازی سایت بالاس ( فقط اسکریپت رو گفتن 10 هزار دلار ) حالا تبلیغاتش به کنار .. به نظرتون ارزش ریسک داره ؟

سلام خدمت شما اگر یکم وقت بزارین حتما نتیجه خواهید گرفت .
هیچ تلاشی بدونه پاداش نیست .
-
تعداد تشکر ها از irhost.net به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2016, 00:17

نوشته اصلی توسط
almandata
قطعا میشه فضای رقابتی ایجاد کرد ...
ویرایش توسط RahatDownload.Com : November 30th, 2016 در ساعت 00:18
-
-
November 30th, 2016, 01:01

نوشته اصلی توسط
RahatDownload.Com
سلام ...

شک نکنید جواب میده ! چون مشابه فارسی نداره ! و کارآمد هم هست البته باید در نظر داشت که سختی خودش رو هم داره
من ک جذب شدم
اگر همکار نیاز داشتید ما هستیم ( پیام خصوصی )
-
تعداد تشکر ها از DaryaHost به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2016, 01:23
به نظرم وقت و هدر نده سایت و بزن.
طراحی رابط کاربری رو به صورت حرفه ای خواستی انجام میدم.
-
تعداد تشکر ها از ali1150 به دلیل پست مفید