-
October 29th, 2010, 00:21
افتتاح شرکت (هزینه ها و حواشیه ) ؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
برای رشد و ارتقا سطح کاری در پی افتتاح شرکت هستم...
دقیق هزینه ها و لوازم لازم رو نمیدونم ... (چون باید لیست رو تهیه کنم دوستان لطفا یاری کنند)
چه تعداد کارمند و با چه حقوق ماهیانه ای شروع کنم بهتره ... خودم سرم شلوغه کار سرم زیاد ریخته ..
کارمند ها خانم باشن بهتره یا آقا ....
مرسی . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم (-:
-
تعداد تشکر ها از Doublex به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010 00:21
# ADS
-
October 29th, 2010, 00:35
عضو دائم
پاسخ : افتتاح شرکت (هزینه ها و حواشیه ) ؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط
Doublex
با سلام خدمت دوستان عزیز
برای رشد و ارتقا سطح کاری در پی افتتاح شرکت هستم...
دقیق هزینه ها و لوازم لازم رو نمیدونم ... (چون باید لیست رو تهیه کنم دوستان لطفا یاری کنند)
چه تعداد کارمند و با چه حقوق ماهیانه ای شروع کنم بهتره ... خودم سرم شلوغه کار سرم زیاد ریخته ..
کارمند ها خانم باشن بهتره یا آقا ....
مرسی . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم (-:
دوست عزیز شما 150 تومن برمیدارید با سه نفر میرید پیش دلال های ثبت شرکت باقیش با اونا مسوولیت محدود ثبت میکنی
یا 100 میزاری روشو با + 5 نفر میری تجاری ثبت میکنی
کارمند هم خودت + منشی + 2 تا بازاریاب در صورت امکان خانوم با صدای خوش 
یه میز میخوای واسه مدیریت ازین خوبا با 4 5تا کامپوتر ه معمولی یه خط اینترنت و میز و صندلی به میزان لازم نسبت به فضای شرکت
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 00:45
عضو انجمن
+ اجاره جا :دی
اين موضوع خيلی مهمی هستش.
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 00:56
من تا اینجای کار یک جمع بندی کنم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن مخصوصا دوستانیکه تجربه افتتاح شرکت دارن ...
ثبت شرکت =200
میز و مبلمان اداری = ؟؟
سیستم + خط اینترنت = 4*550+30
فضای شرکت=که اونم بستگی به مکان جغرافیایی و سوق الجیشی شهر داره
دوستان نکته مهم این که حقوق پایه برای منشی و کارمند (برای مدیریت سرور)+ به قول جناب --- : 2 تا بازاریاب در صورت امکان خانوم با صدای خوش چقدر در نظربگیرم ؟
-
-
October 29th, 2010, 01:02
عضو دائم
تو تهرون نمیدونم خرج بالاست اما اگه شهرستانی 70 80 تومن کفایت میکنه
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 29th, 2010, 01:08
عضو دائم
آن حقوق هم بستگی به طرف و شهر مورد نظر داره.. مثلا آبدارچی شرکت ایرانسل در تهران ماهانه بالای 1 میلیون حقوق میگیره اما تو شهر ما 300 هزار تومان!!
اما در کل دختر جماعت چون بیشتر فکر خوش تیپی و شوهر هستند تا پول پیشنهاد میشه یک خانم استخدام کنی با حقوق 150 - 200 تومان ماهانه کافیشه ( از سرشم زیاده) بازاریاب هم که پول نمیخواد اصلا بهشون درصد میدی. مثلا میگی مشتری گیر بیار 20 درصد مال تو!
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

نوشته اصلی توسط
---
تو تهرون نمیدونم خرج بالاست اما اگه شهرستانی 70 80 تومن کفایت میکنه
اخه مرد حسابی 70 - 80 میشه روزانه حدود 2500 تومان! شما تاحالا پفک خریدی از مغازه برادر که همچین چیزی رو میگی؟ اصلا حالا طرف محتاج پول شما وجدانت قبول میکنه 70 - 80 تومان ماهانه؟
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 01:09
عضو دائم
قول ازدواج بده همه چیز مجانی حل میشه 
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 01:17
قول ازدواج بده همه چیز مجانی حل میشه
خدا بگم چیکارت نکنه ... کاری میکنی آخر سر از پزشک قانونی و بازداشتگاه در بیاریم
-
تعداد تشکر ها از Doublex به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 01:19
عضو دائم
در میاری نگران نباش شب درازستو قلندر بیدار 
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 01:58
من یه سرچ کردم یه مطلب جالب دیدم که یکم حساب ها روبه هم میریزه نظرتون رو راجبش بگین لطفا :
سرمایه در گردش
بهتر است همیشه دستکم ۱۰ میلیون در حساب شرکت داشته باشید. این مبلغ بسیار کارگشا خواهد بود. البته اگر تجربه داشته باشید نقش و اهمیت آنرا بسیار بهتر از من میدانید
هزینههای شرکتداری
نظیر تلفن، برق، آب، گاز: برای اینها ماهانه بین ۳۰-۱۰۰ هزار تومان کنار بگذارید. و نیز هزینههای پذیرای، چای و بیسکویت و
آشپزخانه (کمابیش یک میلیون تومان)
- یخچال: ۲۰۰-۳۵۰ هزار
- اجاق گاز: بهتر است به جای اجاق گاز، مایکروویو بگیرید.
- مایکروویو (مایکروفر):برای شرکت بسیار مفید است، غذا را زود گرم میکند و از اتلاف زمان ارزشمند برنامهنویسان جلوگیری میکند، افزون بر آن همچون اجاق باعث پخش بو در محیط دفتر نمیشود.
- چایساز/قهوهجوش: برای دفتر باید جنس خوب و بادوام را انتخاب کرد.
- بشقاب، پیشدستی، پارچ و لیوان، قاشق و چنگال، فنجان و
- چاپگر (پرینتر): بهتر است که یک چاپگر قوی با قابلیت چاپ خودکار دورو بگیرید. هم اکنون میتوانید یک چاپگر لیزری رنگی شبکه را زیر ۶۰۰ هزار تومان تهیه کنید.
- دستگاه چندکاره: بهتر است که یک دستگاه چهار کاره کپی/چاپگر/اسکنر/فاکس تهیه کنید، دقت کنید که حتما چهارکاره باشد یعنی فاکس هم داشته باشد. این هم بسته به مدل مبلغی بین ۲۰۰-۳۰۰ هزار تومان هزینه بر میدارد.
- کامپیوتر: بهتر است که کامپیوتر را خوب انتخاب کنید. مانیتور را تا جایی که میتوانید بزرگ بگیرید. امروزه بهترین lcd موجود ۲۲ اینچ قیمتی زیر ۳۰۰ هزارتومان دارد که بسیار مناسب است. در مجموع هزینه کامپیوتر برای هر نفر را بین ۹۰۰ هزار تا ۱ میلیون در نظر بگیرید (با در نظر گرفتن کارت شبکه بیسیم (وایرلس)). به خاطر داشته باشید که عمر مفید کامپیوتر ۲-۳ سال است و مهمترین ابزار شماست. به ویژه در انتخاب کیس و پاور بسیار دقت کنید
-
تعداد تشکر ها ازDoublex به دلیل پست مفید