-
October 28th, 2010, 16:18
پاسخ : قرار عمومی اعضای سایت / الکامپ 2010

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
شما نیز 19 میشی :دی
انتر درستشه
انتر - ویکیپدیا
پ.ن: آقای x تو یه تاپیک امروز 4 تا سوتی کت و کلفت داده بود خواستم بش گیر بدم، دیدم تاپیک جدیه بیخیال شدم

(میشناسیس!)
عزیزم Wikipedia رو مردم عادی مینویسند و گسترش میدند .
شما از لغت نامه استفاده کن : ویکی - نتایج جستجو | لغت نامه دهخدا

پ.ن: :دی
-
-
October 28th, 2010 16:18
# ADS
-
October 28th, 2010, 16:36
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
October 28th, 2010, 23:05
عضو دائم
آقا چه فرقی میکنه میون انتر و عنتر مهم اینه که یه مرد پیدا شه منو بیاد از ترمینال جنوب ببره نمایشگاه
پیدا میشه ؟؟؟؟
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 28th, 2010, 23:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
---
آقا چه فرقی میکنه میون انتر و عنتر مهم اینه که یه مرد پیدا شه منو بیاد از ترمینال جنوب ببره نمایشگاه

پیدا میشه ؟؟؟؟
وحید سیروس!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
-
October 28th, 2010, 23:36
عضو دائم
ماشینش چیه دربست نگیره بیاد آخرم در بره تو نمایشگاه شلوغه پول آژانس بیوفته گردنمون ازین کلاها زیاد سرم رفته
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 29th, 2010, 00:22
عضو انجمن
--- عزيز منم از ترمينال جنوب ميرم! وسيله ندارم
خواستي با هم ميريم خوبه؟
بچه هاي اينجا هيچ كدوم آه ندارند با ناله سودا كنن نيگا به آفر و فروششون نكن:ي(شوخي)
-
-
October 29th, 2010, 00:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sharax
--- عزيز منم از ترمينال جنوب ميرم! وسيله ندارم
خواستي با هم ميريم خوبه؟
بچه هاي اينجا هيچ كدوم آه ندارند با ناله سودا كنن نيگا به آفر و فروششون نكن:ي(شوخي)
ماشالله وزشون که توپه توپه
ا ا شما هم مثل ما از ده میاین ؟
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 29th, 2010, 00:41
عضو دائم
یکی بیاد آرژانتین دنبال من ، حسش نیست از کله سحر تنها ولگردی کنم :دی
نکته اول : بچه های شهرستانی هم بین خوتون و توی ترمینال هماهنگ کنید که با هم برید نمایشگاه !
نکته دوم : با توجه به این که میتینگ (انتر - عنتر بازی) ساعت 12 هستش ، خیلی زمان خواهیم داشت ! :دی ( ممد بریم پیش سان... جلبک یه حال و حولی کنیم ؟؟ )
نکته سوم : مدیران انجمن هرکی بیاد میتینگ ، باید نهار 5 نفر رو تقبل کنه ! بیخودی که مدیر مدیر نمی گیم به شما ! اینجا که کار خاصی نمی کنید ، حداقل شیکم 5 تا درمونده و بدبخت ، بیچاره رو سیر کنید 
نکته چهارم : هر کس قبل میتینگ فکر کنه که چه انتر - عنتر بازی می خواد در بیاره تا بقیه شاد بشن ! به حرکت های از پیش تعیین نشده امتیاز تعلق نمی گیره !
نکته پنجم : گروه داوری ( میتینگ انتر - عنتر بازی ) من و ممد و امیر ( مدیر سایت ) هستیم ( هیچ کس هم حق اعتراض نداره ! حتی مموتی ! ) ( امیر از اون خوشمزه ها هم بیاریاااا =p~ )
نکته ششم : به رسم یاد بود ، اسپانسر میتینگ ( که ممد هستش ) به سه نفر برتر میتینگ انتر - عنتر بازی ، نقری یک هاد داگ هدیه میده !
نکته هفتم : می بینیم که هنوز زنده ایم و به شما حکومت میکنیم و تو سرتون میزنیم :دی
-
-
October 29th, 2010, 00:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tukanet
نکته اول : بچه های شهرستانی هم بین خوتون و توی ترمینال هماهنگ کنید که با هم برید نمایشگاه !
نکته دوم : با توجه به این که میتینگ (انتر - عنتر بازی) ساعت 12 هستش ، خیلی زمان خواهیم داشت ! :دی ( ممد بریم پیش سان... جلبک یه حال و حولی کنیم ؟؟ )
نکته سوم : مدیران انجمن هرکی بیاد میتینگ ، باید نهار 5 نفر رو تقبل کنه ! بیخودی که مدیر مدیر نمی گیم به شما ! اینجا که کار خاصی نمی کنید ، حداقل شیکم 5 تا درمونده و بدبخت ، بیچاره رو سیر کنید
نکته چهارم : هر کس قبل میتینگ فکر کنه که چه انتر - عنتر بازی می خواد در بیاره تا بقیه شاد بشن ! به حرکت های از پیش تعیین نشده امتیاز تعلق نمی گیره !
نکته پنجم : گروه داوری ( میتینگ انتر - عنتر بازی ) من و ممد و امیر ( مدیر سایت ) هستیم ( هیچ کس هم حق اعتراض نداره ! حتی مموتی ! ) ( امیر از اون خوشمزه ها هم بیاریاااا =p~ )
نکته ششم : به رسم یاد بود ، اسپانسر میتینگ ( که ممد هستش ) به سه نفر برتر میتینگ انتر - عنتر بازی ، نقری یک هاد داگ هدیه میده !
نکته هفتم : می بینیم که هنوز زنده ایم و به شما حکومت میکنیم و تو سرتون میزنیم :دی
قبول شما داور منم چون گندمو زورم زیاده (تو میتینگ حتما میبینید بندرو تحمل داشته باشید ) میشم سرداور شما هم پرچم بالا و پایین کنید یکیم بیاد امتیازارو یادداشت کنه بقیه هم خودشونو واسه مراسم آماده کنن اما جوایز با اسپانسری دوست ه عزیز
نفر اول : هادداگ با نون اضافه و نوشابه
نفردوم :هادداگ خالی با آب معدنی دماوند
نفر سوم و چهارم هم مشترک : آب سیرابی با تیتاپ 
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 29th, 2010, 01:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
---

ماشینش چیه دربست نگیره بیاد آخرم در بره تو نمایشگاه شلوغه پول آژانس بیوفته گردنمون ازین کلاها زیاد سرم رفته

بنده خدا سری پیش وحید به نیت مصلا امام خمینی (ره) رفت حرم مطهرشون! یه 5 ساعتی اونجا داشت زیارت میکرد
آخر با کامبیز رفتیم آوردیمش
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

نوشته اصلی توسط
tukanet
جو که میگن همینه دیگه
خدایا این قهوه تلخ رو از اینا نگیر
مصطفی چمران
-