لطفا توجه کنید شنبه و یک شنبه دیتاسنتر تعطیل است.
ایشون کاری هم کنند می افته فردا ...
لطفا توجه کنید شنبه و یک شنبه دیتاسنتر تعطیل است.
ایشون کاری هم کنند می افته فردا ...
شفاف سازی
تا وقتی که دنبال سرویس ارزان قیمت باشید همین آشه و همین کاسه!
تاوقتی که دنبال وی پی اس 10 هزار تومنی یا سرور اختصاصی 120 هزار تومنی می گردید باید توقع چنین اتفاقاتی رو داشته باشید.
بنده با آقای اسکندری کاری ندارم به هیچ وجه هم قصد تخریب یا مشارکت در تاپیک رو ندارم و همچنین آقای حسینی عزیز
سر حرفم با کاربرانی هست که از همکاران سرویس تهیه می کنند:
برای سود کردن باید سود برسونید!
وقتی شما سرور 40 یورویی رو داری ماهانه 160 هزار تومان تمدید می کنید باید بفهمی که یه جای کار میلنگه!
سرور 40 یورویی برای منه پروایدر شرکتی 200 هزار تومن تموم میشه و من حداقل باید 40-50 هزار تومان حاشیه سود برای خودم در نظر بگیرم
شمای مشتری فقط هزینه ارزی سرویس رو در نظر میگیری در حالی که منه پروایدر 10 نوع هزینه دیگه هم دارم این وسط و اگر این هزینه ها رو نداشته باشم اصلا پروایدر و رسلر نیستم.
فردی هستم که نشستم تو خونه و هزینه اینترنتم رو هم از جیب ابوی تامین می کنم!
منه پروایدر از رو بیکاری و دلخوشی و ... که نیومدم تو این کار،
این شغل من و راه کسب درآمد من هست.، اگر سرویسی که بنده نوعی در اختیار شما میزارم برای من سود نداشته باشه و هزینه هام و تامین نکنه مجبورم از چپ و راست کار بزنم. برم یورو رو 100 ت ارزونتر از یه جای دیگه پیدا کنم که لااقل تهش 20 هزار برا من بمونه :|
تمام این مشکلاتی که بارها تو انجمن دیده شده عاقبت مفت فروشی و مفت خری هست
تا وقتی که سرویس ها تون با پی پال های ایرانی تمدید میشه همین آشه و همین کاسه. دلار هایی که از فروش وی پی ان و سی سی کم و کرک نرم افزار و شرط بندی و انواع تخلفات دیگه میاد، ارزون تر از دلار بانکی هست
دلار بانکی پدر مادر دار حداقل 400-300 تومان بالای اسکناس تموم میشه. ، اون وقت کاربر میاد میگه سرور هتزنر، سرور او وی اچ دارم ، 100 ت زیر اسکناس تمدید می کنی برای من !
وقتی شمای کاربر داری 50 تومن من رو میدی ،دیگه من به خودم اجازه نمیدم برم این 50 تومنو از جای دیگه یا روش دیگه تامین کنم ،
اما وقتی من سرور زیر قیمت تموم شده میدم یا با حاشیه سورد 10-20 هزار تومنی میدم مطمئن باشید یک جای کارم میلنگه ، وگرنه مغزم که معیوب نیست!!!!
وقتی شما بیای وی پی اس رم یک رو ماهی 30 هزار تومان بخری دیگه من هیج وقت به خودم اجازه نمیدم آورسل کنم و روی یه سرور 32 گیگی 50 تا وی پی اس بیارم بالا!!!
حداقل برای وقت و دانش و سرمایه خودم که باید ارزش قائل باشم!
این وسط هم ان شاءالله مشکل همه دوستان حل و قضیه ختم به خیر میشه ولی برای اینکه دیگه این مشکلات پیش نیاد به عنوان یه عضو از جامعه it و ict کشور 2 تا وصیت دارم.
1- سرویس ارزان نخرید
2- قبلا وحید عزیز یه جمله خوبی در مورد بکاپ توی امضاشون بود، نمی دونم هنوز هست یا نه ولی : بکاپ، بکاپ، بکاپ
3- خیلی وقتها خیلی از مشکلات با پول هم حل نمشه، پس لطفا به خودتون احترام بزارید و بکاپ گیری منظم داشته باشید.
یا حق.
اقایان محترم اقای شهاب برفی و دیگران پرداختهای ما توسط اقای ال حسینی بدون هیچ مشکلی هر ماه انجام شده الانم هیچ فاکتوری نداریم که پی نشده باشه هر کی میخواد بره از ایشون که مدیر سایت سرور وی دی اس هست بپرسه
جناب برفی اگر حرفی دارید من خوشحال میشم برید شکایت کنید
لطفا بیشتر از این با توهمات خود مارو زیر فشار نگذارید اگر واقعا انسان هستید و به فکر ماهی گیری از اب گل الود نیستید و برای بی ابرو کردن یکی طناب ندید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
عزیزم اونجا ایران نیست که سرور گرون و ارزون باشه ! اونجا سرور هاش همه ارزون و دارای بهترین کیفیت ممکن هستن . حرف از آلمان میزنیم نه از دیتاسنتر های بی کیفیت و گرون ایران .
اینکه 10 هزار تومان میدن واقعا همین قیمت میشه خرید از خود دیتاسنتر .
و اما لات مجازی کیست ؟
فروشندگان یا بهتر بگم دلالانی که به عنوان واسطع عمل میکنن و در اخر روزی کلاه بردار میشن و همچنان در این وب سایت به فعالیت خود ادامه میدهند وقتی هم توی تاپیک های فروششون پست میزاری ادمین به عنوان اسپم پاکش میکنه .
من تا ب حال 3 جا سرم کلاه گزاشتن متاسفانه فضای این وب سایت طوریه که کلاه بردار هارو مخفی میکنه و اجازه به معرفی اونا نمیدن .
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)