-
July 19th, 2016, 17:14
پاسخ : فارسی ایمیل whmcs نسخه 6.3.1

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
شما میبایست بعد از نصب WHMCS قبل از وارد کردن هرگونه دیتا ،
در فایل configuration.php، خط mysql_charset=utf8 را حذف میکردید تا مشکلی بابت فارسی سازی نداشته باشید.
حال در مورد علامت سوال ، پایگاه داده رویه utf8_general تغییر دهید و مجددا تست کنید.
ما در ابتدای نصب برداشتیم utf8 رو بحث اون نیست اصلا
من هر چقدر ریستور میکنم خرابه
پایگاه داده رویه utf8_general تغییر دهید یعنی چی؟! خودش به همین صورته ! همه تیبل هام داخل دیتابیس به صورت یونیکه و علامت سواله و توی whmcs درسته ولی این تیبل ایمیل توی دیتابیسم فارسیه :| ولی توی whmcs خرابه
-
-
July 19th, 2016 17:14
# ADS
-
August 3rd, 2016, 15:25
خدا رحمت کنه همه اموات شما رو . روحشون شاد
والی من هم دقیقا همین مشکل را دارم ر دیتابیس متون فارسی هستن و خط mysql_charset=utf8 را حذف کرده بودم در ابتدا و مشکل در ارسال ایمیل دارم . به صورتی که همه ؟؟؟ نشاند میدهد . تصاویر را ببینید
مشکل از کجاست ؟؟sql.jpgmail.jpg
-
-
August 14th, 2016, 05:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amir.sadeghi
خدا رحمت کنه همه اموات شما رو . روحشون شاد
والی من هم دقیقا همین مشکل را دارم ر دیتابیس متون فارسی هستن و
خط mysql_charset=utf8 را حذف کرده بودم در ابتدا و مشکل در ارسال ایمیل دارم . به صورتی که همه ؟؟؟ نشاند میدهد . تصاویر را ببینید
مشکل از کجاست ؟؟sql.jpgmail.jpg
سلام اگر مشکل حل نشده mysql_charset=utf8 را در فایل configuration.php اضافه کنید ببینید مشکل
-
-
August 14th, 2016, 15:25
عضو انجمن
سلام دوستان
اول تشکر از استارتر عزیز به خاطر اشتراک مطلب
دوم ، دوستانی که براشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میاد در فایل configuration.php در خط اخر عبارت $mysql_charset=utf8; رو بنویسند ، مشکلشون حل خواهد شد .
-
-
November 20th, 2016, 10:32
عضو انجمن
حل مشکل علامت سوال whmcs
1- فایل زیر رو از سایت WHMCS بگیرید
http://www.whmcs.com/members/dl.php?type=d&id=106
2- فایل بالا رو unzip کنید و محتویات اون رو تو پوشه /includes/fonts/ آپلود کنید.
3- وارد مدیریت WHMCS خودتون بشین
4- از منوی setp وارد General Settings بشین سپس وارد تب Invoices بشین سپس تنظیمات TCPDF Font Family روی Custom بزارید و در فیلد text جلوی custom عبارت dejavusans وارد کنید و Save Changes رو بزنید
-
-
November 25th, 2016, 17:39
ابتدا محتوا جدول tblemailtemplates.sql حذفش کنید . سپس فایل رو ایمپورتش کنید. مشکلتون حل میشه.
فارسی ساز ایمیل whmcs
-