نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
ازشون خرید نکنید ، میدونم کدوم شرکت هستن ، اینجا که اروپا نیست بابتش پول میگیرن ، حتی میگن اورجیناله ، خوب برای کی اورجینال نیست ؟
همینجا درخواست سرور مجازی بدید با نصف قیمت همکاران بهتون آفر میدن ، براتون رایگان نصب و هرچندبار بخواید مونت میکنن ، و کانفیگ موارد دلخواه شمارو رایگان انجام میدن ، فقط بهتره پنل kvm بگیرید تا خودتون مونت کنید ، خیلی راحته ، یه گزینه داخلش داره که میتونید اونو باز کنید و ویندوز یا لینوکس نصب کنید ، فقط هواستون باشه از کسی که خرید میکنید نماد اعتماد داشته باشه و سابقش مورد تایید سایر دوستان باشه
ممنون از توصیه و راهنمایی تون!اتفاقا سرویس دهنده یه شرکت انکلیسیه و هزینه نصب هم با معیارهای اونا خیلی کمه ولی اگر بشه پیچوندش چرا که نه!
به اون ترتیبی که فرمودین پس نباید کار سختی باشه!یعنی توی کنترل پنل نوع ویندوز رو انتخاب میکنم و دستور نصب میدم و از راه vnc مراحل نصب رو طی میکنم.درسته!؟

برای سرویس دهنده های خودمون خیلی احترام قائل هستم و محدودیتهاشون رو هم درک میکنم.راستش تا حالا امتحانشون نکردم ولی بدلایل خاصی (که به شرایط خودم برمیگرده و نه شرایط اونها) مجبورم از خارج بگیرم حتی اگر سرویس دهنده های خودمون هم از نظر شخصیتی و هم کاری بهتر از اونا باشن!