نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: سرور مجازی از ایران , آلمان , فرانسه , تحویل خودکار , منابع اختصاصی , هارد ssd , تضمین کیفیت ,فایروال سخت افزاری , قرارداد رسمی با شرکت ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی از ایران , آلمان , فرانسه , تحویل خودکار , منابع اختصاصی , هارد ssd , تضمین کیفیت ,فایروال سخت افزاری , قرارداد رسمی با شرکت ها

یک سرور مجازی از شرکت دیاکو وب تهیه شد از سرور های ایران شرکت مذکور , لازم هست موارد مشاهده شده بعد از 2 روز تست سنگین با دیگر دوستان به اشتراک بزارم.

1-پشتیبانی شرکتشون عالی واقعا 24 ساعته هست خود جناب صادقی از صبح تا بعد از ظهر / بعد از ظهر تا شب همکارشون نیما حسینی.
    2-سخت افزار ارائه شده توان بالا و کیفیت خوبی دارد یک سرور با 4 هسته پردازنده نامحدود در اختیار من گذاشتند دقیقا بنده 10.60Ghz پردازنده برای 3 ساعت مداوم پر نگه داشتم بدون هیچ مشکلی و اخطاری و حرفی.(هزینه 4 هسته اختصاصی پرداخت کردم) واقعا این سرور مجازی که دارم الان از ایشون یک سرور اختصاصی هست با این منابع(نه دیگر دوستان هر چیری که بخری آخرش فقط 2Ghz سی پی یو میدن بهتون یه خرده شیطون هستند)
    3-صداقت کاری بی نهایت بی نهایت بالا(آدم با شرف و عاقل کم گیر میاد این روزها متاسفانه)
    4-بی نهایت به مشتری و مشتری مداری پایبند هستند به شرطی که مشتری نرمال باشد نه انتظار بیگاری داشته باشه 2-3 مورد تست شد درخواست های درست حسابی به خوری هندل می کنند.

عالی هست همه چیز.
    من الله توفیق

2. تعداد تشکر ها از Layer7 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)