قفل شكسته whcms و فارسي سازش همه جا هست
قفل شكسته whcms و فارسي سازش همه جا هست
طراحي و برنامه نويسي فوق حرفه اي سايتهاي شما با جديدترين متدهاي روز دنيا ( PHP,AJAX,HTML,CSS,TABLE LESS )
با ما تماس بگيريد :
ايميل : group_sra@yahoo.com
آيدي : group_sra
درسته همه جا هست اما این هم در نظر بگیرید برای استفاده از whmcs null حتما باید هاستینگ وارز استفاده کنید !
نکته : درسته انجمن vb یا whmcs را به راحتی می توان استفاده کرد البته نسخه نال اما این هم در نظر بگیرید که این شرکت ها تا انجایی که خبر دارم اگر بخواهند شکایت کنند سر سه سوت باید جمع کنید !
البته ناگفته نماند شکایت فقط از کسانی که می شوند که اولا شرکت باشند دوم معروف باشند![]()
سلام به دوستان عزیز
اون سیستم میهن نیک اگه مدیر اجازه میده اپلود کنم لینک بزارم همه استفاده کنند
ادرس اقای نیکان هم www.nikanhost.com
من خودم یک سیستم دارم یک سیستم کامله چند سال پیش گرفتمش نمیدونم از کجا اما مدیریتش کار میکنه همه درسته فقط بخش ورودش یک ارور میده اونم بخوایید میزارم
امکاناتش
فارسی
پنل فارسی
کلیه امکانات لازم مدیریت جهت ساخت پکیج سفارش و..................
امکان عضو گیری
سفارشو....
بزاريد سيستمها رو من درستشون ميكنم اگه خدا بخواد هر قسمتي هم مد نظرتونه كه نداره به شرطي خيلي وقت نگيره براتون اضافه ميكنم كه به درد همه بخوره
طراحي و برنامه نويسي فوق حرفه اي سايتهاي شما با جديدترين متدهاي روز دنيا ( PHP,AJAX,HTML,CSS,TABLE LESS )
با ما تماس بگيريد :
در ضمن در مورد سيستم ميهن نيك هم به هيچ وجه اون نيست و شبيه اون هست چون من تو همون شركت توسعه سامان كار ميكردم
با ما تماس بگيريد :
اينجور كه من فهميدم ايشون از whcms به خاطر ضاهرش بدش مياد وگرنه امكاناتش وامنيتش كه فوق العادست شايدم من بد متوجه شدم
با ما تماس بگيريد :
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)