نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
دوست عزیز موبایل فروشم.شغلم موبایل هست..همکارامم موبایل فروشن.تو تهرانم همکارامون موبایل فروشن..مطمعنا همه مدل رو تست کردیم.و مطمعنا ایراد از اپراتور هست.شاید به بعضی شهرهای بزرگ g4 جواب بده اما خیلی جاها مشکل داره.! اصلا دقت کردید چرا سرعتش بالاست تا 7 مگ هم میرسه؟ اگر کلی ادم از این اینترنت استفاده میکردند اصلا سرعتی برای دیگران باقی میموند؟به صورت تبلیغاتی چندین شهر سرعت بالا میدن ملت بخرند..یک مدت دیگه هم دوباره همون اش و کاسه
دوست عزیز کاری به شغل شما ندارم بطور کلی وقتی در حالت 4g only بذارید نه میتونید زنگ بزنید و نه کسی میتونه به شما زنگ بزنه چونکه هنوز از VoLTE پشتیبانی نمیکنه بلکه باید روی auto باشه چون توی این حالت برای تماس گرفتن یا دریافت شبکه به طور خودکار به 3g سویچ میشه تا بتونید تماستون رو بگیرید.
اینکه منطقه شما مشکل داره میتونید زنگ بزنید ایرانسل و مشکل خودتون رو مطرح کنید یا از طریق 195 فرم شکایت پر کنید.
شما شخصا همه ی ایران رو تست کردید که میگید همه جا مشکل داره؟ من که بیشتر جاها تست کردم سرعتش قابل قبول بود حتی توی یه دهات هم سرعت 4/5 رو تست گرفتم اونم توی بیابون که فکرشم نمیکردم اونجا 4g داشته باشه. سرعت هم بستگی به دکلی داره که بهش وصل میشید هر دکل یه ضرفیتی داره کل افراد یک شهر که با یک دکل وصل نمیشند که بگیم اگه همه با هم استفاده کنند سرعتی باقی نمیمونه تقسیم بندی شده. یه دکل ممکنه شلوغ باشه و همه افراد اون منطقع زده باشند روی دانلود که سرعت ممکنه بیاد پایین یه دکل هم ممکنه خلوت باشه سرعت دانلودت تا 12 هم بره.در کل همه ی اینا کاملا بستگی به موقعیت شما داره توی یه شهر ممکنه یه قسمت سرعت عالی باشه ممکنه یه قسمت هم سرعت افتضاح باشه برای همین بطور کلی نمیشه جمع بست که بگید ایرانسل کل ایران مشکل داره.
در مورد تبلیغاتی بودنش هم من الان نزدیک به یه سال هست که دارم استفاده میکنم و شبی راحت میتونیم نزدیک به 70/80 گیگ دانلود کنم سرعتش بالا پایین داشته ولی خوب راضی بودم.