-
November 21st, 2016, 14:37
آیا درگاه های پرداخت مثل زرین پال به سامانه های دولتی مثل ثبت احوال متصل هستند؟
با درود
در حال حاضر درگاه های پرداخت قابل اطمینان و با نرخ کارمزد مناسب کدام سایتها هستند؟
-
-
November 21st, 2016 14:37
# ADS
-
November 21st, 2016, 14:46
عضو انجمن
پاسخ : آیا درگاه های پرداخت مثل زرین پال به سامانه های دولتی مثل ثبت احوال متصل هستند؟
خیر ، متصل نیست .
برای متصل شدن سامانه فروش بلیط ورزشگاه آزادی بهشون مجوز و دسترسی api نمیدادند
معلومه به سایت های خصوصی نمیدهند .
-
تعداد تشکر ها ازlemo1996 به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2016, 15:16
پاسخ : آیا درگاه های پرداخت مثل زرین پال به سامانه های دولتی مثل ثبت احوال متصل هستند؟

نوشته اصلی توسط
Kaviani
با درود
در حال حاضر درگاه های پرداخت قابل اطمینان و با نرخ کارمزد مناسب کدام سایتها هستند؟
سلام دوست عزیز،
همان طور که lemo1996 عزیز فرمودند ، خیر متصل نیستند.
اما در مورد درگاه های موجود می توانید با یک بررسی و مقایسه درگاه مورد نیاز خودتون رو پیدا کنید که کارمزد ها به چه صورت می باشد.
در مورد اطمینان می توانید به روند فعالیتشون توجه کنید.
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از tenpay به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2016, 15:41

نوشته اصلی توسط
tenpay
سلام دوست عزیز،
همان طور که
lemo1996 عزیز فرمودند ، خیر متصل نیستند.
اما در مورد درگاه های موجود می توانید با یک بررسی و مقایسه درگاه مورد نیاز خودتون رو پیدا کنید که کارمزد ها به چه صورت می باشد.
در مورد اطمینان می توانید به روند فعالیتشون توجه کنید.
پیروز باشید
ولی زرین پال ظاهراً متصله، میتونید امتحان کنید
من برای امتحان کد ملیم رو تغییر دادم و گفت که این کد با تاریخ تولد مغایرت داره و تاریخ تولد شما 53/7/14 هست.
-
-
November 21st, 2016, 15:46
عضو انجمن
سلام،
فقط نهاد های دولتی ( شرکت ها و زیر مجموعه ها ) که مرتبط با امور احراز هویت هستند؛ به سیستم متصل هستند.
فعلا از نظر من جدای کارمزد؛ روند فعالیتی زرین پال به عنوان ارائه دهنده درگاه واسط بسیار مناسب هست ( به دلیل پتشیبانی و ماژول های ساخته شده ) .
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Kaviani
من برای امتحان کد ملیم رو تغییر دادم و گفت که این کد با تاریخ تولد مغایرت داره و تاریخ تولد شما 53/7/14 هست.
کد ملی با تاریخ تولد و دارای الگوریتم هستند، ممکن هست از طریق این الگوریتم بررسی شده باشد.
با احترام
-
تعداد تشکر ها ازViraHost.com به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2016, 15:48

نوشته اصلی توسط
Kaviani
با درود
فقط بانکهای رسمی به سیستم ثبت احوال متصل هستند
-
تعداد تشکر ها از learn30t به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2016, 15:53

نوشته اصلی توسط
Kaviani
البته دوستمون درست گفتن ، کد ملی و تاریخ تولد با هم ارتباط دارند
-
تعداد تشکر ها از tenpay به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2016, 16:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ViraHost.com
کد ملی با تاریخ تولد و دارای الگوریتم هستند، ممکن هست از طریق این الگوریتم بررسی شده باشد.
با احترام
باسلام
اگر شماره شناسنامه با شماره ملی یکی بود آن وقت چه میشود؟!
موفق باشید!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2016, 16:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ViraHost.com
سلام،
فقط نهاد های دولتی ( شرکت ها و زیر مجموعه ها ) که مرتبط با امور احراز هویت هستند؛ به سیستم متصل هستند.
فعلا از نظر من جدای کارمزد؛ روند فعالیتی زرین پال به عنوان ارائه دهنده درگاه واسط بسیار مناسب هست ( به دلیل پتشیبانی و ماژول های ساخته شده ) .
موفق باشید
- - - Updated - - -
با احترام

نوشته اصلی توسط
tenpay
البته دوستمون درست گفتن ، کد ملی و تاریخ تولد با هم ارتباط دارند

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
اگر شماره شناسنامه با شماره ملی یکی بود آن وقت چه میشود؟!
موفق باشید!
کد ملی بله با الگوریتم خاصی تولید میشه ولی نه با تاریخ تولد
الگوریتم تولید کد ملی
اینم الگوریتم کد ملی برای چک کردن با زبان برنامه نویسی php
-
تعداد تشکر ها ازomid1991 به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2016, 16:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
omid1991
باسلام
با تشکر. بازهم من جواب سوال خود را نگرفتم. به فرض مثال فردی داریم با شماره شناسنامه 0440120158 - کد ملی ایشان هم میشود 0440120158 . اینجا کد ملی تولید نشده ( بر اساس الگوریتم خاصی) و شماره شناسنامه و کد ملی یکی میباشد. در این جور مواقع به چه صورت خواهد بود؟
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید