نقل قول نوشته اصلی توسط mahdy777 نمایش پست ها
1 احتمال وجود داره از نظر بنده
توی گوشی نرم افزاری نصب دارید که باعث این موضوع میشه، مثلا تلگرام بنده اصلا در حالت اینترنت خط تا زمانی که واردش نشم کار نمیکنه! ولی با وای فای هرکسی پیام بده فوری میگه ... که فکر میکنم نرم افزار 360 درجه این کار کرده.

لطفا با گوشی دیکه ای تست کنید
ضمن تشکر، دو تا کامپیوتر هام با کارت شبکه قوی وای فای وصل هستند و اینترنت رو روی 3 مدل تبلت(هواوی، سامسونگ) و 4 مدل گوشی(دو مدل هوآوی، سامسونگ داوس و ال جی ) تست کردم.روی گوشی هایی که ریست شدند و هیچ برنامه هم نداشتند.اصلا مشکلی ندارم تلگرام اونطوری باشه من که کلا ناتیف ها رو بستم.توی تلگرام فیلم و عکس، خیلی کند دانلود میشه و دانلودش هم خیلی دیر شروع میشه.عکس پروفایل ها هم همینطور.اینستا هم تقریبا از کار می افته.لینکداین و گوگل پلی هم، گاهی کار می کنند و گاهی خیلی کند میشن.ولی خییییلی بهتر هستند نسبت به اینستا و تلگرام.حتی برنامه My Irancell که چیزی نداره هم گاهی اوقات انقدر کند میشه میگی اینترنت نداری! به محض روشن کردن دیتا روی هر مدل گوشی و تبلت، همه چی عالی میشه.

حتی با دیتا، V...N استفاده می کنم، عالیه.اما روی مودم، حتی با مرورگر هم، خیلی افتضاح میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
درسته Manual رو چک کردم ظاهرا نداره. روی کامپیوتر dns رو ست کنید و تست کنید.
تست کردم روی گوگل، ولی نمیتونم فرقش رو متوجه شم.چون روی کامپیوتر، اپ هایی که تو گوشی دارم رو نمیشه تست کرد.ولی وب سایت هاش عالی باز میشه و هیچ گیری نداره.

این مورد هم توجه کنید شاید سرنخی باشه:
حتی با دیتا، V...N استفاده می کنم، عالیه.اما روی مودم، حتی با مرورگر هم، خیلی افتضاح میشه و تقریبا قطع میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
روی لپ تاپ یا گوشی، دی ان اس رو به شکل دستی ست کنید

از دی ان اس ها پینگ بگیرید، و پاییین ترین رو به عنوان دی ان اس اصلی ست کنید

217.218.127.127
217.218.155.155
4.2.2.2
4.2.2.4
8.8.8.8
این رو میتونم تست کنم روی گوشی و بعد از تست در حالت های مختلف خبر میدم.