ضمن تشکر، دو تا کامپیوتر هام با کارت شبکه قوی وای فای وصل هستند و اینترنت رو روی 3 مدل تبلت(هواوی، سامسونگ) و 4 مدل گوشی(دو مدل هوآوی، سامسونگ داوس و ال جی ) تست کردم.روی گوشی هایی که ریست شدند و هیچ برنامه هم نداشتند.اصلا مشکلی ندارم تلگرام اونطوری باشه من که کلا ناتیف ها رو بستم.توی تلگرام فیلم و عکس، خیلی کند دانلود میشه و دانلودش هم خیلی دیر شروع میشه.عکس پروفایل ها هم همینطور.اینستا هم تقریبا از کار می افته.لینکداین و گوگل پلی هم، گاهی کار می کنند و گاهی خیلی کند میشن.ولی خییییلی بهتر هستند نسبت به اینستا و تلگرام.حتی برنامه My Irancell که چیزی نداره هم گاهی اوقات انقدر کند میشه میگی اینترنت نداری! به محض روشن کردن دیتا روی هر مدل گوشی و تبلت، همه چی عالی میشه.
حتی با دیتا، V...N استفاده می کنم، عالیه.اما روی مودم، حتی با مرورگر هم، خیلی افتضاح میشه.
تست کردم روی گوگل، ولی نمیتونم فرقش رو متوجه شم.چون روی کامپیوتر، اپ هایی که تو گوشی دارم رو نمیشه تست کرد.ولی وب سایت هاش عالی باز میشه و هیچ گیری نداره.
این مورد هم توجه کنید شاید سرنخی باشه:
حتی با دیتا، V...N استفاده می کنم، عالیه.اما روی مودم، حتی با مرورگر هم، خیلی افتضاح میشه و تقریبا قطع میشه.
این رو میتونم تست کنم روی گوشی و بعد از تست در حالت های مختلف خبر میدم.