نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: اینترنت 50 مگابیت مخابرات با اتصال مستقیم مودم شما به فیبر نوری در اصفهان!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : اینترنت 50 مگابیت مخابرات با اتصال مستقیم مودم شما به فیبر نوری در اصفهان!

نقل قول نوشته اصلی توسط jeyserver نمایش پست ها
    عزیز من دو خط مسی توی خونه دارم، های وب و مخابرات اصفهان، نهایتا دو مگابیت دانلود دارم بر ثانیه.
    توی دفتر یک خط فیبر داریم، مخابرات اصفهان - طرح پیشفرض زرین، میانگین تا 12 مگابیت دانلود داریم.
    همینطور برای منزل یکی از آشنا هم که خط فیبر نوری داشتند، اینترنت مخابرات - طرح پیشفرض زرین راه اندازی کردم، بدون مشکل تا 10 مگابیت دانلود داشتند.
    --------
    حقوق انحصاری در هر زمینه باعث فساد و نابودی میشه، من راضی هستم از اینترنت روی فیبر نوری ولی مطمئنم که اگر شرکت های خصوصی هم امکان ارائه سرویس روی فیبر نوری داشتند، کیفیت به مراتب بالا تر میبود، حداقل از نظر آپتایم و پشتیبانی و پیگیری.
    شما با اسپید تست دیدی.idm این سرعت رو به شما نمیده.(سرعت واقعی اونه).من فک کنم شما فیبر نوری منظورت سیم کشی داخل خونست.
    به هر حال توی تهران، هیچ منطقه ای ندیدم روی فیبر نوری، اینترنت بدن.منظورم از فیبر نوری، اتصال بین درب ساختمون تا مخابرات هست.نه سیم کشی داخلی ساختمون.چیزی که خود مخابرات منطقه ها به من میگن اینه که، چه مخابرات و چه غیر مخابرات، روی این خطوط فیبر نوری، نهایت سرعت 512 ک می تونن بدن و تست هم کردم و افتضاح بود.من حتی پیشنهاد پول خیلی زیاد دادم که هزینه اضافی و ... هر چی داره خودم میدم.بمن گفت تو یک میلیارد هم بدی نمیشه.صحبت پول نیست اصلا.اگر کسی در تهران زندگی می کنه و خطشون از مخابرات تا منزل، فیبر نوری هست، حرف من رو متوجه میشه.کسانی که میگن روی فیبر نوری میشه اینترنت خوب گرفت، هیچ وقت در خونه ای (به خصوص نوساز ها) در تهران زندگی نکردند و فقط از نظر فنی حساب کتاب می کنند، میگن میشه.هیچ وقت نمونه زنده در تهران ندیدم، که روی فیبر نوری اینترنت پر سرعت گرفته باشه.
    ویرایش توسط mohsen.unlimited : November 20th, 2016 در ساعت 12:52

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)