-
September 18th, 2016, 14:36
عضو انجمن
پاسخ : اینترنت 50 مگابیت مخابرات با اتصال مستقیم مودم شما به فیبر نوری در اصفهان!

نوشته اصلی توسط
BaziShot
همچین قیمتی اصلا به صرفه نیست . ! پرشین تولز راجع به قضیه کاملا صحبت کردیم . شما 1 گیگابیت اینترنت هم داشته باشی تا زمانی که دارن سرویس رو با ترافیک میفروشن چه فایده ای داره ؟ شما چقدر هر ماه باید هزینه ترافیک بدی ؟
من 30 مگابیت اینترنت دارم به صورت پوینت تو پوینت دریافت میکنم از یک شرکتی ! خیلی هم راضیم. سرعت دانلودمم هیچوقت زیر 3 مگابایت نیست . ترافیکمم نامحدود. دارم ماهانه
فایل پیوست 32848
فروش اینترنت بدون ترافیک در ایران غیر ممکنه ! شما حداقل باید از ترافیک بترسید و کم مصرف کنید تا اون پورتا کشش رو داشته باشن ! فعلا همچین چیزی برا ما غیر ممکنه
-
تعداد تشکر ها ازmiladtnt به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2016 14:36
# ADS
-
September 22nd, 2016, 22:23
پاسخ : اینترنت 50 مگابیت مخابرات با اتصال مستقیم مودم شما به فیبر نوری در اصفهان!
منطقه ما فیبر نوری اومده سرعت 512 کیلو بیت که میگیرم تا 2.5 مگابیت با speedtest تست کردیم سرعت میده
-
-
September 22nd, 2016, 23:39
عضو انجمن
فیبر نوری نخواستیم اینترنت مخابرات فعلی کیفیتش رو درست کنه کفایت میکنه !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2016, 14:50
عضو جدید
موضوع از این قراره همه چیز دست خودشونه تو ایران تا چیزی به سود نباشه نه رایگان نه سرعت بالا میکنند تا بوده اینجوری بوده از این پس هست اینده هم همینه...
-
-
November 19th, 2016, 15:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
us12
اگر حجمی نباشه اینترنت ایران یک ماه هم دوام نمیاره ، کشور های دیگه کاربر مدام در حال دانلود فیلم و نرم افزار های حجیم نیست ، در کشور های دیگه هر فیلم و نرم افزار را باید به صورت قانونی خریداری شود ، آرشیو یک دانلودر معمولی ایرانی شاید میلیون ها دلار ارزش داشته باشه که آنجا کسی نمیتونه از پس هزینه اش برآید ...
البته مخابرات اصفهان یک طرح بینهایت داره که باید ماهی 8 تومن بدی و هر چه از سرور های مخابرات دانلود کنی دیگه نامحدود میشه :
http://vas.tce.ir/
چرا دووم نمیاره ؟مگه اینترنت ایران چطوری تامین میشه؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
-
-
November 19th, 2016, 15:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
us12
اگر حجمی نباشه اینترنت ایران یک ماه هم دوام نمیاره ، کشور های دیگه کاربر مدام در حال دانلود فیلم و نرم افزار های حجیم نیست ، در کشور های دیگه هر فیلم و نرم افزار را باید به صورت قانونی خریداری شود ، آرشیو یک دانلودر معمولی ایرانی شاید میلیون ها دلار ارزش داشته باشه که آنجا کسی نمیتونه از پس هزینه اش برآید ...
البته مخابرات اصفهان یک طرح بینهایت داره که باید ماهی 8 تومن بدی و هر چه از سرور های مخابرات دانلود کنی دیگه نامحدود میشه :
http://vas.tce.ir/
عزیز این نظریه افراد روشن فکره
باورکنید کرک همه جا هست
حتی امریکا و انگلستان و..
از بازی گرفته تا موزیک و ویندوز و....
اینجوری نیست که همه اورجینال تهیه کنند
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2016, 19:53
از حق نگذریم واقعا پیشرفت سرعت اینترنت ایران در 3-4 سال اخیر فوق العاده بوده
هم بستر های زیادی فراهم شده
هم سرعت فوق العاده افزایش داشته
یادمه سال 85 من تو یکی از مناطق اطراف اصفهان اینترنت پر سرعت میخواستم 300 تومن پول NANO Station 2 دادم و 200 تومنیم پول نصب آنتن شد حدود 18 متر!!! تا بتونم یه اینترنت بگیرم 128 کیلوبیت (دقیقا دانلود 16 کیلوبایت در بهترین حالت!!) با 3 گیگ حجم ، ماهی 28500 تومن!!!
هر گیگ اضافه هم 7500 تومن خخخ
الآن همونجا اینترنت 4جی ایرانسل هست با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه..
درسته حجمیه.. ولی خوب اینم در نظر بگیرید همه که دانلودر نیستن! واقعا با ماهی 50 تومن یا کمتر 90% کاربران اینترنت ایران با مصرف عادی ، کاملا راضین!
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2016, 23:24

نوشته اصلی توسط
ali-rezam
پروژه فیبر نوری خیلی گسترده هست و توی تهران هم خیلی از مناطق کشیده شده البته تا جایی که من در جریانم برای اتصال به سرور های مخابرات و صداسیما بوده ولی ندیدم که روش اینترنت ارائه بدن
یعنی جایی هست توی تهران که روی خطوط فیبر نوری ، اینترنت پرسرعت بدن؟من که اگر مجددا خونه عوض کنیم، اول ملاکم، اینه که خط مسی داشته باشه که بتونم اینترنت بگیرم.روی فیبر نوری، فقط مخابرات میده که اونم، حداکثر 512 هست.بیشتر هم بدن، سرعتش 512 بیشتر نمیتونه باشه.

نوشته اصلی توسط
hoster
منطقه ما فیبر نوری اومده سرعت 512 کیلو بیت که میگیرم تا 2.5 مگابیت با speedtest تست کردیم سرعت میده
من
نمی دونم چرا از فیبر نوری به عنوان یه فناوری پیشرفته در ایران یاد می کنید؟!!! خود فیبر، بله پیشرفته هست ولی اینا تجهیزاتشو ندارن روش اینترنت پر سرعت و پهنای باند درست حسابی بدن! هیچ جا رو فیبر نوری نمیشه اینترنت 512 ک بیشتر گرفت! این یعنی در ایران خونه و اداره ای که خطش فیبر نوریه برابر است با خداحافظی با اینترنت پر سرعت adsl. و اینکه شما می گید اینترنت 512 کیلوبیت داره پنج برابر سرعت خودش یعنی 2.5 مگابیت در ثانیه سرعت میده؟ امکان نداره چنین چیزی اونم روی فیبر نوری!اونم مخابرات!! حتما با دانلود منیجر و از چند سایت مختلف، تست کنید.
-
-
November 19th, 2016, 23:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen.unlimited
یعنی جایی هست توی تهران که روی خطوط فیبر نوری ، اینترنت پرسرعت بدن؟من که اگر مجددا خونه عوض کنیم، اول ملاکم، اینه که خط مسی داشته باشه که بتونم اینترنت بگیرم.روی فیبر نوری، فقط مخابرات میده که اونم، حداکثر 512 هست.بیشتر هم بدن، سرعتش 512 بیشتر نمیتونه باشه.
من
نمی دونم چرا از فیبر نوری به عنوان یه فناوری پیشرفته در ایران یاد می کنید؟!!! خود فیبر، بله پیشرفته هست ولی اینا تجهیزاتشو ندارن روش اینترنت پر سرعت و پهنای باند درست حسابی بدن! هیچ جا رو فیبر نوری نمیشه اینترنت 512 ک بیشتر گرفت! این یعنی در ایران خونه و اداره ای که خطش فیبر نوریه برابر است با خداحافظی با اینترنت پر سرعت adsl. و اینکه شما می گید اینترنت 512 کیلوبیت داره پنج برابر سرعت خودش یعنی 2.5 مگابیت در ثانیه سرعت میده؟ امکان نداره چنین چیزی اونم روی فیبر نوری!اونم مخابرات!! حتما با دانلود منیجر و از چند سایت مختلف، تست کنید.
عزیز من دو خط مسی توی خونه دارم، های وب و مخابرات اصفهان، نهایتا دو مگابیت دانلود دارم بر ثانیه.
توی دفتر یک خط فیبر داریم، مخابرات اصفهان - طرح پیشفرض زرین، میانگین تا 12 مگابیت دانلود داریم.
همینطور برای منزل یکی از آشنا هم که خط فیبر نوری داشتند، اینترنت مخابرات - طرح پیشفرض زرین راه اندازی کردم، بدون مشکل تا 10 مگابیت دانلود داشتند.
--------
حقوق انحصاری در هر زمینه باعث فساد و نابودی میشه، من راضی هستم از اینترنت روی فیبر نوری ولی مطمئنم که اگر شرکت های خصوصی هم امکان ارائه سرویس روی فیبر نوری داشتند، کیفیت به مراتب بالا تر میبود، حداقل از نظر آپتایم و پشتیبانی و پیگیری.
-
-
November 19th, 2016, 23:47

نوشته اصلی توسط
JeyServer
عزیز من دو خط مسی توی خونه دارم، های وب و مخابرات اصفهان، نهایتا دو مگابیت دانلود دارم بر ثانیه.
توی دفتر یک خط فیبر داریم، مخابرات اصفهان - طرح پیشفرض زرین، میانگین تا 12 مگابیت دانلود داریم.
همینطور برای منزل یکی از آشنا هم که خط فیبر نوری داشتند، اینترنت مخابرات - طرح پیشفرض زرین راه اندازی کردم، بدون مشکل تا 10 مگابیت دانلود داشتند.
--------
حقوق انحصاری در هر زمینه باعث فساد و نابودی میشه، من راضی هستم از اینترنت روی فیبر نوری ولی مطمئنم که اگر شرکت های خصوصی هم امکان ارائه سرویس روی فیبر نوری داشتند، کیفیت به مراتب بالا تر میبود، حداقل از نظر آپتایم و پشتیبانی و پیگیری.
ما دوتا خط فیبر داریم چندبار تماس گرفتیم شماره تلفن گویا گفت امکان ارائه روی خط شما وجود ندارد.بخاطر فیبر هست یا ...؟
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-