نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
تشکر از جوابتون،
برای پیپل باید بدون vps وصل شم؟؟؟

- - - Updated - - -

شما سرویس VPS یا *** مناسب و با آی پی کانادا، برای خرید سراغ دارین؟
من میخوام با سیم کارت مجازی (که پیامک رو هم ساپورت می کنه) اکانت فری لنسر باز کنم، البته الان سیم کارت اوکراین دارم، ولی متأسفانه هم آی پیش کم گیر میاد، هم پی پل با اوکراین مشکل داره، حساباش دیر وریفای میشه و با سخت گیری های امنیتی... تا همین چند وقت پیش هم اصلاً امکان دریافت وجه نبود، فقط می تونستی از حساب اوکراین پول واریز کنی به حساب دیگه
سایت برداشته ستاره گذاشته ... نوشته بودم که با V P N اصلا وصل نشید چون بلافاصله بلاک میشه ... با VPS هم ریسک داره ولی ریسکش خیلی کمتر هستش ... خود سایت فریلنسر هم با V P N قبل از باز کردن حتما چک کنید که IP تغییر کرده باشه مثلا چک کنید که یوتیوب باز میشه یا خیر...
من خودم برای پی پال اصلا کانکت نمیشم اگر هم بشم اول با TeamViewer وصل میشم به کامپیوتر دوستان...
کلا برای پیپال کانادا خوب هستش اولش یه مدت اکانت رو محدود نگه میداره نقل و انتقال پول رو ولی بعد از مدتی که حساب کار کنه محدودیت ها رو برمیداره ... البته من یکبار اون اوایل لیمیت شدم...
در مورد سیم کارت مجازی که فرمودید توی کانادا اطلاعاتی ندارم ولی اوکراین رو پیشنهاد نمیکنم برای پیپال چون کشور آرومی نیست و ممکنه در آینده بلاک بشه ... حساب یکی از دوستانم که ترکیه بود بعد از اون قضایای کودتا بلاک شد حالا نمیدونم دوستان دیگه هم که از ترکیه بودن این مشکل رو دارن یا نه...
جسارتا فیلد کاری شما چیه ؟