صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 66

موضوع: فراخوان برای ترجمه بخش مدیریت و راهنمای اسکریپت whmcs به زبان فارسی

عضو جدید rozdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    67 پست

پیش فرض پاسخ : فراخوان برای ترجمه بخش مدیریت و راهنمای اسکریپت whmcs به زبان فارسی

به طبع هر کسی که هاستینگ هست و با دیتا سنتر رابطه داره اصلا و ابدا مشکلی در زبان نخواهد داشت ولی برای کسانی که با رسلر شروع میکنن میتونه اسکریپت امنی باشه

من توی این موضوع موندم با توجه به اینکه نماینده ای ایرانی هم داره اما فارسی نیست ادمینی

شاید دلیلش میتونه بین المللی بودنش باشه که این حرف 100% هست
    [CENTER][B]میزبانی تخصصی وب سایت شما

ROZDATA.COM

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

پیش فرض پاسخ : فراخوان برای ترجمه بخش مدیریت و راهنمای اسکریپت whmcs به زبان فارسی

دروود
    بله،درست مي فرماييد،اما همانگونه كه خيلي از كشورهاي مي كوشند تا واژگان را به زبان بوميشان برگردانند،تا هم همه گير تر باشد و هم آنكه زبان بومي آن كشور گسترش يابد و از "ايستا"بودن بگريزند،چرا براي زبان و فرهنگ پارسي اين كار انجام نشود؟
    هم اكنون ما مي توانيم بيشتر برنامه ها يا افزارهاي رايانه اي كه منتشر مي شوند را به چندين زبان دنيا به ويژه تازي(عربي)ببينيم،حال از آن بگذريم كه اساسا كدام زبان كهن تر است،اما چرا پارسي نيز در اين ميان نباشد؟
    چرا ما نتوانيم از زبان پارسي در افزار ها بهره ببريم؟
    ویرایش توسط saeed25 : October 27th, 2010 در ساعت 15:53

عضو جدید rozdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    67 پست

دروود
    بله،درست مي فرماييد،اما همانگونه كه خيلي از كشورهاي مي كوشند تا واژگان را به زبان بوميشان برگردانند،تا هم همه گير تر باشد و هم آنكه زبان بومي آن كشور گسترش يابد و از "اسيتا"بودن بگريزند،چرا براي زبان و فرهنگ پارسي اين كار انجام نشود؟
    هم اكنون ما مي توانيم بيشتر برنامه ها يا افزارهاي رايانه اي كه منتشر مي شوند را به چندين زبان دنيا به ويژه تازي(عربي)ببينيم،حال از آن بگذريم كه اساسا كدام زبان كهن تر است،اما چرا پارسي نيز در اين ميان نباشد؟
    چرا ما نتوانيم از زبان پارسي در افزار ها بهره ببريم؟

کاملا صحیح است

با ترجمه و عملکرد این طرح موافقم
    [CENTER][B]میزبانی تخصصی وب سایت شما

ROZDATA.COM

5. تعداد تشکر ها از rozdata به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rozdata نمایش پست ها
    به طبع هر کسی که هاستینگ هست و با دیتا سنتر رابطه داره اصلا و ابدا مشکلی در زبان نخواهد داشت ولی برای کسانی که با رسلر شروع میکنن میتونه اسکریپت امنی باشه

من توی این موضوع موندم با توجه به اینکه نماینده ای ایرانی هم داره اما فارسی نیست ادمینی

شاید دلیلش میتونه بین المللی بودنش باشه که این حرف 100% هست
    بله کمک خوبی برای ریسلرها است و هم کسانی که با زبان انگلیسی مشکل دارن به هر شکل من به یک تیم 5 نفر برای شروع کار ترچمه نیاز دارم داوطلبان بوسیله این ایمیلpoolhastpool2@yahoo.comا با من تماس بگیرن تا شرح انجام کار و تقسیم کار بین اعضای گروه را براشون بگم پس لطفا داوطلبین با این ایمیل تماس بگیرن

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

ببخشین ایمیل اشتباه بود ایمیل درست اینه poolhastpool2@yahoo.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    11 پست

تا حالا 2 نفر اعلام آمادگی کردن اگه 3 نفر دیگه هم برای همکاری اعلام آمادگی کنن کار تمامه و ترجمه را شروع می کنین

عضو انجمن hannah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    478
    تشکر شده در
    378 پست

به نظر من که نمیخواد کاری کنید الان همه انگلیسی بلدن کسی که بلد نباشه نصف عمرش بر فناست و کسی که سرور داره حتما باید بلد باشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hannah نمایش پست ها
    به نظر من که نمیخواد کاری کنید الان همه انگلیسی بلدن کسی که بلد نباشه نصف عمرش بر فناست و کسی که سرور داره حتما باید بلد باشه
    ولی همه که سرور ندارن خیلی ها ریسلرهستن و خیلی ها هم تازه کارن در انگلیسی هم ما ایرانیها از فدیم الایم مشکل داشتیم

عضو انجمن hannah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    478
    تشکر شده در
    378 پست

دیگه کسی کم سن تر از من نیست که الانم همه مدرسه ها هم انگلیسی دارن بعد هم جایی مشکل داری
    Google Translate
    دستو پا شکسته بهت میگه ترجمه رو

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    11 پست

دیگه کسی کم سن تر از من نیست که الانم همه مدرسه ها هم انگلیسی دارن بعد هم جایی مشکل داری
    Google Translate
    دستو پا شکسته بهت میگه ترجمه رو
    خودت می گی دسته پا شکسته اگه خیلی از جمله ها را با گوگل ترنسلیت ترجمه کنی می بینی خیلی با مفهوم اصلیش فاصله داره و بگذریم از اینکه اتفاقی بعضی جملات را کاملا درست تر جمه می کنه ولی ترجمه دستی با تر جمه کامپوتری خیلی فرق داره

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

با دروود بر شما
    من پاسخی به سخن شما در ارسال پیشین گفتم!اما شما باز هم همان سخن را بازگفت مینمایید!
    چه نیازی هست که حتمن همه کاربران با زبان انگلیسی آشنا باشند؟شمار بسیار زیادی از کاربران رایانه و اینترنت در دیگر کشور ها هستند که زبان ویژه خودشان را بر روی محصولات و خدمات دریافت می کنند،آیا آنها هم به شوند نا آشنایی با زبان انگلیسی است؟
    آیا اگر در نرم افزاری از زبان کشوری دیگر نیز استفاده شود در کنار زبان انگلیسی،تنها به شوند نا آشنایی آن کشور با زبان انگلیسی است؟آیا پیشرفت و باشندگی آن کشور ها در اینترنت و فناوری های روز دنیا بیشتر است و یا کشور ما؟

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)