بله Soft Layer هست و ما در حال انجام کارهای نمایندگی هستیم. پدر بنده یک شرکت در انگلیس دارد و قرار هست یکی هم برای من ثبت کنند که بتوانیم از طریق آن نمایندگی Soft Layer رو در خاور میانه بگیریم. قبلا با این شرکت صحبت شده و کارها باید طبق روال قانونی پیش برود. برای همین گفتم ایشون میتونن از خود ما سرور های این دیتاسنتر رو خریداری کنند.
به سایت softlayer.com مراجعه کنید و خودتون در صفحه دوم سفارش سرور اختصاصی، option های port رو مشاهده کنید. این کمپانی معظم آمریکایی توانایی تهیه این قطعات و ارایه آن ها را به خوبی دارد و نیازی نیست شما نگران آن ها باشید. مباحث شبکه رو هم کمی دقیق تر بررسی بفرمایید.
اولا که در حال حاضر کسی پورت بالای 2Gb/s نمیده تو ایران، ثانیا با همین پورت هم هر VPS معمولا بیش از 20Mb/s توانایی کار ندارد. پس سرعت 100Mb/s اختصاصی برای ما یک امتیاز به شمار می رود که 5 برابر سرعت VPS های فعلی است. از طرف دیگر گفتیم 100Mb/s Dedicate نگفتیم share نداریم. این بدین معنی هست که کاربران ما سرعت زیر 100Mb/s ندارند وگرنه بسته به ترافیک جاری شبکه این سرعت بالاتر هم خواهد رفت.
از طرفی قرار نیست 100 تا VPS روی این سرور پر بشه!!! ما مسلما شرایط دیگری رو هم می سنجیم و فقط دو دو تا چهار تا نمی کنیم!!! فقط شما نیستید که از این مشکلات و محدودیت های سخت افزاری مطلع هستید، مسلما خود شرکت میدونه یک سرویس رو با چه شرایط و مشخصاتی به مشتری ارایه کند و این مسائل فنی اکثرا از اسرار کاری یک شرکت هاستینگ هستند و الزامی به ارایه آن ها به مشتری نیست. فقط محض اطلاع شما بگم که HDD از نوع SAS هستش...
عزیز دل سرور در softlayer هست.... ضمنا عزیز من، قیافه من شبیه Donkey هستش؟! یعنی بنده نمیدونم پورت سروری که گرفتم 10Gb/s هستش یا به قول شما ارتباط NOC ؟؟؟ مثل اینکه اینجا مشتریان over doz کردند با این offer!!!!
موفق باشید، علی تقوی