-
October 27th, 2010, 02:48
عضو دائم
پاسخ : به نظر شما کدام یک از آپلودسنتر ها بیشتر کاربرد دارد
رپیدفای قهرمان آفرین دمت گرم
تو با این کارت داری راه رو برای زیر ساخت های dolat یازده ام باز میکنی که شعار ما میشه تا میتونی لیچ کن
اگه جسارت نباشه 4 شیر تازگیا خیلی به پستم میخوره بتونی ردیف کنی خیلی عالی میشه دمت گرم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2010 02:48
# ADS
-
October 27th, 2010, 12:55

نوشته اصلی توسط
srashedian
سلام
ظاهرا دوستان هیچ کدوم تو کار دانلود حرفه ای نیستن... من هم آپلودر هستم و هم دانلودر حرفه ای... حاصل دو سال تجربه من توی آپلود و دانلود اینه که بعد از رپیدشیر و هات فایل (که هات فایل رو خودتون دارید همین الان و رپیدشیر هم با این مسخره بازی های جدید و ضعف شدید مدیریتیش آشغاله) به نظر من بهترین و البته پر کاربردترین سایت فایل سرو هست (نه فایل سرور که اصلا وجود نداره، یا حداقل من تا حالا ندیدم!)
مدیافایر که نه محدودیت سرعت داره، نه محدودیت دانلود همزمان، نه محدودیت رزیوم... لینک هاش مستقیمه، دیگه لیچر میخواد چیکار؟!!! مگاآپلود هم که به خاطر فــــیل خشک بودنش در ایران و البته داشتن قابلیت رزیوم، هم کم طرفداره و هم نیاز چندانی به لیچ نداره... 4 شیرد (نه 4 شیر) هم معمولا برای فایل های پرکاربرد و پرحجم به کار نمیره، بیشتر پاتوق طرفداران موسیقی و ایبوک هست...
پ.ن. تصحیح کلمه ها خدای نکرده به عنوان تمسخر برداشت نشه، فقط میخوام اصطلاحاتی که به غلط رایج شده از بین بره
پ.ن. باز خدا پدر Doublex رو بیامرزه که با وجود غلط رایج فایل سرو
ر، باز هم به سایت اصلیه اشاره کردن

توضیحات کاملی بود ممنون .

نوشته اصلی توسط
Am!r
رپیدفای قهرمان آفرین دمت گرم

تو با این کارت داری راه رو برای زیر ساخت های dolat یازده ام باز میکنی که شعار ما میشه تا میتونی لیچ کن

اگه جسارت نباشه 4 شیر تازگیا خیلی به پستم میخوره بتونی ردیف کنی خیلی عالی میشه دمت گرم
آره خود منم طرفدار 4Shared هستم احتمالا همون 4Shared رو فعال کنم بهتره .
ویرایش توسط Arte : October 27th, 2010 در ساعت 13:18
-
-
October 27th, 2010, 16:44
عضو دائم
خودتون که بهتر میدونید این سایت ها رده دارند :
رده یک : رپیدشیر ، هات فایل ، مگا آپلود ، مدیا فایر ( به ترتیب )
رده دوم : فایل سرور ، آپلودید تو ، فایل فکتوری ، آپلودینگ و ...
میتونم بپرسم بره چه اساسی رده بندی شده؟
-
-
October 28th, 2010, 17:14

نوشته اصلی توسط
Arashdn
میتونم بپرسم بره چه اساسی رده بندی شده؟
حالا نه به این دقت ولی تقریبا باید گفت طرفدارای آپلودسنترها به ترتیب از این آپلودسنترا بیشتر استقبال می کن .
-