-
November 15th, 2016, 20:21
عضو جدید
سوال در مورد تگ h در در قالب وردپرس
سلام خدمت دوستان
من هنگامی که در سایت http://chkme.com سئوی سایتم رو بررسی کردم نشون داد ک تگ های h من مشکل داره،ممنون میشم راهنماییم کنید
راستی تایتل موضوعات هم در قالب من تگ h1 هستش آیا درسته؟
اینم ادرس سایت من lostdl.ir
سوال بعدیم اینه که چطوری میشه برای سایت Description و Keywords قرار داد آخه اینم ارور داده بود و نوشته شده این دو تا رو نداره
-
-
November 15th, 2016 20:21
# ADS
-
November 15th, 2016, 20:23
پاسخ : سوال در مورد تگ h در در قالب وردپرس
سایت chkme خیلی قدیمی هست و فکر نکنم کسی برای سایتش برسی کنه
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2016, 20:26
عضو انجمن
با سلام برای وردپرس از افزونه Yoast Seo استتفاده کنید همه ی موارد رو حل و بررسی می کنه .
شرکت "
داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود"
ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
-
تعداد تشکر ها از iran20host به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2016, 20:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iran20host
با سلام برای وردپرس از افزونه Yoast Seo استتفاده کنید همه ی موارد رو حل و بررسی می کنه .
من از همین افزونه استفاده می کنم ولی تگ های h فکر نمیکنم به این افزونه مربوط باشه و داخل قالب هستش
-
-
November 15th, 2016, 20:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
l0ig
من از همین افزونه استفاده می کنم ولی تگ های h فکر نمیکنم به این افزونه مربوط باشه و داخل قالب هستش
بنده در رابطه با Description و Keywords عرض کردم . در مورد h1 تگ هم نوشته باید یک کمترین و2 بیشترین h1تگ باشه در یک صفحه اما شما 10تا دارید .
شرکت "
داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود"
ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
-
-
November 15th, 2016, 20:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iran20host
بنده در رابطه با
Description و Keywords عرض کردم . در مورد h1 تگ هم نوشته باید یک کمترین و2 بیشترین h1تگ باشه در یک صفحه اما شما 10تا دارید .
تشکر از جوابتون
Description هستش تو افزونه سئو ولی کیورد که بخوام برای کل سایت قرار بدم نیستش
-
-
November 15th, 2016, 20:45
باید در فایلهای پوسته تون تغییرات رو به نحوی اعمال کنید که فقط عنوان پست / برگه از تگ h1 برخوردار باشه.
سایر زیر عنوانها رو باید با h2 نشانه گذاری کنید و اگر اونا هم زیر عنوانی دارند، اونا دیگه به ترتیب h3 و ... میشه.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
November 15th, 2016, 21:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Reza G
باید در فایلهای پوسته تون تغییرات رو به نحوی اعمال کنید که فقط عنوان پست / برگه از تگ h1 برخوردار باشه.
سایر زیر عنوانها رو باید با h2 نشانه گذاری کنید و اگر اونا هم زیر عنوانی دارند، اونا دیگه به ترتیب h3 و ... میشه.
عنوان پست های سایت تگ h1 هستش ولی وقتی توی سایت های سئو چک میکنم میگن نباید بیشتر از یک تگ h1 وجود داشته باشه
-
-
November 15th, 2016, 21:14
شما صفحه اصلی سایت رو چک می کنید که 10 مطلب آخر شما توش هست و عنوان هر کدوم اینا تگ h1 خورده. این قضیه موردی نداره.
ولی پستهای سایت مشکلی ندارند و فقط یک تگ h1 دارند. شما به صورت آزمایشی یکی از پستها رو با اون ابزار مدنظر چک کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
November 15th, 2016, 21:15
عضو انجمن
سلام دوست عزیز ، برای سئو این سایت رو پیشنهاد میکنم
http://www.seocentro.com/tools/seo/s...er-result.html
صفحه ای index رو باید ویرایش کنید ، 10 تا تگ h1 دارید که برای صفحه اول اصلا مناسب نیست ، پیشنهاد میشه تگ h1 رو فقط برای اسم سایت یا توضیحات سایت استفاده کنید. تگ h1 صفحه index رو به h2 تغییر بدید.
-