سلام عزیزان خسته نباشید
اطلاعت در مورد راه اندازی وای فای شهری می خوام
هزینه های راه اندازی تجهیزات مورد نیاز , مجوز ها و...
چه مشکلاتی داره؟
برد دستگاه ها چقدر هست. توی ساختمون ها جواب میده؟
ممنونم
سلام عزیزان خسته نباشید
اطلاعت در مورد راه اندازی وای فای شهری می خوام
هزینه های راه اندازی تجهیزات مورد نیاز , مجوز ها و...
چه مشکلاتی داره؟
برد دستگاه ها چقدر هست. توی ساختمون ها جواب میده؟
ممنونم
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
خلاصه میگم هر بیست متر مربع حدود یک میلیون تومان هزینه داره
مجوز ها هم چند دسته هست که قیمت مجوز من زیر 400 - 500 ندیدم برای شهر های بزرگ برای این نوع فعالیت
مشکلات عدم استقبال توسط مردم هست
توی ساختمون هم جواب نمیده فقط داخل شهر و خیابان ها
این هزینه رو اگه با یک اپراتور همکاری کنید و تجهیزات بگیرید و شریک بشید سود بیشتری داره تا پیاده سازی این روش
سلام،
اگر سرمایه دارید و برای کار می خواید پروایدر اینترنت بشید؛ پیشنهاد می کنم فعلا سمت این قضیه نرید.
جدای مراحل پیچیده تهیه سخت افزار و مجوز و غیره؛ خلاصه خدمتتون عرض کنم که بیشتر مردم الان به دنبال اینترنت پر سرعت هستند که در بیشتر اوقات همراهشان باشد
ایرانسل در حال حاضر با ارائه سرویس جدید اینترنت با سرعت بالا فعلا بازار رو داره تغییر میده و سرویس دهندگان بزرگ اینترنت خانگی مثل شاتل یا پارس آنلاین در حال آفر دادن خاص هستند
که بازار سمت سوی خودشون رو حفظ کنن؛ خدمات اینترنتی های کوچکتر به دلیل روی آوردن مردم به سمت داشتن اینترنت همراه، فعلا کمی بازار سرویس دهندگان کوچکتر کساد شده.
این موضوع چون از دوستان من خدمات adsl تهران و کرج رو ارائه می دن از وضعیت بازار امروزی گفتن.
موفق باشید
█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
دوستدار کتاب بلیان
اینترنت وای فای اونم روی باند 2.4 یک نسخه منسوخ شده هست در سطح شهر
شما اگر میخواین این کارو انجام بدین میتونید باید به سمت تکنولوژی های نو برید مثل td-lte و 5G
با وجود این بازار که دارند همه جمع میکنند و باید همه شرکت ها زیر مجموعه چند FCP که مجوز گرفتند بشوید شما هم میتونید زیر مجموعه بشید و از سال آینده با تکنولوژی LTE به رقابت بپردازید.
ویرایش توسط k-h : November 14th, 2016 در ساعت 22:11
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
با سلام
جهت ارائه چنین مواردی مجوز servco لازم هست که نیاز به سرمایه کلان دارد
شرکت های fcp قبلا در این خصوص راهکار پیاده سازی انجام دادند و در چندین ماه آتی قابلیت فروش خواهد داشت
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
ما که با دو اپراتور قرارداد بستیم برای چند مجتمع تجاری و هزینه تجهیزات رو ما دادیم و ارائه سرویس و پهنای باند هم با اونا بوده و شرایط هم این بوده که از محل استفاده کاربران ما از اینترنت هزینه تجهیزات + سود به ما برگرده
و خدارو شکر هم هزینه کاملا برگشته و الان درمرحله سود هستیم و کاربران هم راضی هستن متوسط سرعت بین 50 - 80 مگ هست
3سال پیش تو یکی از منطقه های تهران به صورت حرفه ای پیاده کرده بودم ولی کیفیت درحد افتضاح سرعت نهایت به 5 مگ میرسید ولی چون اون زمان 4g زیاد رو بورس نبود باز مشتریان راضی بودن الان به نظرم اصلا" منطقی نیست زمانی مشترک با گوشی موبایل خود و سیمکارت 4g با سرعت 20 یا 40مگ به اینترنت وصل میشه چه توجیهی داره که یک بار هزینه اینترنت به شما بدهد و یک بار به اپراتوری که سیمکارت دارد که روز به روز هم با طرح های تشویقی گیگ ها درحال ارزانتر شدن می باشد
بنده خودم ارائه دهنده خدمات اینترنت وایرلس هست اما نه در سطح شهر!
در صورتی که میخواین در شهر فعالیت کنین اول از خودتون بپرسین که شما چه خدمات ویژه ای میتونین بدین که دیگر اپراتور ها ندادن؟(سرعت بالاتر،قیمت پایین تر یا...)
اگه نمیتونید گزینه برتر از گزینه های اونا ارائه بدین پس بیخیال بشین...
اما در صورتی که در محیط صنعتی هستین و شرکت ها و... نیاز به اینترنت پرسرعت دارن و دسترسی ندارن،اونجا شما میتونین دست به کار بشین...
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
درود
قبل از هر چیز توجه داشته باشید برای چنین کاری باید توانایی رقابت با 3 اپراتور ایرانسل - همراه اول . رایتل رو داشته باشید که نیازمند سرمایه میلیاردی هست
در حال حاظر سرعت دانلود اینترنت 4G ایرانسل در شیراز ( بیشتر نقاط ) در ساعات 8 صبح تا 16 بطور متوسط 12مگ در ثانیه و از ساعت 16 به بعد بین 1 الی 4 مگ در ثانیه هست, رقابت با این شرکت ها واقعاً سخت هست
ایرانسل در تامین پهنای باند بجایی رسیده که در برخی موارد توان رقابت رو از برخی از ISP ها مثل آسیاتک, های وب و ... هم گرفته
خود بنده ترجیح میدم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم تا اینترنت به اصطلاح 16 مگ آسیاتک که در بهترین حالت بیشتر از 1.2 مگ receive نداره
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)