-
November 14th, 2016, 07:21
عضو دائم
پاسخ : تایید شماره موبایل کاربر ها

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
سلام
ممنون از راهنماییتون ، بله بهترین راه همین هست اما متاسفانه من نمیتونم خطو تبدیل به خدماتی کنم چون تا جایی که میدونم فقط به شرکت ها اجازه میدن
جریان ارسال سیم کارتی چی هست به نظر شما این روش جواب میده ؟
روش دیگه ای که به ذهنم رسید همکاری با یکی از همین دوستانی که شرکت ثبت شده دارند یعنی خطیو بخریم توسط شرکتشون خدماتی کنن بعد اشتراکی باهم استفاده کنیم.
- - - Updated - - -
درود
اگه میشه یه مقدار بیشتر در مورد این روشی که نوشتید توضیح بدید این روش که فرمودید خب نباید سیستم 24 ساعته روشن باشه ؟ البته فکر کنم شما وصل کردید به سرور مودمو درسته ؟
- - - Updated - - -
سلام
برای ارسال به کاربر های خارجی (چون مثل اینکه خط های ایران به خارج ارسال نمیکنه) تصمیم گرفتم تفکیک کنم سامانه هارو یعنی برای کاربر های خارجی از یک پنل خارجی استفاده کنم برای ایرانی ها هم پنل داخلی اما اگه جفتش بیاد توی یک پنل خیلی بهتره اگه میشه هر سایتی که میشناسید به شماره خارجی هم پنلشون ارسال میکنه لینک بدید ممنون میشم.
طرحی که فرمودید جالبه اما متاسفانه نمیشه پیاده کرد چون ایمیلو لازم نیست تایید کنیم چون میدونید که تایید کردن ایمیل هم دردسر های خودشو داره و اصلا نیازی هم نیست بهش ، در مورد زمان به نظرم حالا 30 ثانیه 1 دقیقه هم بشه مشکلی نیست اما خب میخوام جوری باشه که به همه 100% ارسال بشه که الان نمیدونم کدوم نوع خط برای کارم بهتر جواب میده
قسمت اول سوالتون که همه جا همینطوره اما قسمت دوم سوالتون برای خودمم سواله سایت هایی که میخوان شماره کاربرو تایید کنن نمیتونن شماره هارو از قبل بدن که !
سلام
در ابتدا قصد میزبانی مودم رو در دیناسنترهای داخلی داشتیم.علاوه بر هزینه غیر معقول پیشنهادی بحث ضعف پوشش شبکه در مراکز میزبانی مطرح شد که باعث شد میزیانی مودم رو خودمون انجام بدیم.
شما به یک سیستم همیشه روشن نیاز دارید. اگر کسی رو پیدا کنید ک میزبانی رو براتون انجام بده ک خیلی راحت ترید در غیر اینصورت میتونید به جای یک سیستم کامل از بردهایی مثل رزبری هم استفاده کنید که هم بسیار کوچک هست و هم کم مصرف. در هر صورت شما به یک سیستم جایگزین هم نیاز دارید مثلا یک.مودم دیگه یا یک پنل تا در صورتی که پیامک در مدت مشخص ارسال نشد از پنل جایگزین استفاده کنید
Sent from my LG-D724 using Tapatalk
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2016 07:21
# ADS