روش رو دوستان گفتن، اما حرف زدن با خودتون رو فراموش نکنید! باعث میشه صحبت کردن تون در انگلیسی بهتر بشه
شخصا حرف زدن با خودم و خیلی چیز های دیوانه وار رو از ترم دوم دانشگاه شروع کردم و الان راحت میتونم حرفم رو بزنم
با خودتون انگلیسی صحبت کنید. مثلا تو ذهن خودتون تشکیل کلاس بدید و خودتون هم جای سوال کننده بشید و هم جای پاسخ دهنده. آهنگ انگلیسی گوش کنید، چرا که هم قدرت شنیداری تون افزایش پیدا میکنه و هم خاصیت آهنگ، تکرار کردن همراه با اون هست! باعث میشه که شما هم همراه با خواننده شروع به خوندن کنید (مثل آهنگ های فارسی که گوش میدیم و تکرار میکنیم)
گیم رو هم بهتون پیشنهاد میکنم! با کامپیوتر بازی کنید! صدا رو زیاد کنید تا قشنگ صدا های بازی رو بشنوید (فوتبال بهتره چون گزارشگر دائما داره صحبت میکنه)
فیلم هم که بعد از فیلم های آموزشی متناسب با سطح تون، فیلم های طنز و کمدی رو پیشنهاد میکنم که هم جذاب هستند و هم لهجه های باحالی دارن و هم این که معمولا لغات و اصطلاحات سخت رو کمتر میتونید در اون ها پیدا کنید، برخلاف فیلم های علمی و تاریخی که از لغات و اصطلاحات خاص و تخصصی استفاده میکنند
البته این تجارب شخصی من هست و ممکن هست شما نتیجه مطلوب رو از اون نگیرید، چرا که فرد با فرد متفاوت هست
موید باشید