بنده هم تاپیکی ایجاد کرده بودم که متاسفانه حذف شد. من این تاپیک رو اگر قبلا دیده بودم دستم رو داغ می کردم سرور ازشون نمی خریدم .. سرور 2 هسته ای سفارش میدی 1 هسته ای میدن .. سرور ایران بهت میدن پینگش 150 تا میره ... میگیم لینوکس مینیمال نصب کنید سرور کانفیگ شده میدن.. میگیم پولمونو پس بدین بهونه میارن میرن یک سرور دیگه به زور میسازن میدن بهت... و از همه افتضاح تر به خاطر اشتباهات خودشون تیکت زیاد زدیم با کمال بی احترامی میگن " شما 2 روزه سرور خریدین به اندازه کل کاربرامون تیکت بی مورد زدین " .....
من تاپیک بلند بالایی امروز زده بودم در انجمن به همراه مدرک از حرفام.. تمام تیکت هایی که باهاشون رد و بدل کرده بودم رو عکسش رو گذاشته بودم داخل تاپیک که رامین جان حذفش کردن تاپیک رو متاسفانه .. رامین جان پاک کردن این تاپیک ها یعنی کمک به شخصی مثل ایشون که جیب مردم رو خالی کنه و سرویس آشغال ارائه کنه.. 35000 تومان پولی نیست که بابتش شکایت کنم. از گلوشون در میاد بعدا .. ولی وقتی فضاحت های ذکر شده داخل این تاپیک رو دیدم حاضرم در هر دادگاهی علیه ایشون باشم. من نمی فهمم این پولا چه جوری برای این جور اشخاص لذت داره.. کسی که حوصله جواب دادن تیکت رو هم نداره چه طور به خودش اجازه میده وارد کاری بشه که پایش بر اساس چکوچونه زدن با مردم هست. سرویست اگه ایراد نداشت که انقدر شاکی نداشتی.. بهشون میگم چرا cpu 1 core به من دادید من 2 هسته ای سفارش دادم.. میگه سرورای ما قویه 1 هسته کاره 2 هسته رو انجام میده.. آخه مگه ما از پشت کوه اومدیم.. دوستان هرکسی می خواد از ایشون شکایت کنه من رو هم در جریان بذاره همراهش هستم.. امثال این افراد اجازه انجام این کارارو نباید داشته باشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)