مگاآپلود
4 شیر
مدیافایر
فایل سرور
لتیت بیت
ویرایش توسط Arte : October 26th, 2010 در ساعت 16:13
سلام از نظر من مدیا فایر بهترین گزینه هست و بعدش مگاآپلود
یه برنامه هم هست به نام فایل آپلودر که کارو واسه آپلود تو بعضی از سایت ها آسون کرده
مثل mega upload - uploaded
قبلا رپید شیر واقعا عالی بود اما بازم شما یه سایت خیلی عالی واسه آپلود رو جا انداختید
Speedy Share - upload your files here
هات فایل به تنهایی کافی هست
هر چند ....تر هست
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
speedyshare همه انتظارات منو برطرف کرده شما هم میتونید یه تست کنید
فقط فایل سرور ... کلیه آپلودر ها به علت برداشتن سیستم راپیدز راپیدشیر دیگه در اونجا آپلود نمیکنن ... رفتن به سمت هات فایل و فایل سرو چون واقعا این دو بهترند
مدیا فایر
4shared
سلام
ظاهرا دوستان هیچ کدوم تو کار دانلود حرفه ای نیستن... من هم آپلودر هستم و هم دانلودر حرفه ای... حاصل دو سال تجربه من توی آپلود و دانلود اینه که بعد از رپیدشیر و هات فایل (که هات فایل رو خودتون دارید همین الان و رپیدشیر هم با این مسخره بازی های جدید و ضعف شدید مدیریتیش آشغاله) به نظر من بهترین و البته پر کاربردترین سایت فایل سرو هست (نه فایل سرور که اصلا وجود نداره، یا حداقل من تا حالا ندیدم!)
مدیافایر که نه محدودیت سرعت داره، نه محدودیت دانلود همزمان، نه محدودیت رزیوم... لینک هاش مستقیمه، دیگه لیچر میخواد چیکار؟!!! مگاآپلود هم که به خاطر فــــیل خشک بودنش در ایران و البته داشتن قابلیت رزیوم، هم کم طرفداره و هم نیاز چندانی به لیچ نداره... 4 شیرد (نه 4 شیر) هم معمولا برای فایل های پرکاربرد و پرحجم به کار نمیره، بیشتر پاتوق طرفداران موسیقی و ایبوک هست...
پ.ن. تصحیح کلمه ها خدای نکرده به عنوان تمسخر برداشت نشه، فقط میخوام اصطلاحاتی که به غلط رایج شده از بین بره
پ.ن. باز خدا پدر Doublex رو بیامرزه که با وجود غلط رایج فایل سرور، باز هم به سایت اصلیه اشاره کردن![]()
[CENTER] تجربه خرید من از شرکت های مختلف هاستینگ
...:::با افتخار اولین شبکه هنری اینترنتی ایرانی:::...
ارائه ای بی نظیر برای نسل جوان
هر شب حداقل 300 مگ رو دانلود ميكنم تا حالا هيچ سايتي براي دانلود به قدرت مديا فاير رو نديدم
البته رپيد شير براي اپلود كردن عاليه ولي براي دانلود گير ميده
4shared هم سرعتش خوب نيست (دانلود و آپلود)
هات فايل دانلود كردم بدك نبوده
ولي در كد براي سادگي كار و سرعت دانلود خوب مديافاير رو به همه ترجيح ميدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)