نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: ** تا 99 درصد تخفیف** سرورمجازی فایروال اختصاصی+ بکاپ خودکار بالاترین کیفیت و قدرت پورت های گیگابیت منابع اختصاصی گارانتی بازگشت وجه دارای ن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : ** تا 99 درصد تخفیف** سرورمجازی فایروال اختصاصی+ بکاپ خودکار بالاترین کیفیت و قدرت پورت های گیگابیت منابع اختصاصی گارانتی بازگشت وجه د

نقل قول نوشته اصلی توسط akl نمایش پست ها
    سلام و درود بر جناب سعادت عزیز
    من رو که به خاطر دارید؟ خوشحال هستم که در انجمن میبینمتون
    امروز دنبال یک سرور برای شرکت بود که بر حسب اتفاق تاپیک فروش شما رو دیدم از این موضوع خیلی خوشحال هستم
    داشتم سایتتون رو بررسی میکردم واقعا خوشحال شدم باعث افتخار هست دوباره همکاری داشته باشیم
    فقط یک سوالی برام پیش آمده من تا بحال ندیدم از سرورهای مجازی بکاپ گیری شود موضوع این بکاپ گیری چیست و چطور عمل میکند؟ هر چند شما از همان اول سرویساتون برای ما سورپرایز بود و همیشه به ما لطفا داشتید که امیدواریم یک روزی بتوانیم جبران کنیم
    اینو از ته دلم میگم خدمتتون هنوز هم بچه های شرکت اسم سرور مجازی رو میشنوند فقط اخرش به سعادت ختم میشه. ما هنوز هم مثل شما پیدا نکرده ایم و خاطرات قدیم رو فراموش نکردیم ><

باز هم از دیدنتون از انجمن بسیار خرسندم
    سلام و درود بر مهندس علیبخشی
    خوشحالم که اینجا میبینمت
    شما خیلی لطفا دارید علیرضا جان من مخلص شما هستم دلمون تنگ شده فردا شب اگه فرصت داری بریم بیرون یک گپی بزنیم
    واقعیت مدتی نبودم در انجمن به یک سری دلایل اما خودت میدونی که دل کندن از این کار و تکنولوژی واقعا برای من سخته هرجا هم برم بازم یک کاری اون پشت مشتا میکنم
    بچه ها لطف دارن فقط انجام وظیفه بود مخصوصا شما که از صمیم قلب دوست دارم .

در مورد سوالت :
    برای اولین بار در ایران اومدیم چنین سرویسی رو راه انداختیم هر شب از تمامی سرورها با تکنولوژی خاصی بکاپ گرفته میشه که این بکاپ به این صورته که در دیتاسنتر دیگری ما سرور استوریج داریم و از طریق اینترنت هر شب به طور خودکار به سرورهای اصلی متصل میشه و بدون اینکه اختلالی در سرویس دهی سرورها ایجاد بشه شروع به بکاپ سکتور به سکتور هارد میکند. تکنولوژی خوبیه هم برای ما هم برای مشتری
    دلیلشم اینکه در هر صورتی مثل سوختن هارد تحریم یا .... ما یک بکاپ از اطلاعات مشتریامون داریم و سریعا میتونیم بازگردانی کنیم .
    تازشم ما بجای 1 بکاپ 7 بکاپ نگهداری میکنیم یعنی 7 روز از اخرین روز استفاده از سرور رو نگهداری میکنیم به دلیل اینکه گاهی مشتریان کانفیگ اشتباهی در سرورشون انجام میدن و دیر متوجه میشن و بعد اون مجبورن کل سرور رو ریلود کنن ما با اینکار میتونیم 7 روز قبل رو هم براشون ریستور کنیم.

راستی شماره تماس برام ارسال کن شماره قبلیت خاموشه

خیلی خوشحال شدم مهندس جان ایشالا ببینمت کلی حرف دارم باهات
    بازم سوالی بود در خدمتت هستم
    ویرایش توسط mizbanaval : November 9th, 2016 در ساعت 18:58
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)