نوشته اصلی توسط
Reza68
دوست عزیز درامد فیک کسی یوتیوب منظورش نبود متن بنده رو با دقت پس نخوندی گفتم اسکریپت . کجاش گفتم یوتیوب که خودم ندیدم ؟؟؟؟ احتمال الان شما تو بازه سنی بین 20 تا 24 هستی دوست عزیز کاری که شما الان داری انجام می دی رو بنده سال 88 انجام م یدادم می دونی با چه آپلود سنتری هایی ؟ که تو دورانی که الان شما اومدی اون آپلود سنتر ها بسته شدن اون موقع هم کوتاه کننده لینک چندان رو بورس نبود.
این هم نمی خواد شما بفرمایید قابل گفتن نیست قابل گفتن نیست. م یدونی چرا قابل گفتن نیست چون یوزر باید فیلم های +16 آپ کنه تو یوتیوب که بازدید بگیره نه اینکه بیاد فیلم من ترانه 115 سال دارم بریزه و 50 کیلو بازدید بگیره.
عزیز عزیز عزیز شما کجایی ما کجاییم انگار خیلی دنیا پیشرفت کرده.
در ضمن کاری که شما می گی هیچ هزینه ای نمی خواد حداکثر هزینه ( اکانت اپلود سنتر + وی پی اس + یکسری اکانت وی آی پی از تورنت های خاص نه تورنت های وی پی آپی که همه م یدونن) که البته بعید م یدونم شما بدونی تورنت های خاص منظورم چی هستش.
=====> پیشنهاد می کنم متن بنده رو بخونی ببینی منم گفتم درآمد داره حالا شما از چی نارحتی خدا می دونه از اینکه راه رو گفتم ناراحتی یا چیز دیگه متوجه نمیشم ؟؟؟؟ در ضمن این کلمه فیک تو جملات خودتون تو استارت تاپیک هم هستش !!!؟؟؟ خیلی جالبه ها واقعا مهشر هستید شما