نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: به دنبال شریک سرمایه گزار ( روش های نوین کسب درآمد از اینترنت )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

پیش فرض پاسخ : به دنبال شریک سرمایه گزار ( روش های نوین کسب درآمد از اینترنت )

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza68 نمایش پست ها
    دوست عزیز درامد فیک کسی یوتیوب منظورش نبود متن بنده رو با دقت پس نخوندی گفتم اسکریپت . کجاش گفتم یوتیوب که خودم ندیدم ؟؟؟؟ احتمال الان شما تو بازه سنی بین 20 تا 24 هستی دوست عزیز کاری که شما الان داری انجام می دی رو بنده سال 88 انجام م یدادم می دونی با چه آپلود سنتری هایی ؟ که تو دورانی که الان شما اومدی اون آپلود سنتر ها بسته شدن اون موقع هم کوتاه کننده لینک چندان رو بورس نبود.

این هم نمی خواد شما بفرمایید قابل گفتن نیست قابل گفتن نیست. م یدونی چرا قابل گفتن نیست چون یوزر باید فیلم های +16 آپ کنه تو یوتیوب که بازدید بگیره نه اینکه بیاد فیلم من ترانه 115 سال دارم بریزه و 50 کیلو بازدید بگیره.
    عزیز عزیز عزیز شما کجایی ما کجاییم انگار خیلی دنیا پیشرفت کرده.
    در ضمن کاری که شما می گی هیچ هزینه ای نمی خواد حداکثر هزینه ( اکانت اپلود سنتر + وی پی اس + یکسری اکانت وی آی پی از تورنت های خاص نه تورنت های وی پی آپی که همه م یدونن) که البته بعید م یدونم شما بدونی تورنت های خاص منظورم چی هستش.

=====> پیشنهاد می کنم متن بنده رو بخونی ببینی منم گفتم درآمد داره حالا شما از چی نارحتی خدا می دونه از اینکه راه رو گفتم ناراحتی یا چیز دیگه متوجه نمیشم ؟؟؟؟ در ضمن این کلمه فیک تو جملات خودتون تو استارت تاپیک هم هستش !!!؟؟؟ خیلی جالبه ها واقعا مهشر هستید شما
    اصلا هیچ ربطی به نحوه توضیحات شما نداره . و الان با توجه به اینکه به خیلی ها توضیحاتو دادم تقریبا 1 نفر هم تو ایران این کارو فک نکنم انجام داده باشه .
    شما وقتی روش بنده رو نمیدونید قضاوت نکنید .
    سال 88 که هیچی سال 95 هم کسی راجع به این نمیدونه .
    اصن این روش نه اپلود سنتر میخواد نه اکانت فلانو بهمان . برا خودتون میبریدو مبافید عزیز . عذر میخوام ولی این کاری که شما صحبت میکنید راجبش خر حمالی کردن هست خیلی زحمت داره .
    موفق باشی.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط #elahe# نمایش پست ها
    چرا چیزی که تو تلگرام و اسکایپ میگید رو رکورد نمیکنید و تو تاپیک نمیذارید ؟
    اینجوری همه راحت میتونن گوش بدن و هرکی خاست مسیج میده واسه همکاری
    وقتی توضیحاتو بشنوید متوجه میشید چرا اینجا نگفتم
    ویرایش توسط alirezakaj : November 8th, 2016 در ساعت 10:38
    کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)