سلام
برای این که سایت رایگان راه اندازی کنم دیتابیس و فایل منجیر یا نرم افزار filezilla می خواهد هاست رایگان گیگفا کنترل پنل ویستاپنل هست یا سی پنل و کسی آموزش اسکرین شات این ها را دارد
سلام
برای این که سایت رایگان راه اندازی کنم دیتابیس و فایل منجیر یا نرم افزار filezilla می خواهد هاست رایگان گیگفا کنترل پنل ویستاپنل هست یا سی پنل و کسی آموزش اسکرین شات این ها را دارد
سلام
کسی هست آموزش دیتابیس و فایل منجیر و نرم افزار filezilla آموزش بده یا اسکرین شات
سلام دوست عزیز ، میتونید از آموزش های بلوسرور استفاده کنید ، آموزش های دیتابیس import, export ، فایل منیجر ، توضیح داده شده.
آموزش های سی پنل
آموزش FTP
آموزش ویستاپنل دارید چون اسکرین شات که از فایل منجیر این چهار گزینه نیست
خیر متاسفانه ، کلا روش انجام دادن همشون یکیه ، اگه یکم با دقت دنبال منوها بگردید همه رو پیدا کنید ، حالا ممکن هست مثلا هنگام ورود به فایل منیجر ، از شما نپرسه که دوست دارید اول کدوم پوشه برای شما نشون داده بشه.
در این پنلی هم که میفرمایید ، باید فایل هاتون رو در پوشه htdocs آپلود کنید. کارهایی که مثل آپلود فایل ، ایجاد پوشه و ... همه پنل ها همین رو دارن و مثل هم هستن ، تنها در ظاهر فرق دارن.
مثل هم نیستند مثلا در بخش دیتابیس نوشتید برای اینکه به دیتابیس ایجاد شده دسترسی های لازم رو بدید باید یک User بسازید. دیتابیس که می سازم این ها را نداره و در بخش export دیتابیس نوشتید بعد از ورود به phpMyAdmin ، در منوی سمت چپ بر روی دیتابیس مورد نظر را انتخاب کنید. دیتابیس که ساختم در سمت چب نیست و فایل منجیر این طور نیست
این کنترل پنل چندان بین کاربران هاستهای غیررایگان شناخته شده نیست.
بهتره شما از جایی که مشکل دارید اسکرین شات بگیرید تا دوستان بتونند راهنمایی تون کنند.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
سلام
این دوتا هاست رایگان این xzn.ir کنترل پنل سی پنل است و این gigfa.com کنترل پنل ویستاپنل است درست است
کسی آموزش کنترل پنل سی پنل یا ویستاپنل دارد بگه یا اسکرین شات باتشکر
ویرایش توسط 1ad1f : November 11th, 2016 در ساعت 16:36
سلام
سرویس های رایگان گیگفا سی پنل هاست بایت هست که میتونید آموزش تصویریش رو از لینک زیر دریافت کنید.
ولی پیشنهاد میکنم اگر سایت پایدار میخواین از سرویس های رایگان استفاده نکنید چون منابع بسار کمی دارند.
لینک آموزش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)