سلام.
من می خوام برای خودم و دوستام دامین دات آی آر ثبت کنم و مال اونا رو هم توی پنل خودشون هستند خودم پرداخت کنم.
یعنی هر کس توی پنل خودش دامین رو ثبت کنه و بعد من براش پرداخت کنم.
می شه راهنمایی کنید؟
سلام.
من می خوام برای خودم و دوستام دامین دات آی آر ثبت کنم و مال اونا رو هم توی پنل خودشون هستند خودم پرداخت کنم.
یعنی هر کس توی پنل خودش دامین رو ثبت کنه و بعد من براش پرداخت کنم.
می شه راهنمایی کنید؟
1. از ایرنیک نمایندگی مستقیم بگیرید. / تو سایتشون شرایطش هست. nic.ir
2. یونیت از نمایندگان بخرید و به عنوان زیر نماینده فعالیت کنید. / یه سرچ کنید تو فروم هست.
راه ساده تر: قیمت مناسب، سرعت بالا، پرداخت آنلاین و کاملاً اتوماتیک و دامین به نام خودتون ~~> پرشین رجیستر
اگه از نماینده ها یونیت بخرم می تونم با یونیتی که دارم برای دیگران هم دامین ثبت کنم؟
لطفا کامل توزیح بدین.
با تشکر
بله میتونید ، برای هر دامنه شما باید 2 یونیت پرداخت کنید ،
به طور مثال : یعنی برای ثبت دامنه yourname.ir باید دو یونیت به نیک پرداخت کنید ،
شما میتونید برای خود و هر کس دیگری دامین ثبت و پرداخت کنید ،
ir= 2unit
co.ir-ac.ir-id.ir-net.ir=1.5unit
ir/5Years = 6unit
delet : 0.5 unit
transfer = 1unit البته فکر کنم !
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
من که یونیت نمیفروشم ، اما دوستانی که یونیت میدن ، بسته به تعداد یونیت قیمت می دن :
مثلا : اگر 10 یونیت بخواهید : هر یونیت 2000 ( یعنی کلا 20.000 هزار تومان )
شما با این 10 یونیت می تونید ، 5 دامنه ثبت کنید .
یعنی هر دامنه برای شما در میاد : 4.000 تومان
اگر هم خواستید ، بدون دردسر میتونم براتون ، ثبت کنم : 5000 ( اگر هم تعداد خواستید : 4000 )
نمی شه دوستم دامین رو انتخاب کنه و در قسمت رابط مالی شناسه من رو انتخاب کنه تا اینجوری پرداخت کنم؟ یونیت ها تاریخ انقضا هم دارند؟
الان من 10 تا یونیت می خوام، یه نفر که معتبر باشه و هزینه اش هم کم تر باشه معرفی کنید لطفا.
چرا قبلا همینطور بود ، یعنی کاربر در داخل پنلش دامین رو ثبت می کرد و رابط مالی رو شناسه شما قرار میداد و شما براش پرداخت میکردید ، ولی نیک دیگه سیستمش رو عوض کرد ،
الان شما باید دامین رو داخل پنل خودتون در خواست بدید و صاحب امتیاز دامنه رو شناسه دوستانتون قرار بدید ،
راجع به قیمت هم : من فقط در این انجمن جناب یوسفی رو می شناسم . ( در ضمن هزینه انتقال یونیت هم 5000 تومان هست ، که بعضی ها میگیرن ) ( بعضی ها هم نمیگیرن )
من فقط ایشون رو می شناسم : domain24.ir
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
در رابطه با تاریخ انقضا هم : تا زمانی که نماینده اصلی ( یعنی کسی که شما ازش یونیت گرفتید ) با نیک قرار داد داره .
دوست عزیز بهتون پیشنهاد می کنم اگر قصد ثبت 2-3 دامین را دارید ، ریسلر نشید ، ولی اگر 3 تا بیشتر میخواید ، و قصد دارید این کار رو ادامه بدید ، سریعا از یکی از دوستان یونیت تهیه کنید![]()
ميتونيد از سايت sa1601.ir دامين خودتون رو به صورت 100% آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی ثبت کنيد.
يا از سايت asrenet.com يونيت مورد نظر رو به صورت 100% آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی خريد و شارژ کنيد. دقت کنيد که سايت عصرنت تنها وبسايتی هستش که در حال حاظر يونيت رو به صورت آنلاين داخل حساب شما در nic شارژ ميکنه و شما ميتونيد هميشه و در هر ساعت از شبانه روز، يونيت رو در حساب خودتون داشته باشيد.
برای ثبت دامين آنلاين از اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی و خريد يونيت از عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی اقدام کنيد.
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
با تشکر از شما علی آقا.
√ امیدوارم سیستمتون همیشه همینطور آنلاین باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)