نقل قول نوشته اصلی توسط هاست 97 نمایش پست ها
چه خطایی دریافت میکنید؟
هر بک آپی مشخصه هایی دارد و بک آپ یک دامنه را در حالت عادی نمیتوانید برای دامنه دیگری ریستور کنید
ساده ترین روش ؛ ریستور دستی هست که فایل بک آپ را اکسترکت میکنید و فایلها و دیتابیس را در محل های خود قرار میدهید
به این روش عمل کردم اما بعضی از فونت ها در سایت جدید اپلود نمیشوند و ایکن ها خراب میشن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط blueserver نمایش پست ها
سلام دوست عزیز ، کنترل پنل سایت هاست شما چی هست؟
دقیقا متوجه منظورتون نشدنم ، بکاپ رو میخواین در هاستی که یک سایت دیگه هم داره ریستور کنید یا میخواین بصورت تک سایت در هاست بالا بیارین و فقط اسم دامنه رو عوض کنین؟
سلام
کنترل پنل دایرکت ادمین هست.من یک هاست دارم به اسم temp.domain name.net میخوام بک اپ این سایت رو به هاست domain.net انتقال بدم و اونجا ریستور کنم و سایت بالا بیاد.حالا مشکل اینه :
بک اپ سایت temp.doaminname.net رو زمانی که اکسترکت میکنم اسم فولدر دامینش هست :temp.domainname.net و همین نام باعث میشه در هاست با دامین domain.net مشکل ایجاد کنه و خطای "
temp.domainname.net already exists on the server" میده.برای رقع این مشکل باید چیکار کنم:
فایل بک اپ رو اکسترکت کردم (شامل فولدر backup و domains) داخل فولدر domains نام دامین را به domainname.net تغییر دادم حالا باید فولدر های backup و domains رو دوباره فشرده کنم.منتها مشکل اینجا پیش میاد زمانی که فشرده میشن داخل یک فولدر جدید فشرده میشن که این باعث میشه زمانی ریستور خطا بده.تا زمانی که خود هاست داره ریستور میکنه و فایل بک اپ رو اکسترکت میکنه نباید فولدر های (backups و domains داخل فولدر دیگه ای فشرده باشن )نمیدونم دقیقا متوجه منظورم شدین یا نه.