-
November 8th, 2016, 00:26
مشکل اضافه شدن فایل txt در سی پنل
سلام
توی هاست سی پنل فایلهای txt به نام 34C9EE7E75E667BC8EE97A46DCB9EDEE.txt البته با نامهای متفاوت ( یعنی 10 15 تا ) خودش ساخته میشه
حذف میکنم اما باز ساخته میشه
بازش میکنم متن توشون اینه
3fdbd28ed7b470d7001c9665328f2826a71f64e9
comodoca.com
البته متنهاش هم همینه فقط یکم تغییر داره
کسی میدونه اینا چیه ؟ چکار کنم دیگه نیاد ؟
توی تمام سیپنل های یوزرهای سرور اینا میاد
ویرایش توسط biriyaa : November 8th, 2016 در ساعت 00:28
-
-
November 8th, 2016 00:26
# ADS
-
November 8th, 2016, 00:54
عضو انجمن
پاسخ : مشکل اضافه شدن فایل txt در سی پنل
ماله ssl هست نگرانش نباشید
-
-
November 16th, 2016, 02:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m2n
ماله ssl هست نگرانش نباشید
من از سی پنل استفاده میکنم.
متاسفانه بیشتر از یک هفتس این مشکل بوجود اومده و فایلهای تکست هرروز نزیرک 10 ای 15 تا اضافه میشه!
با پشتیبان هاست تماس گرفتم, و جواب بالا را بمن دادن " ماله ssl هست, نگران نباشید"
اما مشکل ساز شده و ظاهرا پشتیبان هاست میگه بعداز آپدیت سی پنل به 60.0.19 اینجوری شده داریم پیگیری میکنیم.
مشکل اینجاست که در فایل htaccess تغییر ایجاد میشه و چون من از فروشگاه اپنکارت نسخه 2.3.0.2 (آخر) استفاده میکنم و بعضی اسکریپتها این تغییرات را ناشناخته میسناسن و متاسفانه سایت لود نمیشه!
باید هرروز به کنترل پنل سی پنل سر بزنم و فایلهای اضافه شده را پاک کنم و htaccess را ویرایش کنم تا درست بشه!
این دوخط به فایل htaccess اضافه میشه که هرروز باید حذف کنم:
کد:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[0-9]+\..+\.cpaneldcv$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
کسی راه حلی نداره که خودم پیگیری کنم تا سریعتر این مشک رفع بشه؟؟
آیا اصلا این مشکل را همه کاربرای سی پنل نسحه جدید دارن؟
متاسفانه پشتیبان هاست من کار خاصی انجام نداده
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط 3hdvd : November 16th, 2016 در ساعت 02:11
-
-
November 16th, 2016, 02:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
3hdvd
من از سی پنل استفاده میکنم.
متاسفانه بیشتر از یک هفتس این مشکل بوجود اومده و فایلهای تکست هرروز نزیرک 10 ای 15 تا اضافه میشه!
با پشتیبان هاست تماس گرفتم, و جواب بالا را بمن دادن " ماله ssl هست, نگران نباشید"
اما مشکل ساز شده و ظاهرا پشتیبان هاست میگه بعداز آپدیت سی پنل به 60.0.19 اینجوری شده داریم پیگیری میکنیم.
مشکل اینجاست که در فایل htaccess تغییر ایجاد میشه و چون من از فروشگاه اپنکارت نسخه 2.3.0.2 (آخر) استفاده میکنم و بعضی اسکریپتها این تغییرات را ناشناخته میسناسن و متاسفانه سایت لود نمیشه!
باید هرروز به کنترل پنل سی پنل سر بزنم و فایلهای اضافه شده را پاک کنم و htaccess را ویرایش کنم تا درست بشه!
این دوخط به فایل htaccess اضافه میشه که هرروز باید حذف کنم:
کد:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[0-9]+\..+\.cpaneldcv$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
کسی راه حلی نداره که خودم پیگیری کنم تا سریعتر این مشک رفع بشه؟؟
آیا اصلا این مشکل را همه کاربرای سی پنل نسحه جدید دارن؟
متاسفانه پشتیبان هاست من کار خاصی انجام نداده
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود.
این مشکل بله در نسخه ی جدید سی پنل به وجود آمده هست !
البته این را مشکل نمیشه نام برد ، ولی با وجود اختلال هایی که ایجاد کرده برای کاربران که هر روز تاپیک ایجاد میکنند باید آنرا یک باگ طلقی کنیم !
متاسفانه در انجمن cPanel هم هنوز چیزی در این باره گفته نشده است ، در پایگاه خود Comodo جستجو کردم و به نتیجه هایی رسیدم که اصلا جالب نبودن.
بنده این مشکل را حتما در انجمن سی پنل بیان خواهم کرد و با پشتیبانان در تماس خواهم بود ، به محض رسیدن خبری جدید تاپیک ایجاد میکنم !
ولی تعجب میکنم برای شما مشکل ساز شده است ، برای بنده و هیچ کدام از مشتریان تا کنون مشکلی ایجاد نکرده است.
میزبانی وب مطمئن را با سامی هاست تجربه کنید.
Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715
-
تعداد تشکر ها از samihost به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2016, 02:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samihost
درود.
این مشکل بله در نسخه ی جدید سی پنل به وجود آمده هست !
البته این را مشکل نمیشه نام برد ، ولی با وجود اختلال هایی که ایجاد کرده برای کاربران که هر روز تاپیک ایجاد میکنند باید آنرا یک باگ طلقی کنیم !
متاسفانه در انجمن cPanel هم هنوز چیزی در این باره گفته نشده است ، در پایگاه خود Comodo جستجو کردم و به نتیجه هایی رسیدم که اصلا جالب نبودن.
بنده این مشکل را حتما در انجمن سی پنل بیان خواهم کرد و با پشتیبانان در تماس خواهم بود ، به محض رسیدن خبری جدید تاپیک ایجاد میکنم !
ولی تعجب میکنم برای شما مشکل ساز شده است ، برای بنده و هیچ کدام از مشتریان تا کنون مشکلی ایجاد نکرده است.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز.
من روی اپنکارتم اسکریپت PayPal Pro iFrame که برای پرداخت پی پال استفاده میکنم و اسکریپت Nitro Pack pro 2.5.2 (امنیت و ضدهک و سئو) نصب هست که هر دو اسکریپت با این فایلها و مخصوصا تغییرات در htaccess مشکل دارن و جلوی بارگذاری فروشگاه را میگیرن.
و حتما باید فایلهای تکست را حذف کنم و htaccess را ویرایش کنم تا مجددا به حالت عادی برگرده.
حتی دسترسی htaccess را به غیر قابل نوشتن تغییر دادم , بازم اون دو خط بالا اضافه میشه!
-
-
November 16th, 2016, 02:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
3hdvd
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز.
من روی اپنکارتم اسکریپت PayPal Pro iFrame که برای پرداخت پی پال استفاده میکنم و اسکریپت Nitro Pack pro 2.5.2 (امنیت و ضدهک و سئو) نصب هست که هر دو اسکریپت با این فایلها و مخصوصا تغییرات در htaccess مشکل دارن و جلوی بارگذاری فروشگاه را میگیرن.
و حتما باید فایلهای تکست را حذف کنم و htaccess را ویرایش کنم تا مجددا به حالت عادی برگرده.
حتی دسترسی htaccess را به غیر قابل نوشتن تغییر دادم , بازم اون دو خط بالا اضافه میشه!
بله درسته !
مورد را با پشتیبانان در میان گذاشتم و منتظر پاسخ هستم !
- - - Updated - - -
مورد پیگیری شد.
تاپیک زیر را دنبال کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177113
میزبانی وب مطمئن را با سامی هاست تجربه کنید.
Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715
-
تعداد تشکر ها از samihost به دلیل پست مفید