-
November 7th, 2016, 19:52
عضو انجمن
پاسخ : سوال درمورد لایسنس whmcs

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در سایت whmcs با مشخصات و مدارک Valid خارج از کشور تهیه کنید و دامنه IR هم نباشه ؛ 100% هیچ مشکلی نخواهید داشت .
اگر از نمایندگان تهیه کنید که در کل حتی اگر دامنه ir هم باشه مشکلی نیست .
من الان دامنه ملی دارم و نمیتونم تغیرش بدم چون برای این دامنه سرمایه گذاری کردم من دنبال راه حلم لطفا راه کار بگید وگرنه خودم یاد دارم برم دامنه خاجی ثبت کنم بعدشم لایسنس بخرم
-
-
November 7th, 2016 19:52
# ADS
-
November 7th, 2016, 19:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
n4ser
من الان دامنه ملی دارم و نمیتونم تغیرش بدم چون برای این دامنه سرمایه گذاری کردم من دنبال راه حلم لطفا راه کار بگید وگرنه خودم یاد دارم برم دامنه خاجی ثبت کنم بعدشم لایسنس بخرم
چرا انقدر خودتو اذیت میکنی ؟
از یه فروشنده معتبر لایسنس خریداری کن ، فروشنده تضمین هم ارائه میکنه برات مشکلی پیش نیاد !
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
-
November 7th, 2016, 20:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majid rostami
چرا انقدر خودتو اذیت میکنی ؟
از یه فروشنده معتبر لایسنس خریداری کن ، فروشنده تضمین هم ارائه میکنه برات مشکلی پیش نیاد !
عزیز هیچکی واسه دامنه ملی لایسنس نمیده اگرم بده تضمین نمیکنه و به یک طریقی دور زده whmc رو من میخام لایسنس اورجینال باشه بخام میتونم نال نصب کنم اما نمیخام
-
-
November 7th, 2016, 20:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
n4ser
همین طور که دوستان گفتند ؛ از یک فروشنده خریداری کنید .
نمایندگان لایسنس های قدیمی رو ارائه می کنند ؛ اما اگر از whmcs.com خریداری کنید pricing جدید و شرایط جدید را خواهید داشت که اصلا جالب نیست .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
عزیز شما در بالا عرض کردید در صورتی که یوزر با IP خارج بیاد ؛ سایت خارجی و در صورتی که یوزر ایرانی بیاد ؛ سایت ایرانی و زبان ایرانی و ... باز میشه .
این هوک همین کار رو میکنه .
البته شاید منظور شما یک ماژول هست که هم زبان انگلیسی داشته باشید و هم فارسی و هم cart انگلیسی و فارسی و یک whmcs با دو دامنه و تیکت های دو سایت whmcs در یک دیتابیس درج شوند ...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
n4ser
عزیز هیچکی واسه دامنه ملی لایسنس نمیده اگرم بده تضمین نمیکنه و به یک طریقی دور زده whmc رو من میخام لایسنس اورجینال باشه بخام میتونم نال نصب کنم اما نمیخام
شما با بنده در تماس باشید لایسنس بدون مشکل در اختیارتون میزارم برای دامنه IR .
از طریق چت آنلاین سایت یا پ.خ در تماس باشید .
-
-
November 7th, 2016, 20:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
عزیز شما در بالا عرض کردید در صورتی که یوزر با IP خارج بیاد ؛ سایت خارجی و در صورتی که یوزر ایرانی بیاد ؛ سایت ایرانی و زبان ایرانی و ... باز میشه .
این هوک همین کار رو میکنه .
البته شاید منظور شما یک ماژول هست که هم زبان انگلیسی داشته باشید و هم فارسی و هم cart انگلیسی و فارسی و یک whmcs با دو دامنه و تیکت های دو سایت whmcs در یک دیتابیس درج شوند ...

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
در صورت نیاز میتونم واستون ماژول بنویسم که اگه کاربر با ایرانی وارد سایت شد سایت با زبان فارسی و دامنه ir باز بشه و اگه کاربر با آیپی غیر ایرانی وارد سایت شد سایت با زبان انگلیسی و دامنه بین المللی باز بشه
( بدون نیاز به تغییر دامنه از مدیریت whmcs )
موردی که بنده عرض کردم شامل دامنه هست و روی کل سیستم حتی پنل مدیریت تاثیر داره, دقیقاً کاری که استارتر نیاز داره ( پنل مدیریت با دو دامنه در دسترس هست )
-
-
November 7th, 2016, 20:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
من الان مشکلم اینکه اگر بخام با دامنه خارجی که پاvک شده وارد مدیریت whmcs بشم باز نمیشه وقتی لایسنس خریدم نباید با دامنه ملی وارد مدیریت بشم من لایسنس میخام بگیرم و نمیخام لایسنس بسته بشه؟الان راه حل چیه ؟
ضمن تشکر از جناب حاجی زین العابدین
بله این اطمینان خاطر به شما داده میشه ضمن اینکه در صورتی که لایسنس شما به دلیل تحریم از سوی شرکت مذکور مسدود شد پرداخت اتون عودت داده میشه. لازمه خاطر نشان کنیم شما لایسنس اتون ماهیانه است و در صورتی هم که به مشکل بخورید که نمیخورید عودت پرداخت اون ماه اتون تضمین میشه.
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
November 7th, 2016, 21:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
modiranhosting
ضمن تشکر از جناب حاجی زین العابدین
بله این اطمینان خاطر به شما داده میشه ضمن اینکه در صورتی که لایسنس شما به دلیل تحریم از سوی شرکت مذکور مسدود شد پرداخت اتون عودت داده میشه. لازمه خاطر نشان کنیم شما لایسنس اتون ماهیانه است و در صورتی هم که به مشکل بخورید که نمیخورید عودت پرداخت اون ماه اتون تضمین میشه.
ببخشید چجوری دامنه شما در whmc وریفای شده؟
-
-
November 7th, 2016, 21:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
ببخشید چجوری دامنه شما در whmc وریفای شده؟
مشکلی از این بابت نخواهید داشت مطمئن باشید روش هم دوستان در پست های قبل ذکر کردند.
انتخاب با شماست.
موفق باشید
-
-
November 7th, 2016, 22:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
modiranhosting
مشکلی از این بابت نخواهید داشت مطمئن باشید روش هم دوستان در پست های قبل ذکر کردند.
انتخاب با شماست.
موفق باشید
چجوری مطمن باشم به حرف فقط؟ چه تضمینیه فردا لایسنس مسدود نشه؟ شما ایا تضمین میدین؟ اینجوری که نمیشه یک سندی مدرکی چیزی
-
-
November 7th, 2016, 22:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
چجوری مطمن باشم به حرف فقط؟ چه تضمینیه فردا لایسنس مسدود نشه؟ شما ایا تضمین میدین؟ اینجوری که نمیشه یک سندی مدرکی چیزی
دوست عزیز و گرامی
عرض کردیم لایسنس شما ماهیانه تهیه میشه و در صورتی که لایسنس شما مسدود شد مبلغ بهتون عودت میشه بابت عودت بهتون تضمین داده میشه
-