-
October 25th, 2010, 22:22
پاسخ : چگونگی راه اندازی " سرور " در منزل ؟

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
[/COLOR]وقتی هم بخوای ماهی 300 هزار تومان تازه کم کم پول اینترنت سرور بدی به نظر خودت یک سرور بخری خیلی راحت تر نیستی؟؟
چرا خرید سرور خیلی بهتر هم هست ، گزینه اول خرید سرور هست ، اما بابا آدم میمونه از کی بگیره ؟
با این اوضاع !!! تجربه دارم دیگه
طرف یا بعد از گذشت مدتی دیگه ساپورت نمیکنه یا جمع میکنه میره ! حالا من میمونم و مشتری ها !!!!!!
کلی میگردم یک نفر که معتبر هست رو پیدا می کنم ، بعد از گذشت 5 ماه ، یه هو غیبش میزنه !
کسانی هم که 100% معتبر هستن ، و آدرس و جا و مکان دارن ، قیمت هاشون سر به فلک میکشه !
mr.he3am جان عزیز ، الان من اگر بخوام یک سرور خیلی ارزان ولی خوب بگیرم که کار هاستینگ انجام بدم ، چقدر درمیاد ؟
از کجا بگیرم ؟
آیا Cpanel و . . . تمام چیز هایی که برای کار هاست نیاز هست ، روش نصب هست ؟
به نظر شما سرور کدوم کشور بهتر است ( کدوم دیتا سنتر )
با تشکر فراوان که راهنمایی کردید
-
-
October 25th, 2010 22:22
# ADS
-
October 25th, 2010, 22:28
عضو انجمن
-
-
October 25th, 2010, 22:29
سرور مجازی یا سرور اختصاصی ؟
آیا میتونم خودم به بقیه ریسلر هاست بدم ؟
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

نوشته اصلی توسط
akbari
با اینترنت 128 هم میتونی این کار را انجام بدی

یه بنده خدایی این کار رو کرده بود و به خلق الله به قول خودش هاست زد چیز میداد

کیفیتش چطور بود ؟ آپتایم ؟
-
-
October 25th, 2010, 22:49
عضو دائم
ببینید اگه اصرار دارید که حتما ایران باشه با دیتاسنتر های افرانت ، پارس آنلاین ، مخابرات و ... تماس بگیرید.
سرور خودتون رو براشون می فرستید و اونها ، برق ، آی پی ، پهنای باند و ... رو براتون تامین می کنند و ازتون در قبال اینها بسته به فضایی که سرور شما اشغال می کنه و تعداد آی پی و ... هزینه می گیرند.
بعد که به این مرحله انجام شد با آی پی خودتون می تونید برای گرفتن لایسنس دایرکت اذمین اقدام کنید و بعد از نصب دایرکت ادمین ،، شما سرور آماده برای هاستینگ دارید و هم می تونید ریسلر بدید هم هاست بدید هم ... .
مرحله بعدی کانفیگ سرور چه از نطر امنیت و چه از نظر کارایی هست.
این بهتر از اینه که سرور تو خونتون باشه.
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 22:56

نوشته اصلی توسط
alisc
چرا خرید سرور خیلی بهتر هم هست ، گزینه اول خرید سرور هست ، اما بابا آدم میمونه از کی بگیره ؟
با این اوضاع !!! تجربه دارم دیگه

طرف یا بعد از گذشت مدتی دیگه ساپورت نمیکنه یا جمع میکنه میره ! حالا من میمونم و مشتری ها !!!!!!
کلی میگردم یک نفر که معتبر هست رو پیدا می کنم ، بعد از گذشت 5 ماه ، یه هو غیبش میزنه !
کسانی هم که 100% معتبر هستن ، و آدرس و جا و مکان دارن ، قیمت هاشون سر به فلک میکشه !
mr.he3am جان عزیز ، الان من اگر بخوام یک سرور خیلی ارزان ولی خوب بگیرم که کار هاستینگ انجام بدم ، چقدر درمیاد ؟
از کجا بگیرم ؟
آیا Cpanel و . . . تمام چیز هایی که برای کار هاست نیاز هست ، روش نصب هست ؟
به نظر شما سرور کدوم کشور بهتر است ( کدوم دیتا سنتر )
با تشکر فراوان که راهنمایی کردید
اگر از دیتا سنتر خارجی میخوای
theplanet و softlayer البته با ایران مشکل دارند که زیاد پیشنهاد نمیشه اما دیتا سنتر های عالی هستند
اگر میخواید دیتا سنتر خوبی باشه و با ایران مشکلی نداشته باشه iweb
اگر از دیتا سنتر ایرانی میخواید afranet
که سرور ایران نگیرید بهتر هست چون هزینه میره بالا
یک سرور مجازی ایران از شرکت نگاه روشن پارس بگیرید هم قیمت مناسب هست هم کیفیت که 100٪ تضمین میشند که خودشون از دیتا سنتر afranet سرور خریداری میکنند
-
تعداد تشکر ها از mr.he3am به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 23:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
akbari
با اینترنت 128 هم میتونی این کار را انجام بدی

یه بنده خدایی این کار رو کرده بود و به خلق الله به قول خودش هاست زد چیز میداد

بعدش مخابرات اومد و زد تو کاسه کوزه این بنده خدا . البته واقعا هاستاش زد چیز بود . خلاصه اگه میخواید به سرنوشت اون بنده خدا دجار نشید باید اینتر نت بالای 2 مگ بگیرید و اینترانت هم بگیرید و یکم سرعت بره بالا
اما خوب اگه می خواید از خارج خرید کنید که آی وب خیلی خوبه اما یکم تو پرداختا به مشکل می خورید از همه لحاظ عالیه اما جمعیت بالا داره و قاطیه یه جورایی این اپراتورا هماهنگ نیستن مثلا من یه ماه پول سرور رو دادم ولی هرروز میگه پول سرور نریختید (البته پی پال مدرک دارم اما زیر بار نمیرن )بازم از لحاظ کیفیت آپتایم و ساپورت از نظر من تک هستن .
سرور داخل ایران نمیصرفه چون سرعت پایین و ما ایرانیا اکثرا عقلمون چشممونه (سو تفاهم نشه )یوزر به سرعت نگاه میکنه و لب به شکایت و گاهی به فحش هم باز میکنه و دیگه کلا خیلی حرف میاد روش و ...
پول نت که بخواهید بدید تو ایران = پول یه سرور مولتی سی پی یو مثلا تو کاناداست . نمیصرفه مگه این که colo بگیری
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2010, 01:53
عضو انجمن
اگر adsl ات مثل ماله من باشه که می تونی !!
الان من 256 دارم ولی تا 2 مگ جواب میده !
پهنای باند نامحدودش هم ماهی 40 هزار تومانه
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2010, 11:15

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
اگر از دیتا سنتر خارجی میخوای
theplanet و softlayer البته با ایران مشکل دارند که زیاد پیشنهاد نمیشه اما دیتا سنتر های عالی هستند
اگر میخواید دیتا سنتر خوبی باشه و با ایران مشکلی نداشته باشه iweb
اگر از دیتا سنتر ایرانی میخواید afranet
که سرور ایران نگیرید بهتر هست چون هزینه میره بالا
یک سرور مجازی ایران از شرکت نگاه روشن پارس بگیرید هم قیمت مناسب هست هم کیفیت که 100٪ تضمین میشند که خودشون از دیتا سنتر afranet سرور خریداری میکنند
ممنون از پاسختون ، اگر من سرور مجازی بگیرم جواب کارم رو میده ؟
الان ار آلتوس ریسلر دارم ، با سرور مجازی هم میتونم همون کار هاستینگ رو انجام بدم ؟ میتونم ریسلر بدم ؟
رم 256 جواب کار رو میده ؟
-
-
October 26th, 2010, 15:01
عضو انجمن
با سلام.
بله - وقتی که شما سرور مجازی بگیرید همانند یک سرور اختصاصی می توانید عمل کنید با این تفاوت که نمی توانید سرور مجازی ارائه کنید.
برای کار هاستینگ 256 مگ رم کمه ! چون اگر بخواید cPanel نصب کنید فقط همین cPanel 256 مگ رم می گیره خودش.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2010, 15:24

نوشته اصلی توسط
IranianServer
با سلام.
بله - وقتی که شما سرور مجازی بگیرید همانند یک سرور اختصاصی می توانید عمل کنید با این تفاوت که نمی توانید سرور مجازی ارائه کنید.
برای کار هاستینگ 256 مگ رم کمه ! چون اگر بخواید cPanel نصب کنید فقط همین cPanel 256 مگ رم می گیره خودش.
اگر پنل Direct Admin نصب کنم ، چقدر از رم مصرف می کنه ؟ ( راستی لایسنس دایرکت آی ، ماهی چنده ؟ )
رم 512 خوبه ؟
ویرایش توسط alisc : October 26th, 2010 در ساعت 15:33
-