-
November 7th, 2016, 13:44
جابه جایی سایت از یک دامین به دامین دیگر
سلام.برای جابه جای هاست(سایت) و ریستور کردن سایت جدید از بک آپ سایت قبلی باید چکاری انجام دهم؟زمانی که بک اپ سایت x.testdomain.net را در فولدر backups دامین جدید testdoamin.net قرار میدهم قادر به ریستور کردن نمی باشد و خطا میدهد.ممنون میشوم راهنمایی کنید .
-
-
November 7th, 2016 13:44
# ADS
-
November 7th, 2016, 13:48
پاسخ : جابه جایی سایت از یک دامین به دامین دیگر
به پشتیبانی هاستتون اطلاع بدید که براتون فول بکاپ رو ریستور کنند. خودتون دسترسی ندارید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
November 7th, 2016, 14:40
عضو انجمن
به هاستینگ اطلاع بدین ریستور کنن
-
-
November 8th, 2016, 08:32

نوشته اصلی توسط
Reza G
به پشتیبانی هاستتون اطلاع بدید که براتون فول بکاپ رو ریستور کنند. خودتون دسترسی ندارید.
از نظر دسترسی مشکلی ندارم مدیریت سرور دست خودمه هاست جدید هیچ محدودیتی نداره.فقط لطفا بفرمایید برای جابه جایی بک اپ یک هاست به هاست دیگر و سپس ریستور کردن ان در هاست جدید چکاری باید انجام بدم.(برای تعویض دامنه هاست جدید).ممنون
-
-
November 8th, 2016, 08:35
عضو انجمن
سلام دوست عزیز ، کنترل پنل سایت هاست شما چی هست؟
دقیقا متوجه منظورتون نشدنم ، بکاپ رو میخواین در هاستی که یک سایت دیگه هم داره ریستور کنید یا میخواین بصورت تک سایت در هاست بالا بیارین و فقط اسم دامنه رو عوض کنین؟
-
تعداد تشکر ها از blueserver به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2016, 08:35
عضو دائم
چه خطایی دریافت میکنید؟
هر بک آپی مشخصه هایی دارد و بک آپ یک دامنه را در حالت عادی نمیتوانید برای دامنه دیگری ریستور کنید
ساده ترین روش ؛ ریستور دستی هست که فایل بک آپ را اکسترکت میکنید و فایلها و دیتابیس را در محل های خود قرار میدهید
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها از هاست 97 به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2016, 08:46

نوشته اصلی توسط
هاست 97
چه خطایی دریافت میکنید؟
هر بک آپی مشخصه هایی دارد و بک آپ یک دامنه را در حالت عادی نمیتوانید برای دامنه دیگری ریستور کنید
ساده ترین روش ؛ ریستور دستی هست که فایل بک آپ را اکسترکت میکنید و فایلها و دیتابیس را در محل های خود قرار میدهید
به این روش عمل کردم اما بعضی از فونت ها در سایت جدید اپلود نمیشوند و ایکن ها خراب میشن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
blueserver
سلام دوست عزیز ، کنترل پنل سایت هاست شما چی هست؟
دقیقا متوجه منظورتون نشدنم ، بکاپ رو میخواین در هاستی که یک سایت دیگه هم داره ریستور کنید یا میخواین بصورت تک سایت در هاست بالا بیارین و فقط اسم دامنه رو عوض کنین؟
سلام
کنترل پنل دایرکت ادمین هست.من یک هاست دارم به اسم temp.domain name.net میخوام بک اپ این سایت رو به هاست domain.net انتقال بدم و اونجا ریستور کنم و سایت بالا بیاد.حالا مشکل اینه :
بک اپ سایت temp.doaminname.net رو زمانی که اکسترکت میکنم اسم فولدر دامینش هست :temp.domainname.net و همین نام باعث میشه در هاست با دامین domain.net مشکل ایجاد کنه و خطای "
temp.domainname.net already exists on the server" میده.برای رقع این مشکل باید چیکار کنم:
فایل بک اپ رو اکسترکت کردم (شامل فولدر backup و domains) داخل فولدر domains نام دامین را به domainname.net تغییر دادم حالا باید فولدر های backup و domains رو دوباره فشرده کنم.منتها مشکل اینجا پیش میاد زمانی که فشرده میشن داخل یک فولدر جدید فشرده میشن که این باعث میشه زمانی ریستور خطا بده.تا زمانی که خود هاست داره ریستور میکنه و فایل بک اپ رو اکسترکت میکنه نباید فولدر های (backups و domains داخل فولدر دیگه ای فشرده باشن )نمیدونم دقیقا متوجه منظورم شدین یا نه.
-
-
November 8th, 2016, 09:09
عضو انجمن
ببینید اگر بکاپ رو اکسترکت میکنید که نباید بگه که این دامنه از قبل موجود است چون در اکسترکت کردن فکر نکنم این خطارو بده، شما باید یک هاست با نام دامنه ی جدیدی که میخواین بسازین و بکاپ رو در اون هاست اکسترکت کنین و فایل ها و دیتابیس رو دستی جایگزین و ایمپورت کنید.اگر دامنه ای که میخواین set کنین از قبل در سرور موجود باشه خطای already exists on the server رو به شما میده ، اول بررسی کنید ببینید این دامنه جای دیگه در سرور پارک یا به عنوان ساب دامنه ایجاد نشده؟
-
-
November 9th, 2016, 12:51
عضو جدید
-