-
September 19th, 2016, 12:18
عضو انجمن
** سرور های مجازی - کیفیت مناسب همراه با قیمت ویژه - گارانتی برگشت وجه در هر زمان * پرتو سرور **
با سلام و احترام
با توجه به لوکیشن های مختلف استفاده شده در پرتو سرور، تصمیم گرفته شد که تمامی سرورها در 1 تاپیک قرار داده شود.
در حال از لوکیشن های انگلیس ، فرانسه ، آمریکا و ایران قابلیت سرویس دهی داریم که بزودی از کشورهای دیگه نیز اضافه خواهد شد.
☆☆ تمامی سرورهای دارای کنترل پنل کامل به جهت روشن، خاموش، ریستارت، تعویض سیستم عامل و ... می باشد که باعث راحتی کاربران عزیز می باشد. ☆☆
لطفا توجه داشته باشید که مجموعه پرتو سرور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.
فایل پیوست 33503
به جهت رضایت 100 درصدی و حفظ اعتماد مشتریان، مشتریان عزیز هر زمانی و به هر دلیلی که تمایل داشته باشند میتوانند نسبت به فسخ قرارداد و سرویس خود اقدام کنند.
************* لوکیشن ایران *************
فایل پیوست 33972
فروش سرورهای مجازی از ایران - شروع قیمت از ماهانه 15.000 تومان - هارد ssd - تحویل آنی - پرتو سرور
==============================================
**** لوکیشن آمریکا ***
فایل پیوست 33973
سرورهای مجازی آمریکا - کیفیت تضمینی و گارانتی برگشت وجه - هارد ssd - شروع از ماهانه 6 هزار تومان
**** سرورهای آفر آمریکا با قیمت عالی و تعداد محدود ****
فایل پیوست 34045
سرورهای مجازی ویژه آمریکا - رم 1 گیگ فقط ماهانه 6.000 تومان - قیمت ثابت و دائمی - پرتو سرور
لوکیشن فرانسه
تحویل آنی
منابع کاملا اختصاصی
ضمانت عودت وجه
تضمین آپتایم
پشتیبانی در روزهای تعطیل و غیر تعطیل
تضمین عدم اورسل سرور
در صورت نیاز امکان ارائه دایرکت ادمین رایگان برای سرویس ها وجود دارد.
لوکیشن آی پی های قابل ارائه :
Belgium , Czech Republic , Germany , Spain , Finland , France , Ireland , Italy , Lithuania , Netherlands , Poland , Portugal , United Kingdom
**آی پی ها به صورت رندوم ارائه خواهد شد. در صورت نیاز به لوکیشن خاص، قبل از سفارش تیکت ارسال کنید**
***** سری پاور ***
در سرورهای سری پاور به جهت حفظ کیفیت پورت و هارد، بر روی هر سرور اختصاصی، 10 تا 15 وی پی اس به تناسب منابع ایجاد خواهد شد که این مورد باعث ارائه بهترین کیفیت ممکن خواهد شد. قطعا کمترین سرویس دهنده ای این مورد را رعیت میکنید.

سفارش رم 2 گیگابایت
سفارش رم 4 گیگابایت
سفارش رم 8 گیگابایت
***** سری ویژه ***
در سرورهای سری ویژه که سرورهای اقتصادی هستند، روی هر سرور بین 20 تا 25 سرور ایجاد خواهد شد. البته کیفیت سرورها کاملا تضمینی می باشد و دارای کیفیت فوق العاده ای می باشند که در صورت سفارش قطعا متوجه این امر خواهید شد.
فایل پیوست 33504فایل پیوست 33505
آی دی تلگرام : partoserver_sup
ارسال تیکت : کلیک کنید
ویرایش توسط mohammadlover : November 10th, 2016 در ساعت 12:25
دلیل: اضافه کردن سرور لوکیشن ایران
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
تعداد تشکر ها ازmohammadlover به دلیل پست مفید
3d-max, ar min, black.p, freeacounting, gharibion, lordcrazy, Lordeh, mamadi38, mashhad-shop, n4ser, nimyasoft, paris
-
September 19th, 2016 12:18
# ADS
-
October 20th, 2016, 14:23
پاسخ : ** سرور های مجازی - کیفیت مناسب همراه با قیمت ویژه - گارانتی برگشت وجه در هر زمان * پرتو سرور **
با سلام !
بنده تجربه شخصی خودم رو در مورد این سرویس میگم ! تا دوستان تصمیم بگیرند !
بنده یه سرور مجازی فرانسه رم 8 از ایشون دریافت کردم و گفتم دایرکت ادمین نال نصب کنید ! و در کمترین زمان تحویل دادند ! بعد پشیمون شدم و سیستم عامل جدید نصب کردم با 2 تا کلیک ! و دوباره درخواست کردم دایرکت ادمین قانونی نصب کنند ! با اینکه این بار دوم بود و وظیفه شون نبود ولی با کمال متانت نصب کردند و سرعت خوبی هم داره !
ایشون رو نمیشناسم ! ولی باورتون نمیشه بنده چندین و چند تا تیکت زدم و با یه رفرش صفحه جواب اومده بود ! پشتیبانی عالی داررن ! انشاالله همین طور بمونه !
ممنون از شما !
-
تعداد تشکر ها از amin021 به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2016, 16:07
پاسخ : ** سرور های مجازی - کیفیت مناسب همراه با قیمت ویژه - گارانتی برگشت وجه در هر زمان * پرتو سرور **
با سلام
من مشتری سرور انگلیس شما هستم
حدود 20 روز هست که سرویس رو گرفتم
سی پی و 4 هسته هست و رم 2 گیگ
وضعیت سرویس و تجربه من طی این 20 روز:
طی هفته اول خوب بود کیفیت و سرعت ( احتمالا قبل پر شدن سرورهاتون)
اما الان وضعیت طوری هست که ریستارت وی پی اس 7-8 دقیقه زمان بر هست که نشانه اورسل شدید روی سرور هست
سی پی و و رم شیر شده و کیفیت بسیار بدی رو داره در حد اینکه میترسم چند تا کروم با هم باز کنم
در اکثر مواقع سرعت دانلود و آپلود افتضاح هست که باز هم مریوط به اورسل شدید هست
وضعیت پشتیبانی و ادب در تیکتها عالی هست و ایشان پشتیبانی بسیار خوبی رو به من دادند و با حوصله هستند.
در کل: قیمت سرویس خوب هست و پشتیبانی خوب
اما زمانی که روی وی پی اس 2 گیگ رم و 4 هسته 3 تا گروم باز میکنید و وی پی اس تا حد هنگ کردن میرود سپس عصبی میشید و میخواید ریستارت کنید
ریستارت که شد 7-8 دقیقه بعد وی پی اس قابل ریموت میشه
ما همه میدونیم که با توجه به قیمت 12 هزار تومانی این سرویس انتظار کیفیت رو نداریم ازش اما نه دیگه در این حد
شما فروش خوبی رو شروع کردید اما اگر مایل به حفظ مشتری در ماههای دیگه هستید فکری به حال این کیفیت بد بکنید
این سرویس شما رو من 4-5 روز هست دست نزدم دیگه گذاشتم تموم بشه واقعا اعصابم نمیکشه ریستارت 7 دقیقه ای رو
اما از فروشنده دیگه ای گرفتیم (نیک آی تی) با قیمت کم اما 2 ماه هست افت نکرده سرویسشون
من وی پی اس های ارزان 10 - 12 تومنی رو از شما و ایشون و بقیه ارزان فروشهای بی کیفیت میگیرم اما هیچ کس مثل شما اورسل نکرده
من مشتری حرفه ای هستم فلذا فکر اینکه مشکل از آماتور بودن من باشه رو نکنید
با توجه به نظر دیگر مشتریان درباره این سرور انگلیس پس بایدفکری کنید در این باره
اگر نیاز به مستندات درباره کیفیت کارتون بود بفرمایید همینجا قرار بدم
ممنونم
ویرایش توسط deadman : October 21st, 2016 در ساعت 16:14
-
-
October 21st, 2016, 16:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
deadman
با سلام
من مشتری سرور انگلیس شما هستم
حدود 20 روز هست گخ سرویس رو گرفتم
سی پی و 4 هسته هست و رم 2 گیگ
وضعیت سرویس و تجربه من طی این 20 روز
طی هفته اول خوب بود کیفیت و سرعت
اما الان وضعیت طوری هست که ریستارت وی پی اس 7-8 دقیقه زمان بر هست که نشانه اورسل شدید روی سرور هست
سی پی و و رم شیر شده و کیفیت بسیار بدی رو داره در حد اینکه میترسم چند تا کروم با هم باز کنم
در اکثر مواقع سرعت دانلود و آپلود افتضاح هست که باز هم مریوط به اورسل شدید هست
وضعیت پشتیبانی و ادب در تیکتها عالی هست و ایشان پشتیبانی بسیار خوبی رو به من دادند و با حوصله هستند.
در کل: قیمت سرویس خوب هست و پشتیبانی خوب
اما زمانی که روی وی پی اس 2 گیگ رم و 4 هسته 3 تا گروم باز میکنید و وی پی اس تا حد هنگ کردن میرود سپس عصبی میشید و میخواید ریستارت کنید
ریستارت که شد 7 دقیقه بعد وی پی اس قابل ریموت میشه
ما همه میدونیم که با توجه به قیمت 12 هزار تومانی این سرویس انتظار کیفیت رو نداریم ازش اما نه دیگه در این حد
شما فروش خوبی رو شروع کردید اما اگر مایل به حفظ مشتری در ماههای دیگه هستید فکری به حال این کیفیت بد بکنید
این سرویس شما رو من 4-5 روز هست دست نزدم دیگه گذاشتم تموم بشه واقعا اعصابم نمیکشه ریستارت 7 دقیقه ای رو
اما از فروشنده دیگه ای گرفتیم (نیک آی تی) با قیمت کم اما 2 ماه هست افت نکرده سرویسشون
من وی پی اس های ارزان 10 - 12 تومنی رو از شما و ایشون و بقیه ارزان فروشهای بی کیفیت میگیرم اما هیچ کس مثل شما اورسل نکرده
اگر نیاز به مستندات درباره کیفیت کارتون بود بفرمایید همینجا قرار بدم
ممنونم
سلام
شما اگر مشکلی با سرور دارید، درستش این هستش که داخل سایت اعلام کنید. نه اینجا. اگر مشکلتون داخل سایت رفع نشد که اون قضیه فرق میکنه.
شما خیلی راحت میتونی 1 تیکت ثبت کنید تا سرورتون رو چک کنیم. مشکلی داشت یا مبلغ رو برمیگردونیم یا از لوکیشن دیگه بهتون سرور میدیم. خدا رو شکر تعداد سرورهامون به حدی هست که نیازی به اورسل نداشته باشیم.
موفق باشید
پرتو سرور
-
-
October 21st, 2016, 16:56

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
سلام
شما اگر مشکلی با سرور دارید، درستش این هستش که داخل سایت اعلام کنید. نه اینجا. اگر مشکلتون داخل سایت رفع نشد که اون قضیه فرق میکنه.
شما خیلی راحت میتونی 1 تیکت ثبت کنید تا سرورتون رو چک کنیم. مشکلی داشت یا مبلغ رو برمیگردونیم یا از لوکیشن دیگه بهتون سرور میدیم. خدا رو شکر تعداد سرورهامون به حدی هست که نیازی به اورسل نداشته باشیم.
موفق باشید
باسلام
من تجربه خودم از سرویس شما رو شفاف سازی کردم اینجا برای بقیه مشتریان و افرادی که قصد خرید دارند از شما
مشکل سرور اورسل هست هم من میدونم هم شما هم بقیه مشتریان و همکاران
روی وی پی اسی که فقط 1 گوگل کروم نصب هست وقتی اینطوری باشه مشکل معلوم هست از چیه ما هم اندازه شما تجربه داریم تو این کار
من برگشت مبلغ و یا سرور از لوکیشن دیگه نمیخوام وگرنه بله تیکت میکردم
من از کیفیت بسیار بد vps که دادین انتقاد کردم همچنین پشتیبانی خوب شما رو هم گفتم
-
-
October 21st, 2016, 17:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
deadman
باسلام
من تجربه خودم از سرویس شما رو شفاف سازی کردم اینجا برای بقیه مشتریان و افرادی که قصد خرید دارند از شما
مشکل سرور اورسل هست هم من میدونم هم شما هم بقیه مشتریان و همکاران
روی وی پی اسی که فقط 1 گوگل کروم نصب هست وقتی اینطوری باشه مشکل معلوم هست از چیه ما هم اندازه شما تجربه داریم تو این کار
من برگشت مبلغ و یا سرور از لوکیشن دیگه نمیخوام وگرنه بله تیکت میکردم
من از کیفیت بسیار بد vps که دادین انتقاد کردم همچنین پشتیبانی خوب شما رو هم گفتم
اینجا تاپیک انتقاد یا پیشنهاد و .. نیست خب. اینجا فقط تاپیک فروش هستش برای معرفی سرویس و جواب دادن به سوال های قبل از خرید.
عرض کردم، سرور به حدی داریم که نیازی به اورسل نباشه. ممکنه سیستم عامل شما مشکل داشته باشه. در این صورت نیاز به بررسی داره.
شما که از پشتیبانی ما رضایت دارید از طریق همون پشتیبانی رفع مشکل کنید.
ممنون میشم مشکل رو خارج از تاپیک و فقط داخل سایت پیگیری کنید.
موفق باشید
ویرایش توسط mohammadlover : October 21st, 2016 در ساعت 17:06
پرتو سرور
-
-
November 6th, 2016, 15:57
عضو جدید
با سلام و احترام مدت 45 دقیقه است از تحویل سرویس میگذرد و خبری نیست
http://s8.picofile.com/file/8273640426/partoserver.jpg
با سلام پس از یک ساعت واندی
http://s8.picofile.com/file/8273654568/partoserver2.jpg
همچنان منتظر
هنگام خرید اینهمه کند هستید ؟
ویرایش توسط aftabit : November 6th, 2016 در ساعت 17:13
-
-
November 6th, 2016, 16:06
سلام
میشه ازسرور تون برای کرک هم استفاده کرد ؟
کرک اکانت فیسبوک
استفاده ی دیگه ای ندارم
-
-
November 6th, 2016, 17:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aftabit
مبلغ شما برگشت داده شد.

نوشته اصلی توسط
mostafa73
سلام
میشه ازسرور تون برای کرک هم استفاده کرد ؟
کرک اکانت فیسبوک
استفاده ی دیگه ای ندارم
سلام
خیر متاسفانه. برای این مبحث قابل ارائه نیست.
موفق باشید
پرتو سرور
-
-
November 8th, 2016, 15:37
-
-
November 8th, 2016, 16:10
سلام یک عدد سرور مجازی از شما خریداری کرده ام و اینستاگرامم رو داخلش با برنامه فالو کن لوگین کردم ک پس رو نشون میده
و رمزشم خودم میدونستم فقط
حالا دو اکانت من ک رو سرور شما بود به ور خود جوش رمزاشون عوض شد و بقیه ک رو سرور اقا عبید هست سالمن
چرا محتوارو برسی میکنید و بر میدارید ؟
چه جوابی دارید واقعا ؟
- - - Updated - - -
دوستان من از دست پرتو سرور شاکیم کجا باید شکایت کنم که رسیدگی بشه ؟
-