نوشته اصلی توسط
mailportal
با سلام
آقای عزتی دست پیش گرفتی پس نیفتی؟
من انقدر جربزه داشتم که حتی تاپیک تعریف اشتباه از شما را ویرایش نکردم.اما از قدیم میگن خلایق هر چه لایق
احتیاجی به تمجید ندارم
تمام فاکتورهای شما سر موعد پرداخت شده است. حالا ماجرای آن 5 روز چیست؟
تاریخ پرداخت شما در سایت بانک ملت هست
دوستان بنده سرور درخواست دادم که فردی اصلح و وارد به مسائل سرور به من خدمات بدهد ، آقای عزتی روز اول خودش تماس گرفت و نیم ساعت التماس کرد که سرور از ایشون بخرم و هفتاد من مثنوی تعریف و تمجید از خودش به من گفت.
واقعا من تماس گرفتم ...خدایا این تازه کارها چرا ملت رو بوق تصور می کنند در حالی که شایستگی خودشون هست
ایشون عنوان کرد که شش سال سابقه خدمات سرور دارد اما متاسفانه نصب کردن vmware را بلد نبود و 5 روز منو الاف کرد.حالا من در سر رسید خودم 5 روز دیرتر نوشته بودم که درستش هم این است ایشون باید بابت 5 روز تاخیر که به دلیل عدم توانایی ایشان در نصب vmware بود حتی خسارت به مشتری هم میداد ، حالا نداده که هیچی پر رو بازی هم درمیاره
هیچی تاخیری در نصب vmware نبوده و کلی سرور نصب کردیم...من شخصا روتر بلد نیستم نصب کنم و این ضعف در سرور فروشی نیست..من سرور فروش هستم نه کانفیگر
زمانی که سرور شما خرید سد به موقع تحویل دادند....مشکل سر تهیه ای پی بود فکر کنم....تو فقیری گناه من چی هست که میگی پر رو ؟؟؟
تمام پیام های ایشان را که در مورد نصب vmware و روتر برای مشتری های دیگرش به من التماس میکرد را موجود دارم ، با اینکه ایشان تلگرامش را پاک کرد که مثلا پیام ها حذف شود و من نتوانم ادعای م را ثابت کنم اما اسکرین شات از قبل گرفته بودم.
من در مورد روتر صحبت کرده بودم با هزینه ..منت به پولم کی میاد به تو التماس کنه !
شما از
در این آشفته بازار من خودم میدونم که چیکار باید بکنم.
در ضمن نوشته های هم که در تعریف و تمجید ایشان در زیر تاپیکش نوشتم با پیگیری و اصرار مداوم خودش بود که بیایم و تعریف کنم تا تاپیکش به روز شود و بالا بیاید.تمام اسکرین شات های این پیام ها هم موجود است و در صورت نیاز در همین تاپیک خواهم گذاشت.
من گفتم اگر دوست داشتی بنویس یه سرور خریداری کردی...یعنی تو اینقدر بچه هستی که 1 ساعت نوشته عاشقانه نوشتی...عقل داشتی نمی نوشتی مگه من مجبورت کرده بودم ؟
در ضمن من بعد از ایشان از آقای افشار سرور خریداری کرده ام.از ایشان بپرسید که آیا در پرداخت مبلغ مشکلی داشتم یا نه؟
شاید رفتین وام گرفتین..تمام پیامکهای شما هست که تو تلگرام هم عکس دادم و نوشتین پول ندارم پس حرف مفت نزنید و نمیتونید من رو خراب کنید
در مورد آقای عزتی چون از قدیم میگن کسی که درست کار نمی کنه خودش خودش رو لو میده ، ویرایش میکنم و حقایق را می نویسم تا مشتری ها با اطلاعات کافی خرید کنند و از کسی که بلد نیست vmware و روتر نصب کنه و تقصیر ندانم کاری خودش رو میندازه گردن یکی دیگه خرید نکنند و به مشکل نخورند.
در ضمن اخلاق ایشان در مورد مشتری مداری اصلا مورد تایید اینجانب نیست.
چون نسیه به شما ندادیم اینقدر ناراحتیت ؟
ساپورت دادم
سرور دادم
کولی هم باید بدم به شما ؟
دوستان خیلی دقت نمایید. هر کسی توان ارائه خدمات در این حوزه را ندارد. خدمات دهنده زیاده اما همه مناسب نیستند. یکی را انتخاب کنید که هم اطلاعات فنی بالا داشته باشه هم اخلاق درست و حسابی