نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: انتقال سرور اختصاصی هتزنر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : انتقال سرور اختصاصی هتزنر

نقل قول نوشته اصلی توسط javadezati نمایش پست ها
    سلام

من به شما سرور اختصاصی دادم با شرایط پرداخت 15 روز
    شما توانایی پرداخت 15 روز رو هم نداشتید و اجازه تمدید به شما ندادیم
    7 میلادی سرور دادم نصف هزینه رو پرداخت کردین
    22 میلادی باید نصف دوم رو پرداخت می کردین که نکردین و 25 میلادی اخطار دادم و باز پرداخت نکردین و 27 میلادی اخطار دادم باز پرداخت نکردین
    خلاصه 28 میلادی سرور شما رو خاموش کردم و اومدین پول دادین(به زور پول دادین و 5 روز از سر رسید 15 روزه شما گذشته بود)
    خیلی با شما راه اومدم و این راه اومدن حدی داره
    سرور بدون مالیات به شما دادم با قیمت خرید یورو که میخریم
    ماهیانه 10 هزار تومان میخواستین با این شرایط خیر بدین که به اعصاب خورد کردن نمی ارزه
    تاپیک که در مورد من زدین اعلام کنید بیام جواب بدم

بابت این پست هم که زدین از شما تشکر می کنم

http://uupload.ir/files/sxlu_photo_2...6_00-08-41.jpg

------------
    سلام

بنده از ایشان (آقای مهندس عزتی) سرور خریداری کردم.

بعد از تجربیات فراوان همکاری با شرکت های مختلف از قبیل سرور وی دی اس ، امن ایران ، نت ایران و ... که بعد از مدتی مشتری را به فراموشی می سپارند و خدماتشان به زیر صفر نزول می کند (5 سال خرید از سرور وی دی اس ، چندین خرید از امن ایران ، دو سال همکاری با نت ایران که همه اشان با نارضایتی و بدلیل نشناختن فردی حرفه ای بوده است.)
    تمام رفتارها و حرکات جناب مهندس عزتی کاملاً حرفه ای و مشتری مدار است.
    تمام دیتاهای سایت های بنده مهم هستند ، بنده تا کنون به هیچ فردی اطمینان پیدا نکرده بودم که آیا داده های بنده را دستکاری میکند و یا خیر و در مواردی نیز شاهد دستکاری داده ها از سوی خدمات دهنده بوده ام.
    اما از آقای عزتی کاملاً راضی هستم و هیچ نگرانی ای بابت این مساله ندارم.
    توصیه میکنم اگر وب سایتهای مهم دارید حتماً از ایشان خرید نمایید.

همچنین اگر قیمت های ایشان را هم مقایسه نمایید متوجه قیمت بسیار عالی ایشان نیز خواهید شد.

یک مورد دیگر این که بنده مشکلی برای سرورم پیش آمد که نیاز به سرور ویندوز ریموت برای رفع مشکل داشتم ، تمام همکاران با دریافت وجه این کار را انجام میدهند اما ایشان بدون یک ریال چشم داشتی سرور ویندوز در اختیار بنده قرار دادند و کارم انجام شد. (این مورد وظیفه هیچ شخصی نیست اما مشتری مداری یکی را می رساند و تفاوت ها اینجا آشکار می شود.)

در مورد پشتیبانی هم من ساعت 3 شب و یکبار هم ساعت 4.30 از ایشان خدمات خواستم آنلاین بودند و پاسخ دادند.

از خدمات بسیار عالی جناب آقای مهندس عزتی (وب سایت whpersian.com) کمال تشکر را دارم و توصیه میکنم خدمات خودتان را از ایشان تهیه نمایید.

با تشکر
    ------------
    باتشکر
    با سلام
    آقای عزتی دست پیش گرفتی پس نیفتی؟

من انقدر جربزه داشتم که حتی تاپیک تعریف اشتباه از شما را ویرایش نکردم.اما از قدیم میگن خلایق هر چه لایق

تمام فاکتورهای شما سر موعد پرداخت شده است. حالا ماجرای آن 5 روز چیست؟

دوستان بنده سرور درخواست دادم که فردی اصلح و وارد به مسائل سرور به من خدمات بدهد ، آقای عزتی روز اول خودش تماس گرفت و نیم ساعت التماس کرد که سرور از ایشون بخرم و هفتاد من مثنوی تعریف و تمجید از خودش به من گفت.
    ایشون عنوان کرد که شش سال سابقه خدمات سرور دارد اما متاسفانه نصب کردن vmware را بلد نبود و 5 روز منو الاف کرد.حالا من در سر رسید خودم 5 روز دیرتر نوشته بودم که درستش هم این است ایشون باید بابت 5 روز تاخیر که به دلیل عدم توانایی ایشان در نصب vmware بود حتی خسارت به مشتری هم میداد ، حالا نداده که هیچی پر رو بازی هم درمیاره
    تمام پیام های ایشان را که در مورد نصب vmware و روتر برای مشتری های دیگرش به من التماس میکرد را موجود دارم ، با اینکه ایشان تلگرامش را پاک کرد که مثلا پیام ها حذف شود و من نتوانم ادعای م را ثابت کنم اما اسکرین شات از قبل گرفته بودم.
    در این آشفته بازار من خودم میدونم که چیکار باید بکنم.
    در ضمن نوشته های هم که در تعریف و تمجید ایشان در زیر تاپیکش نوشتم با پیگیری و اصرار مداوم خودش بود که بیایم و تعریف کنم تا تاپیکش به روز شود و بالا بیاید.تمام اسکرین شات های این پیام ها هم موجود است و در صورت نیاز در همین تاپیک خواهم گذاشت.

در ضمن من بعد از ایشان از آقای افشار سرور خریداری کرده ام.از ایشان بپرسید که آیا در پرداخت مبلغ مشکلی داشتم یا نه؟

در مورد آقای عزتی چون از قدیم میگن کسی که درست کار نمی کنه خودش خودش رو لو میده ، ویرایش میکنم و حقایق را می نویسم تا مشتری ها با اطلاعات کافی خرید کنند و از کسی که بلد نیست vmware و روتر نصب کنه و تقصیر ندانم کاری خودش رو میندازه گردن یکی دیگه خرید نکنند و به مشکل نخورند.

در ضمن اخلاق ایشان در مورد مشتری مداری اصلا مورد تایید اینجانب نیست.

دوستان خیلی دقت نمایید. هر کسی توان ارائه خدمات در این حوزه را ندارد. خدمات دهنده زیاده اما همه مناسب نیستند. یکی را انتخاب کنید که هم اطلاعات فنی بالا داشته باشه هم اخلاق درست و حسابی
    ویرایش توسط mailportal : November 6th, 2016 در ساعت 14:30

2. تعداد تشکر ها از mailportal به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)